• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuza kızıp bağırdığınız oluyor mu?

Muhabbet kuşu gibi çocuklar doğurmuşuz :KK70:
Bizim evde papağan var oda konuşuyor 😂 hiç birşey yapmasa şitt diye bağırıyor üzerine benim oğlan ağlayınca oda aynı anda bağırıyor 😂 deliriyorum 😵‍💫 oğlum sürekli anne neden diye başlıyor sormaya asla tatmin olmuyor cvplardan😂

Merhaba herkese,
Nerdeyse 5 yaşında bir oğlum var. Kreşe bu sene tam anlamıyla alıştık.

Çok sakin bir çocuk aslında, ama çok kaprisli ve durduk yere ağlamaya başlar hemen. Bu hallerine katlanamayıp bazen patlamalar yaşıyorum. Kızıyorum, bağırıyorum. Çünkü gerçekten sebepsiz yere ağlıyor. Okuldan çok memnunuz, arkadaşlarıyla da iyi anlaşıyor bildiğim kadarıyla. Ama okuldan almaya gittiğimde bir heves gidiyorum almaya, 5 dakika sonra saçma sapan isteklerle sabrımı zorluyor ve yapmazsam ağlıyor. Mesela beraber resim yaparken ben onun istediği gibi çizmezsem ağlıyor, arabayı oraya park etme şuraya park et diye ağlıyor. Hadi parka gidelim gezelim hava alalım diyorum, gitmeyeceğim diye ağlıyor. Güzelce anlatıyorum ilk başta ama ağlamaya devam ediyor, seni sevmiyorum vs diyor. Bazen ağlamasın diye uyum sağlıyorum ama bazen çok kızıp bağırıp çağırıyorum. Bu anlarda benden korkuyor hissediyorum. Sonra da vicdan azabı duyuyorum, engel olamıyorum kendime. Muhtemelen okulda yoruluyor, stres oluyor ve benden çıkarıyor acısını.

Başka anneler de benim gibi mi acaba? Yani onunla son zamanlarda oyun oynamak da istemiyorum, hemen ben böyle oynamak istemiyorum diye sorun çıkarıyor. Bir yandan fazla yüz verip şımartıp her istediğini yapan olmak istemiyorum çünkü herkes tarafından çok şımartılan bir çocuk, bir yandan ilişkimiz ileride zedelenir mi? Of annelik hakkaten delilik 😂

Öfke kontrolü için bir terapiye gitsem mi sizce, yoksa bu yaşadıklarım oldukça normal mi?
Benim oğlumda 3 yaş 7 aylık kreşe gidiyor. Aynı durumdayız. Özellikle okuldan aldığımda kişilik değişiyor sürekli kapris aşırı enerji. Ben kreşte beni özlediğini ve kendini bu şekilde rahatlattığını düşünüyorum. Bende sabrediyorum ancak bir noktadan sonra patlıyorum🙃🙃

Hıhı aşırı aşırı, 7 yaşında.
Buraya mesajı yazdım birkaç dakika içinde kaos çıktı, beni evden kovdu.
Verdi elime anahtarı, elime ayakkabı haydi çık git istemiyorum üvey annesin sen dedi böğürmeler eşliğinde.
Sebebi de bugün temizlik vardı evde, bir yere lego saklamış, yardımcı onu bulup oyuncak sepetine atmış e dağıldı.
Ben nasıl görmezmişim, ne biçim anneymişim, ne işe yararmışım, babasının evinde beleşe yaşıyormuşum, çamaşırı babası yaparmış temizliği başkası ben naparmışım, onun da legosunu sakladığı yerde bulamayacaksam boşuna durmayacakmışım😂
Allahım asabım bozuldu, kendi terkediyor sandım benim elime tutuşturdu yahu ayakkabıyı😂
Koca söylese boşarsın 1 metre çocuk söyleyince gülüyorum sinirden ve hatasını farkedene kadar konuşmayacağımı, saygı sınırını aşamayacağını söyledim.
Bakalım kaç gün ağlayacak…

Valla hüzün, agresyon, drama her şey mevcut.
Kanal 7 hint dizileri gibiyiz abartıda.
Doğduğu saat böyleydi hala böyle.
Yengeç burcu, senin burcun olabilir mi? :KK53:
Oooo çok kırıcı konuşmuş yaa, bu cümleleri çocuk değil eş kuracak olsaydı olaylara gel😬😬

