annenin cephesinde olaylar ne kadar sancılı geçmiş.benim 27 aylık bir oğlum var.hamileyken kaynanam ben bakacam demedi.bende kiracıydım.eğer bakacam deseydi ona yakın ev tutacaktım.annemde ben bakarım dedi.bende anneme yakın ev tuttum.oğlum 5.5 aylıkken işe başladım.bu arada ev sahibi evi satılığa çıkardı.bizde sırf anneme yakın diye ,çocuğa o bakıyor diye evi kredi ile aldık.annem oğluma 3 ay baktı.bu sırada kardeşimi kocası boşadı.2 çocukta onda vardı.annem mecbur onun çocuklarına baktı.kaynanamda benimkine zoraki.kaynanama o yıl dondurucu aldık çocuğa bakıyor diye.bu yıl kardeşimin cocuğu vefat etti.hemen kayınvalidem 1 hafta kendisi 1 hafta annesi baksın die fikir beyan etti.bu yıl bir şey almadık.aslında alamadık borç yüzünden :).genede kaynanama bir şey alayım diyorum.sizce ne alsam.
Kusura bakmayın ama yazım diliniz çok itici. "Kardeşimi kocası boşadı!" ne demek ya? Yeğeniniz vefat etmiş hemen ardındaki cümlede gülücük var. Çok duygusuz geldi yazdıklarınız.
yeğenimden sonra değil gülücük farkına varırsanız hanımefendi.aynen kocası boşadı o boşanmak istemedi.ben aynen yazdım olanı biteni.Kusura bakmayın ama yazım diliniz çok itici. "Kardeşimi kocası boşadı!" ne demek ya? Yeğeniniz vefat etmiş hemen ardındaki cümlede gülücük var. Çok duygusuz geldi yazdıklarınız.
maddi açıdan imkanımız yok ne yazıkki.Su koskoca Çocuklardan niye 27 günlükmus gibi bahsediyorsunuz, kocaman olmuş artık.
Kreşe verme imkanınız yok mu?
aynı noktaya takılmışız ama konuyu bozmayım diye yorum yapmak istemedim ama içimde kalmıştı, ağzınıza sağlıkKusura bakmayın ama yazım diliniz çok itici. "Kardeşimi kocası boşadı!" ne demek ya? Yeğeniniz vefat etmiş hemen ardındaki cümlede gülücük var. Çok duygusuz geldi yazdıklarınız.
canım annem zaten idare ediyor aslında.şu aralar kardeşim şehir dışında üni. okuyor.onun yanına gitti.evde bir yeğenim var onada bakıyor.gerçi o okula başladı bu yıl.ama gene de sabah okula hazırlıyor okuldan alıyor.(kardeşim çalışıyor)benım annemın 3 torunu var
abımle altlı ustlu oturuyor bende arka sokakta oturuyorum. 1 hafta 3 gun 1 hafta 2 gun annem bakıyor ,gerı kalan gunler esım bakıyor
hafta sonuda ben
annen ıdare edemezmıydı hepsını bır arada acaba bılemıyorum?
buaraa ben anneme hıc bısey almıyorum aslında hep alım dıyorum ama
Peki kayınvalide isteklerini dile mi getiriyor yoksa siz mi ezilmemek icin hediye alıyorsunuz?maddi açıdan imkanımız yok ne yazıkki.