ÇOCUĞUNUZA KAYINVALİDENİZ Mİ BAKIYOR

ya illa bişey almak zorunda hissetmeyin bence, komşu falan değil ki baktığı için minnet hissedesiniz, kendi oğlunun evladı nihayetinde...

canım bence yaptığın doğru torunu da olsa kaç yaşında insanlar çocuk bakmak zor iş hediye almak olabilir yada mesela onun ev işlerine yardımcı birini falan tutsan hiç değilse ayda 1-2 defa gitse temizliği yapsa falan o da olabilir. sen de hem çelışıyosun hem çocuk hem senin evin yemeğin bi de kaynananın temizliğiyle uğraşamazsın. böylece hem çocuğunu bi yabancıya emanet etmemiş olursun hem de kaynanan söylenmeden bakar. kardeşine de Allah sabır versin. başı sağolsun cnm.

Kardeşini kocasının boşaması ve kardesinin çocuğunun vefat etmesi normal şeyler mi? Bunları hergün yaşıyor musunuz? Çocuğunu kaynanan büyütecekse eğer ona biraz vicdan al bence rusvet olarak. Cocugun gelişimi için faydalı olur. Sizde olmayan eksiklikleri kapatır belki.

Benim annem de abimin oğluna bakıyor 7 yaşına getirdi maşallah bugüne kadar hiçbir şey talep etmedi.
Ne saçmalık bu ya

bak burada bir konu var.annesi çocuğuna bakıyor diye 600 lira para veriyor.haftanın 5 günü kızında kalıyor,evlerine hiç masrafları yok.anne babasının bilumum ihtiyaçlarını karşılıyor.ayrıca ailesine çektiği krediyi ödüyor.haaa kaynanası olsa bunların ne kadarını yapar bilmiyorum

yapmaz bence.
kaynana olunca batar :)

Allahım bizde öi sorun var?ben evdeyim ama enim kızımlada ilğilenir katınvalidem ama biz bişey almadık ona yemeği içiceği kıyafetine kadar hersey babaannesinden.hatta kadın abarttı biz yanında olalım diye yan dairesini bîze satın aldı.cok xok varlıklı değil birikimini verdi.var bizde bir öküzlük valla biz ona mutfak robotu aldık birtek.bence para karşiliği bakıyorsa hıc bakmasın kreşe ver

Kızkardeşinizin hayatının zorluğu konunun çok daha üstüne çıktı. Bu kadar olaydan sonra bir de üniversite okuyor öyle mi? Vallahi bravo Allah mükâfatını verir inşallah.

İçinizden gelirse hediye alın. Borç öderken büyük taksitlere girmenin mantığı yok.

İnsanın içi gider ya. Evlerden ırak...

9.5 sene oldu yeğenimi kaybedeli. Hala ara ara aklıma geldikçe gözlerim dolar çenem titrer göğsüm daralır. Herkes farklı duygular yaşıyor demek ki.

Başınız sağ olsun. Çok acı ben böyle bir şey yaşadığımı düşünmek bile istemem.

Konuya bak.Cocugunuza kayinvalideniz bakiyor mu diye girmis.
Kayinvalideye sirf baksin diye aldiklarina varmis.Kardesinin bosanmasina gelmis.
Yegenin olumunu siradan bi olay gibi anlatmis.
Birde hala ne alsam bu defa diyemi soruyorsunuz
Ne duygusuz birisiniz siz...

kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.
Bukadar stres yapıyosanız verin kreşe olsun bitsin.

Aslında kayınvaldeniz doğru söylemiş 1hafta anneniz 1hafta KV baksın kadın dinlenmek istiyor belkide kolay değildir çocuk bakmak ben iki tane bakıyorum çok şükür eltimin oğluna KV de bakıyor 10 senedir artık çok yoruldu bezdi ama ne çare çocuk bağımlı annesi umrunda değil. Çok pişman ama işden geçti

Başınız sağ olsun. Çok acı ben böyle bir şey yaşadığımı düşünmek bile istemem.

Sağolun. Düşünülmüyor zaten yakıştırılmıyor ölüm küçük bedene. Ben ablamın hayatını iki basit cümleyle geçiştiremezdim. Herkes farklı bakıyor hayata. Konu sahibi de o farklılıktan biri işte.

Para hediye katsılıgında bakacaksa ote dursun bacım tut bakıcı o baksın . Kactanesinsen hayırgelmiş kv lerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…