alıntını gormedigim icin ekleyemedim muzurtilki,
ögretmenin haksızlıgını hatta dunyanın en kotu insanı oldugunu kabul etsek dahi 4yıldır bu cocugun aynı seyleri yasaması karsısında hem konu sahibinin caresizligi, hem hicbir sey yapılmaması, hem de bu bekleyise anlam veremedigimi dayanamadım yazdım artık.
banının acılmasını bekliyordum aslında.
belki konu sahibi bana sinirlenip yazarken cektigi sıkıntılara dair biraz daha detay verir, bir ipucu yakalanır, kim bilir...
Konu sahibinin cozumu suclayacak ve beddua edecek birilerini bulmak.
Yahu anliyorum konu sahibiyle benzer bir sorunun var, onun avukatligina soyunmussun resmen. Kendinin soylemedigi seyleri bile aslinda soyle dmeek istedi tarzi acikliyorsun.offfffffffffffff
athenenoctua nerede, siz hala nerede...
Yahu anliyorum konu sahibiyle benzer bir sorunun var, onun avukatligina soyunmussun resmen. Kendinin soylemedigi seyleri bile aslinda soyle dmeek istedi tarzi acikliyorsun.
Lakin uslup var uslup var.
Kizi icin elinden gelenin fazlasini yapmak baska, sakin sakin okula gitsin gelsin dersleri isterse 1 olsun demek baska.
Konu sahibinin istedigi coZum gercek olsa tamam bu kiz okulda mesut olsa falan degisen ne olacak? Hala heba olan bir cocuk olmayacak mi? Bu resmen gunu kurtarmak degil mi?
Ayrica konu sahibinin cocugu anne ben olecek miyim diye aglamaya bu ogretmenle de baslamis degil. 8 yasinda baslamis panik atak sorunu. Lakin neden ogretmenin gunahsiz cocuguna beddua ediyorsun dediginizde cevabi benim cocugumun ne gunahi var? Yani oyle bir cevap ki sanki bu ogretmen kizini panik atak yapti.
Madem bu durumda bir cocugun var madem o kadar kariyerin diploman var. israRla kucuk yerde yasamak niye?
Is buyuk yerde de bulunur lakin bu cocugun kaybettigi yillar gelir mi?
Ayrica eski konusunda kendini de suclamis konu sahibi. Simdi burda birkac kisi tarafindan ornek anne ilan edildi diye ben onun sacma buldugum dusuncelerini elestiremeyecek miyim?
Bu konuya ilk yorumum degil. Ayrica ben bu yorumu katildigim bir yorumun altina yazmisim. Direk bos bos bunu yazmamisim. Bu demek oluyor ki athena arkadasn yorumunu destekliyor ve beddua kismini ekliyorum. Eger iki yorumuma bakarsaniz bunun boyle oldugunu da dogrulamis olursunuz. Muneccim olmaya gerek yok yani.tepkim eleştirmenize değil uslubunuza
ki aynı uslupta bana karşı da ısrarcısınız
biz sizin yazdığınız bu cümleden
şimdi yazdığınız koskoca paragrafı mı anlamalıyız? müneccim gibi mi görünüyoruz oradan?
Bu konuya ilk yorumum degil. Ayrica ben bu yorumu katildigim bir yorumun altina yazmisim. Direk bos bos bunu yazmamisim. Bu demek oluyor ki athena arkadasn yorumunu destekliyor ve beddua kismini ekliyorum. Eger iki yorumuma bakarsaniz bunun boyle oldugunu da dogrulamis olursunuz. Muneccim olmaya gerek yok yani.
Banlanma lütfen olur mu =((offfffffffffffff
athenenoctua nerede, siz hala nerede...
Banlanma lütfen olur mu =((
tepkim eleştirmenize değil uslubunuza
ki aynı uslupta bana karşı da ısrarcısınız
biz sizin yazdığınız bu cümleden
şimdi yazdığınız koskoca paragrafı mı anlamalıyız? müneccim gibi mi görünüyoruz oradan?
O abla da çok iyi mesajlasiyoruz bizyok yaw, çok çok nadir gelirler bana öyle
gerçi sonradan pişman da oldum yazdığıma, yani malum kişiye, ban yediğim için değil
üzülmüştür herhalde diye
Konu sahibini elestiren tek bu yorum vardi cunku. (?!)demek ki ben müneccim olmamaktan öte, anlayışı da kıt bir insanım
zira döndüm 3 kere tekrar baktım
yine de o cümleden, yazılış yeri ve şeklini göz önünde tutarak bile, yorumu destekleyip, beddua kısmını eklediğiniz anlamını çıkaramadım
konu sahibini eleştiren bir yorum yakaladığınız için, yorumun altına, takıldığınız 2 şeyi yapıştırdınız hissi uyandırdı bende
neyse uzatmayalım bence
Ayrica konu sahibinin cocugu anne ben olecek miyim diye aglamaya bu ogretmenle de baslamis degil. 8 yasinda baslamis panik atak sorunu. Lakin neden ogretmenin gunahsiz cocuguna beddua ediyorsun dediginizde cevabi benim cocugumun ne gunahi var? Yani oyle bir cevap ki sanki bu ogretmen kizini panik atak yapti.
