- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.681
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Umurunda olmadığı belli zaten oğlan çocuğu seni, sapık şey !Umurumda değil. Fucking low lives!!!![]()
![]()
Merhaba kızlar, 2 ay önce doğum yaptım ikizlerim var. Az önce birini emzirirken diğeri de acıktı ve kv nin kucağında duruyordu. Ah yavrum meme çok ama sütüm yok olsa emzirirdim dedi. Bende nasıl yani sütün olsa emzirecek misin anne dedim evet ne var ben Ayşe 'yi ( kız kardeşinin kızı) hatta Fatma ve Hayriye'yi (torunları) de emzirdim dedi. Durmazlarsa seninkileri de emziririm dedi. Bende öyle şey olur mu anne benim iznim ve haberim olmadan sakın böyle bir şey yapma ben emziririm çocukları sen onların babaannesisin herkes yerini bilmeli dedim. Ama kadın inatla ben yaparım kimsede bir şey diyemez diyor. Yani ya birgün böyle bir manzara ile karşılaşırsam ne yapacağım bilmiyorum.
Yemin ederim midem kalktı ya.
Benden habersiz çocuğuma memesini verecek kaynananın o memesini yerinden koparırım.![]()
Ablamın kv ablam dogum yapinca sütü gelmişti
Süt olmaz diyenlere gelsin![]()
O masum babaanneyi sapık yaptığınız için ve buralarda rezil etmeye çalıştığınız için asıl sapık sizsiniz canım. Fesat gelinlik yapma da farkına var şunun. Dedikoducu fesat gelinUmurunda olmadığı belli zaten oğlan çocuğu seni, sapık şey !
Okuduklarımı unutma büyüsü arayacağım şimdiBurada mı okumuştum yoksa bir Yargıtay kararı mıydı hatırlamıyorum. Kadının birisinin kocası pişik mi ne olmuş kremi kaynanası sürüyormuş oğlunun cinsel bölgesineaklıma o olayı getirdi yorumlarda anlatılan sapık kaynanalar
Dümdüz ensest eğilimi ya. hangi kadına babası pişik oldu diye krem sürüp bunu evlat sevgisi sayabilir ( al daha kötü bir örneği unutmaya çalış şimdiOkuduklarımı unutma büyüsü arayacağım şimdi![]()
Artık nasıl aşık anne sendromuna girmişse hormonlar süt üretmiş Freud yaşasa inceleme yapardı
Evet sakın yalnız bırakmasın, tecavüz falan eder babaannesi bebeğe abovvvvv…Erkek olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
ANA VANGA sen aldırma
Babaanne kesinlikle sorunlu
Çocuğunu tek bırakma
Ablamın kv ablam dogum yapinca sütü gelmişti
Süt olmaz diyenlere gelsin![]()
Iyy manyak karı . Benin kaynana böyle yapsa birdaha çocuğun yüzünü bile göremez. Lütfen çocuğunuza sahip çıkınÇişini içerim senin diyor. Nolacakmış diyor. Koca pipili yavrum öperim yerim bile senin o pipini diyor.
No brain no cry.F*** you, F*** you very very muuuucccccchhh sans gelsin![]()
F*** you, F*** you very very muuuucccccchhh sans gelsin![]()
Babaanne sütünün zararını görmüş bulunduk neyseki doğru yerdeyiz sdfjkkkBabaannenin emzirdiği anca bu kadar oluyor demek ki.![]()