Al al ben de yatırım yapıyorum geleceğe ahahahannem bana mıslı mıslı gerı oduyor elmayra ınamazsın aldıgımdan fazlasını yapıyor . supurge makınesı alım dıyorum
canım bence yaptığın doğru torunu da olsa kaç yaşında insanlar çocuk bakmak zor iş hediye almak olabilir yada mesela onun ev işlerine yardımcı birini falan tutsan hiç değilse ayda 1-2 defa gitse temizliği yapsa falan o da olabilir. sen de hem çelışıyosun hem çocuk hem senin evin yemeğin bi de kaynananın temizliğiyle uğraşamazsın. böylece hem çocuğunu bi yabancıya emanet etmemiş olursun hem de kaynanan söylenmeden bakar. kardeşine de Allah sabır versin. başı sağolsun cnm.benim 27 aylık bir oğlum var.hamileyken kaynanam ben bakacam demedi.bende kiracıydım.eğer bakacam deseydi ona yakın ev tutacaktım.annemde ben bakarım dedi.bende anneme yakın ev tuttum.oğlum 5.5 aylıkken işe başladım.bu arada ev sahibi evi satılığa çıkardı.bizde sırf anneme yakın diye ,çocuğa o bakıyor diye evi kredi ile aldık.annem oğluma 3 ay baktı.bu sırada kardeşimi kocası boşadı.2 çocukta onda vardı.annem mecbur onun çocuklarına baktı.kaynanamda benimkine zoraki.kaynanama o yıl dondurucu aldık çocuğa bakıyor diye.bu yıl kardeşimin cocuğu vefat etti.hemen kayınvalidem 1 hafta kendisi 1 hafta annesi baksın die fikir beyan etti.bu yıl bir şey almadık.aslında alamadık borç yüzünden :).genede kaynanama bir şey alayım diyorum.sizce ne alsam.
yapmaz bence.bak burada bir konu var.annesi çocuğuna bakıyor diye 600 lira para veriyor.haftanın 5 günü kızında kalıyor,evlerine hiç masrafları yok.anne babasının bilumum ihtiyaçlarını karşılıyor.ayrıca ailesine çektiği krediyi ödüyor.haaa kaynanası olsa bunların ne kadarını yapar bilmiyorum
İnsanın içi gider ya. Evlerden ırak...
Başınız sağ olsun. Çok acı ben böyle bir şey yaşadığımı düşünmek bile istemem.Kızkardeşinizin hayatının zorluğu konunun çok daha üstüne çıktı. Bu kadar olaydan sonra bir de üniversite okuyor öyle mi? Vallahi bravo Allah mükâfatını verir inşallah.
İçinizden gelirse hediye alın. Borç öderken büyük taksitlere girmenin mantığı yok.
9.5 sene oldu yeğenimi kaybedeli. Hala ara ara aklıma geldikçe gözlerim dolar çenem titrer göğsüm daralır. Herkes farklı duygular yaşıyor demek ki.
Bende ona uzuldum.Asil konu bu olmaliydi.deginip gecmis.ama konu sahibi bu defa ne alsamda cocuguma baktirsam diye dusunuyor..O degil de kardesine cok uzuldum ya, koca bosuyor cocugu vefat ediyor poff.. Neden vefat etti?
Başınız sağ olsun. Çok acı ben böyle bir şey yaşadığımı düşünmek bile istemem.