Bu yazdıklarınızı doğru bulmuyorum.Evet kandırmaya çalışabilir üstündekileri başkasının üzerine yapar falan filan ama siizn görevinizde bunu ortya çıkarmak değilmi zaten...,
Nasıl bi avukat olarak çaresiz bişey yapamazsın dersiniz aklım almıyor.Oldu canım ben hem aldatılacağım hem eziyet göreceğim hemde boşanamayacağım.Türkiye bu haldeyse ne yazık ki bu zihniyetler yüzünden bu durumda hiç kusura bakmayın ama avukatım diyede dolanmayın ortada boşuna..Siz nasıl müvekkilinizi savunacaksınız ki daha kendiniz çaresizlikten bahsediyorsunuz.[/QUO
:)) ben müvekkilimi gaza getirip parasını alma pesinde kosmam, durum neyse ve riskler neyse söylerim, ısımden ve hayatımdan da cok memnunum. bu kadarı yeter sanırım. ben bilakis zor durumda olan hemcinslerime bir ufuk acmak istedim. üzülmelerini aldanmalarını hayal kırıklıgına ugramalarını istemem. bunu bir dipnot olarak sorumluluk bildim ve yazdım. asla kisisel almıyorum yazılanları. ayrıca bunun türlü yolları var diyorum esiniz size birsey vermemeyi kafaya koymussa süreci uzatır, baska seyler yapar ve bunu kanuni sekilde yapar ve karsı tarafı magdur eder. bunlar oyle hemen ıspatlanabilecek cözümlenecek seyler degıldır nerden baksanız 2 yılınızı alır bunu demek istedim. bu son msjımdı. anlayana.