Kız bu büyüğü ahajsj
Kerti değil, küçüğe yapmamış mıydık?
Olay döndü dolaştı robloxa dadandı.
Okulda herkes oynuyormuş bu oynamadığı
için dışlanıyor yanlarına istemiyorlarmış bundan kötü anneymişim.
Yarın okula gidiyorum, o çocukların hepsinden o oyunu sildiriyorum o zaman seni daha mı çok sevecekler dedim.
Hayır benim annem yüzünden oyundan olurlarsa hayat boyu konuşmazlar benimle, sen yükle dedi.
Tek seçim hakkın var, ya herkesten sildiririm ya da sen yasaklı bir oyun için kendini bizi bu hale düşürmeyeceksin, ileride anlayacaksın ilgili anne nedir diye anlattım.
Onlar çok ilgili çok seviyor günde 3 4 saat roblox oynatıyorlar dedi🥺
Kafamı duvara vurarak kırmak istiyorum ya!!!
yok kız küçük çapkın o olmaz dedim de büyüğe kerttik ya 🤣🤣🤣 hay robloxlarına ya allahtan bizimkinin daha onlardan haberi yok barbie karavan hayaliyle yatip kalkiyo 🤣
bir dönem buda ben cam silmeye cikinca icinden keşke düşşen falan diyodu ya 🤪

Yok asla bagirmiyoruz, sürekli goz hizzasina inip sakince konusuyoruz. Bizler uzayliyiz cunku
bizde de aynı şekilde göz hizasina inip beni delirtme bak yeter artık çıldıracağim az sonra diyince çok faydalı bir konuşma oluyo gercekten, haklilar yani göz hizasi konusunda 🤣

Beş yaşında ikizlerim var. Benim ikizlerden biri bazen, neden tarhana yapmadın diye ağlıyor, dün yedim diyorum gene istiyor. Bende ağlayabilirsin deyip sakinlesmesini bekliyorum. Ben anneyim ve kuralları ben koyarım. Kendini kötü hissediyorsan sarılıp konuşabiliriz ama ağlayarak sorunları çözmeyiz demeye çalışıyorum.

Tabiki her zaman tatlı ve ponçik bir anne değilim.3 çocukla olmam da imkansız. Ama araba park yerine karışmaması gerektiğini bilmeli bence en azından.

Bir çocuk yeter ya kolik olursa diye korkuyodum ama kolik ne ki 3 4 aya geçer ama bu ihtimal 🤣

Ay yok lohusa kafasıyla o hiç çekilmiyor. 2. Çocuk da olursa hazırlıklıyım kaldırabilirim. Ama ilkinde hiç geçmeyecek sanıyorsun. Uyku yok memede sütler üstünde kokuşuk gecelik kucağında ağlayan bebe hormonlar ıyyyyy

Hiç bir çocuk durduk yere ağlamaz kapriz yapmaz. İhtiyaçları tam karşılaşmamış çocuk ağlar tutturur. Mutlaka bir yerde farkında olmadığınız bir sorun vardır.
duygu yansıması yapıyor musunuz
Geldı yıne cok bilmiş herseye ters cevap veren negatif kişi

Hiç bir çocuk durduk yere ağlamaz kapriz yapmaz. İhtiyaçları tam karşılaşmamış çocuk ağlar tutturur. Mutlaka bir yerde farkında olmadığınız bir sorun vardır.
duygu yansıması yapıyor musunuz
Sen hıc çocuk buyutmedın heralde tabıkı durduk yere ağlar çocuk bu ama sen nerden bılıcen ki😄😄

Hıhı aşırı aşırı, 7 yaşında.
Buraya mesajı yazdım birkaç dakika içinde kaos çıktı, beni evden kovdu.
Verdi elime anahtarı, elime ayakkabı haydi çık git istemiyorum üvey annesin sen dedi böğürmeler eşliğinde.
Sebebi de bugün temizlik vardı evde, bir yere lego saklamış, yardımcı onu bulup oyuncak sepetine atmış e dağıldı.
Ben nasıl görmezmişim, ne biçim anneymişim, ne işe yararmışım, babasının evinde beleşe yaşıyormuşum, çamaşırı babası yaparmış temizliği başkası ben naparmışım, onun da legosunu sakladığı yerde bulamayacaksam boşuna durmayacakmışım😂
Allahım asabım bozuldu, kendi terkediyor sandım benim elime tutuşturdu yahu ayakkabıyı😂
Koca söylese boşarsın 1 metre çocuk söyleyince gülüyorum sinirden ve hatasını farkedene kadar konuşmayacağımı, saygı sınırını aşamayacağını söyledim.
Bakalım kaç gün ağlayacak…

Valla hüzün, agresyon, drama her şey mevcut.
Kanal 7 hint dizileri gibiyiz abartıda.
Doğduğu saat böyleydi hala böyle.
Yengeç burcu, senin burcun olabilir mi? :KK53:
Ya üst mesajda yengeç burcu mu diye soracaktım. 🤣
Benim oğlumda yengec ve ağlamak gibi bir hobisi var kesinlikle.

Ay yok lohusa kafasıyla o hiç çekilmiyor. 2. Çocuk da olursa hazırlıklıyım kaldırabilirim. Ama ilkinde hiç geçmeyecek sanıyorsun. Uyku yok memede sütler üstünde kokuşuk gecelik kucağında ağlayan bebe hormonlar ıyyyyy
Yaşamadım ya bol keseden sallıyom 🤪

Back