Çocuğunuza kızıp bağırdığınız oluyor mu?

Muhabbet kuşu gibi çocuklar doğurmuşuz
Bizim evde papağan var oda konuşuyor hiç birşey yapmasa şitt diye bağırıyor üzerine benim oğlan ağlayınca oda aynı anda bağırıyor deliriyorum oğlum sürekli anne neden diye başlıyor sormaya asla tatmin olmuyor cvplardan

Benim oğlumda 3 yaş 7 aylık kreşe gidiyor. Aynı durumdayız. Özellikle okuldan aldığımda kişilik değişiyor sürekli kapris aşırı enerji. Ben kreşte beni özlediğini ve kendini bu şekilde rahatlattığını düşünüyorum. Bende sabrediyorum ancak bir noktadan sonra patlıyorum

Oooo çok kırıcı konuşmuş yaa, bu cümleleri çocuk değil eş kuracak olsaydı olaylara gel

yok kız küçük çapkın o olmaz dedim de büyüğe kerttik ya hay robloxlarına ya allahtan bizimkinin daha onlardan haberi yok barbie karavan hayaliyle yatip kalkiyo
bir dönem buda ben cam silmeye cikinca icinden keşke düşşen falan diyodu ya

Yok asla bagirmiyoruz, sürekli goz hizzasina inip sakince konusuyoruz. Bizler uzayliyiz cunku
bizde de aynı şekilde göz hizasina inip beni delirtme bak yeter artık çıldıracağim az sonra diyince çok faydalı bir konuşma oluyo gercekten, haklilar yani göz hizasi konusunda

Beş yaşında ikizlerim var. Benim ikizlerden biri bazen, neden tarhana yapmadın diye ağlıyor, dün yedim diyorum gene istiyor. Bende ağlayabilirsin deyip sakinlesmesini bekliyorum. Ben anneyim ve kuralları ben koyarım. Kendini kötü hissediyorsan sarılıp konuşabiliriz ama ağlayarak sorunları çözmeyiz demeye çalışıyorum.

Tabiki her zaman tatlı ve ponçik bir anne değilim.3 çocukla olmam da imkansız. Ama araba park yerine karışmaması gerektiğini bilmeli bence en azından.

Bir çocuk yeter ya kolik olursa diye korkuyodum ama kolik ne ki 3 4 aya geçer ama bu ihtimal

Ay yok lohusa kafasıyla o hiç çekilmiyor. 2. Çocuk da olursa hazırlıklıyım kaldırabilirim. Ama ilkinde hiç geçmeyecek sanıyorsun. Uyku yok memede sütler üstünde kokuşuk gecelik kucağında ağlayan bebe hormonlar ıyyyyy

Geldı yıne cok bilmiş herseye ters cevap veren negatif kişi

Sen hıc çocuk buyutmedın heralde tabıkı durduk yere ağlar çocuk bu ama sen nerden bılıcen ki

Ya üst mesajda yengeç burcu mu diye soracaktım.
Benim oğlumda yengec ve ağlamak gibi bir hobisi var kesinlikle.

Yaşamadım ya bol keseden sallıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…