Madem bu durumda bir cocugun var madem o kadar kariyerin diploman var. israRla kucuk yerde yasamak niye?
Is buyuk yerde de bulunur lakin bu cocugun kaybettigi yillar gelir mi?
Konu sahibinin daha önceki konusunu okuma fırsatınız oldu mu bilmiorum. Gerçekten evladı için çırpınan bir anne. Ancak o konuda öğretmeninin bilinçli yapmadığını görüp çocuğuna toleranslı davranınca diger çocukların sorun çıkarfığını yazmış. Son bir aydır çocuklar arasında şiddet de başladı zaten pedagoga götürecektm bu da tuz biber oldu demis. En axından dersi dinlese milleti rahatsız edip tepki almasa falan yazmış. Yani çocuğunda şiddet varmış, derslerde milleti rahatsız da ediyormuş. Bu konuya o kadar açık yazmamış bazı şeyleri.. bir de kendisi için sinirli agresif bir insanım ben mi yaptım bu çocuğu böyle demiş. Bu konuda da çocuğum çok merhametli yazmış. Milleti döven, kendi hayvanını kesen bir çocuk şiddet eğilimli olabilir..
ben olamaz demiyorum, ama bu kadar psikoloğa pedagok'a gitmiş, şiddet eğilimli olsa farkedilmez miydi acaba dedim sadece
açıkçası önceki konusunu okumadım, ama farkındaysanız hep savundum bu özelliklere sahip çocukların dersi dinlemeyip diğer çocukları rahatsız edebileceğini
"ben mi yaptım bu çocuğu öyle"
bakın ben hiç agresif bir anne değilim, aksine çocuklarımı anlamaya çalışırım hep, eşim arkadaşlarım hep çok iyi bir anne olduğumu söylerler, bilmiyorum doğrudur değildir, onların dışarıdan gördüğü ile çocuklarımın hissettiği bir midir
fakat ben bile bazen, bazı olaylar karşısında "acaba ben mi sebep oldum" diyorum, sonra genelde öyle olmadığına kanaat getiriyorum
tanıdığım tüm anneler de zaman zaman kendini sorguluyor, kendini sorgulamamış anne yoktur sanırım
buraya da en buhran hallerimizde konu açmıyor muyuz?
aslında burada anlatmak istediğim tek şey var, konu sahibi için çözümün çok zor olduğu...
Konu sahibini elestiren tek bu yorum vardi cunku. (?!)
Siz buyurun devam edin konu sahibinin avukatligina, biz bolmeyelim.
Evet çözüm çok zor çünkü gecikildiği kanısındayım.. konu sahibi çocuğum milleti rahatsız etmese yeter bana derdinde gbi yazmış önceki konusunda da. Ben derslerden vazgeçtim dışlanmasın yeter gbi bişey olamaz, olmamalı da.. aslında sorun çok önceleri başlamışken tek bir insan buna sebepmiş gbi konu açması ve beddua etmesi hiç doğru değil. Öğretmeni çocuğunu düşünmüyorsa o düşünecek.. küçük bir ilçede iş bulabiliyorsa istanbul gbi yerde de bulabilir. Gerekirse eğitiminden daha aşağı bir iş yapar ama çocuğunun sağlığını önceliği yapar..
Okulda sorun çıkmasın yeter zihniyeti bir eğitimciye yakışmamış. Her zaman bu örneği veririm. Kolları olmayan çocuklar var. Kimi aile benim çocuğum böyle deyip elleriyle besler kimisi de çocuğunu gece gündüz çalıştırıp onumla ilgilenip belki yıllarca ayaklarıyla ihtiyacını görmesini sağlar..
Çok bunalmış ve buraya öfkesini kusup rahatlamaya çalışan bir anne. Sorunlu bir çocuk var ortada ve geç kalınması kayıptır..
Siz konu sahibiyle aynı süreçlerden geçmişsiniz ancak onun sizin kadar hassas olmadığını düşünüyorum. Konuyu kendi derdiniz gbi sahiplendiniz gercekten de..
Sen benim yorumu görmemişsin demekKonu sahibini elestiren tek bu yorum vardi cunku. (?!)
Siz buyurun devam edin konu sahibinin avukatligina, biz bolmeyelim.
Ustun zekali çocuklar sizin farklilari hazmedemeyen tek tip insan isteyen egitim sisteminize boyun egmezler.iste bu sistemin yetistirdigi bu siradan insanlar bir diktatör ciktiginda onada boyun egerler ve ses cikaramazlar. Finlandiyada olsaydı bu cocuk ogretmen onun resme olan ilgisini farkedip kendini resimle ifade etmesini desteklerdi.farkliligin zenginliğini görmedigimiz muddetce sürü olmaya mahkumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?