• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuzu emzirmesine izin verir miydiniz !

Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
🖕🖕🖕

Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.

Yemin ederim midem kalktı ya.

Benden habersiz çocuğuma memesini verecek kaynananın o memesini yerinden koparırım. 😡😡
🖕😂

Umurunda olmadığı belli zaten oğlan çocuğu seni, sapık şey !
O masum babaanneyi sapık yaptığınız için ve buralarda rezil etmeye çalıştığınız için asıl sapık sizsiniz canım. Fesat gelinlik yapma da farkına var şunun. Dedikoducu fesat gelin 🤭😅

Burada mı okumuştum yoksa bir Yargıtay kararı mıydı hatırlamıyorum. Kadının birisinin kocası pişik mi ne olmuş kremi kaynanası sürüyormuş oğlunun cinsel bölgesine 😃😃😃 aklıma o olayı getirdi yorumlarda anlatılan sapık kaynanalar
Okuduklarımı unutma büyüsü arayacağım şimdi 😄

Çişini içerim senin diyor. Nolacakmış diyor. Koca pipili yavrum öperim yerim bile senin o pipini diyor.
Iyy manyak karı . Benin kaynana böyle yapsa birdaha çocuğun yüzünü bile göremez. Lütfen çocuğunuza sahip çıkın

Back
X