ÇOCUĞUNUZA KAYINVALİDENİZ Mİ BAKIYOR

Ben bu ay başladım almaya : )

Ne gereği vardı vs diyo ama onun da gönlü olsun, akşama kadar el kadar cocuğa bakacak. Benim yapma dediğim seyleri yapmayacak, resmen eve hapsettim kadını

benim çocuğumada kayınvalidem bakıyo yılda bir defa anneler gününde hediyesini alırım oda 100 lirayı aşmaz onuda çocuğuma bakıyo diye diğil baksada bakmasada anneler gününü doğum günlerini atlamam anneminde kayınvalideminde.
kardeşiniz için de çok üzüldüm hem çocuğunu kaybetmiş hemde yuvası yıkılmış bide sizin gibi duygusuz bi ablası var yazık...

basınız sagolsunda dıger cocuk neden vefat ettı kac yasındaydı

Ben bu ay başladım almaya : )

Ne gereği vardı vs diyo ama onun da gönlü olsun, akşama kadar el kadar cocuğa bakacak. Benim yapma dediğim seyleri yapmayacak, resmen eve hapsettim kadını
annem bana mıslı mıslı gerı oduyor elmayra ınamazsın aldıgımdan fazlasını yapıyor . supurge makınesı alım dıyorum

yeğenimden sonra değil gülücük farkına varırsanız hanımefendi.aynen kocası boşadı o boşanmak istemedi.ben aynen yazdım olanı biteni.
Kardeşinizin yuvası yıkılmış, kadın evladını kaybetmiş, siz dizi özeti anlatır gibi konuşuyorsunuz. Ben sizin gibi bir kardeşim olmasını istemezdim. Ayrıca bu konunun gerçekliğiyle ilgili şüphelerim var.

annem bana mıslı mıslı gerı oduyor elmayra ınamazsın aldıgımdan fazlasını yapıyor . supurge makınesı alım dıyorum
maşallah sana cute
sen bayağı talihlisin anne baba eş konusunda
yanlış anlama para pul değil tek neden her daim bunu hissediyorum
Allah razı olsun ikisinden de
inşallah bizler de evlatlarımıza böyle iyi anne babalar olabiliriz..

Ne biliyim ya, Allah muhafaza insan yeğeninden nasıl bu şekilde bahseder? Sahiden şaşırdım.
kardeşimin çocuğu demesi bile bana göre çok soğuk, ama yeğen bu insan yeğenimi kaybettik maalesef falan yazar Allah muhafaza başıma böyle bişe gelse bu kadar rahat bahsedebilir miyim bilmiyorum bi de gülücük yok diyoe ama var işte tekrar baktım
ben konunun o kısmına takıldığım için konuya adapte olamadım açıkcası çok da önemsiz göründü gözüme zaten

Su durumda anneniz ne kadar saglikli bir durumda ki iki çocuk.büyütsün.

Kizi bosanmis torunu vefat etmiş bence başka bir yük yüklemeyin üstüne.

Kayinvalideniz ise sürekli bakacaksa hediyelerle gönlünü yapabilirsiniz ama bakmaya gönlü yoksa zorlamaya gerek yok...bir krese götürebilirsnz çocuğunuzu 27 ay için gayet uygun bir secenek

kaynanan gönülsüz mi bakıyor, gönülsüzse bence çocuğu kreşe ver ya da ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama işe ara verebilirsin çok kazanmıyorsan ya da memur değilsen
anneanneye babaanneye emrivaki çocuk baktırılmasına karşıyım, kendi istiyorsa o ayrı, sen de baktığı için değilde gönlünden geçerek bişeyler almak istiyorsan al tabii, illaki konuşurken evin bi eksiğini gediğini sezersin ya da altın alabilirsin, anneler gününe denk getirebilirsin hediye olayını

konuya odaklanamadım ben çocuğun ölümünü ve duygudan yoksun yazılmış bu konuyu okuduktan sonra içime bişeyler oldu ya,off.

siz annenizi rahat bırakın lütfen,kızı boşanmış,evladını kaybetmiş bir de siz yüklenmeyin.

ya k.valideniz baksın ya da bakıcı tutun.

kızkardeşim hamile henüz teyze olmadım kardeşim bi düşük yaptı şimdili hamileliğinden önce onda bile ne kadar canımız yandı halende yanıyo allah esirgesin...

Valla eger kayinvalideniz sizin icin bu kadar buyuk fedakarlik yapiyorsa gonlunu hos tutup, ufak jestler yapmaniz gerekir.
Ha bu arada krese verseniz sosyallesse, fiziksel ve zihinsel gelisimine katki saglayacak aktiviteleri yasitlari cocuklarla egitimciler gozetiminde yapsa oglunuz icin cok daha iyi olur. :)

Son düzenleme:
Benim kastettigim tam da bu. Boyle ufak yardimlar, jestler. Yoksa para vermek degil de mesela isten donerken eliniz bos gitmeyin eve bir seyler alin ara sira da olsa. Diger turlusu ayip bence, ben olsam ayiplarim yani. O insanlar hizmetciniz degil sonucta. Cocugunuza bakma gibi bir zorunluluklari yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…