- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
Bu ne ya , ne iğrenç.ne biçim bir kadın bu.esiniz rahatsız olmuyor mu olmuyorsa o da anormal.Çişini içerim senin diyor. Nolacakmış diyor. Koca pipili yavrum öperim yerim bile senin o pipini diyor.
Şu yorumu görmez olaydım yaÇişini içerim senin diyor. Nolacakmış diyor. Koca pipili yavrum öperim yerim bile senin o pipini diyor.
emzirsem süte gelirim dedi
Hahhaaaaayt bunu diyen de 8 senedir ecnebi yengesine hizmet edip ağzını açıp iki laf edemeyen köközün teki. Hadi canim git babaannenin yıkanırken omuzlarına attığı sarkık memelerinden bir fırt daha çek. Rızzzık zamanıUmurumda değil. Fucking low lives!!!
Süt gelmiyorsa neden emziriyor? Kafanız mı iyi? Mantıksızlığı nasıl görmüyorsunuz? Bir duygu tatminidir bu. Sizin yaşlı ninecik(!) sizin üstünden bir şeyleri tatmin etmek istemiş işte. Dümdüz saçmalıkKadının memesinden süt gelmiyorsa süt kardeşlik falan olmaz ki!
Arada sırtımı kesele diye rica etmişti ben oradan gördüm, eşimde herhalde çocukluğundan hatırlıyo biliyor annemin öyle diyeEsiniz ve siz nasil silgi uclu, kara memeli oldugunu biliyorsunuz kaynananin ya.
Ben kvmin memesini bilmem, eşim de bilmez.
Evet sadece sen bakmalısın 4 çocuklu bir kadın olarak söylüyorum bunuBu ne ya , ne iğrenç.ne biçim bir kadın bu.esiniz rahatsız olmuyor mu olmuyorsa o da anormal.
Anne değilim, bir yavrum olmamasina rağmen konudan ben bile rahatsız oldum. Bir bebegim olursa benden başka kimse emziremez asla.!! Süt anne bilmem ne anlamam. Anne olan arkadaslarimdan duyduğum" ilerde bebeğin olduğunda kimseyi dinleme, kendin bak. Oldu.baska bir arkadaşım " Ben baskalarini dinledim, bebegim beni emmiyor, biberonla süt veriyorum dedi.tabi onun sebebini farklı, kv de emzirmeye kalkmamis, ama başka konularda mudahale etmiş.
İlerde dogurursam annemden yardım istemeyi düşünmüştüm tek bakamam diye.ama burada açılan konular ve anne arkadaslarimdan duyduklarım beni bundan vazgecirdi.ne kadar zor olursa olsun kendim bakcam bebegime
Yahu ne anlatıyorsun sen be ! Spor bilimleri fakültesi çift anadal mezunu kadınım ben okulda da 2 yıl da anatomi gördüm. 4 çocuğum var ne anlatıyorsun. Konuyu anlamadan gelmiş yorum yapıyor. ! He hepimiz salağız anlamadık konuyu bi sen anladın !Anatomi bilginiz zayıf heralde. Her memesi olan kadından süt gelmiyor. Süt gelmesi için doğum yapması ve prolaktin hormonunun salgılanması lazım.
Başlığa bakmış bir haltı okumadan çiş molasında kalkmış yorum yapmış bana !Anatomi bilginiz zayıf heralde. Her memesi olan kadından süt gelmiyor. Süt gelmesi için doğum yapması ve prolaktin hormonunun salgılanması lazım.
Ay yazmayacaktım ama dayanamadım. 25 yaşindaysan eğer ki gerçekten seninle yaşitiz. Ve bir yaşitimin bu kafada olmasi beni inanılmaz utandırdı.F*** you, F*** you very very muuuucccccchhh sans gelsin
Bunu bilmeyen yoktur herhalde, açıklama yapmissiniz amaAnatomi bilginiz zayıf heralde. Her memesi olan kadından süt gelmiyor. Süt gelmesi için doğum yapması ve prolaktin hormonunun salgılanması lazım.
Başlığı okur okumaz " ne münasebet neden izin vereyim" demeye geldim kim olursa olsun bebeğime ben emziririm sütümü.Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Sende bunları duyup oturuyor musun ? Cidden bu kadar mı kocasizliktan korkuyorsunuz . Benim elimden kimse alamazdi paralarım bildiğin sapik yahu . Kendi memesi çocuğun cinsel bölgesi . Şimdiden istismar var ortada. Ne yapıyorsun sen konu sahibi . Hiç bir konuda bu kadar sinirlenmemistim . Kocana yapmayı bırak şu çocuğunu koru artık !!Çişini içerim senin diyor. Nolacakmış diyor. Koca pipili yavrum öperim yerim bile senin o pipini diyor.
Benimde kız torunum var,bir gün olsun ağzımdan böyle cümleler çıkmamıştır.Çişini içerim senin diyor. Nolacakmış diyor. Koca pipili yavrum öperim yerim bile senin o pipini diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?