Merhaba arkadaslar yine ben. Kayinvalidem bendeydi. Surekli yeni yeni icatlar cikartmaya basladilar. Cocugun kafasi kucuk, midesi kuculmus, kulaklari kepce, gozleri sasi, zayifliktan yuzu solmus bilmem hangi akrabalari demis ki bu cocugu niye hastaneye goturmuyorsunuz, niye mama vermiyorsunuz. Emdikten sonra kasikla sagilmis sut verme adetine basladilar. Dedim ki bir sey fark etmiyor bu sefer sonraki ogunu gecikiyor. Yok dinletemiyorum. Baktim yine gece gunduz elimde sagma makinesiyle dolasmaya basladim artik lohusalikta oldugu gibi saginca 200-300 ccler gelmiyor. Stoktan gidiyor. Bu da sutumu azaltiyor. Neymis cocuk acmis acliktan midesi kuculmus.
Bir kavga kopardim bir cinnet gecirdim. Kvnin yakasindan tutup savurdum. Ustune cocugun kuveti kovasi ne varsa firlattim. Icimde tuttugum ne varsa soyledim. Sabahina kizi da aldi kosa kosa kacti evden. Anneme yalvardim gelmedi. Saygisizlik yaptim diye kizdi bana. Pazar gelecek. 15 kasima kadar bakacak sonrasinda 2 ay ucretsiz izin alcam. Arada 1 hafta okula gidip 15 tatile gircem. Tekrar okula baslayinca cocuk 9 aylik olmus olacak zaten.
Psikiyatriste gittim. Bana normalsin ama biraz mukemmeliyetcilik var galiba dedi. hafif bir ilac verdi. Kullanmak istemedim. Cunku oglum icin dogru olani yaptigimi dusunuyorum ve oglum icin hayatta verecegim ilk mucadelede pes edip mucadeleyi birakmak istemedim. Biz anneyiz kadiniz ve her zorlugun ustesinden geliriz.
Bugun oglumu ilk kez banyo yaptirdim. Ben yikadim babasi su doktu. Cok guzeldi. Cok mutluyum :)