Ayrica konu sahibinin cocugu anne ben olecek miyim diye aglamaya bu ogretmenle de baslamis degil. 8 yasinda baslamis panik atak sorunu. Lakin neden ogretmenin gunahsiz cocuguna beddua ediyorsun dediginizde cevabi benim cocugumun ne gunahi var? Yani oyle bir cevap ki sanki bu ogretmen kizini panik atak yapti.
Madem bu durumda bir cocugun var madem o kadar kariyerin diploman var. israRla kucuk yerde yasamak niye?
Is buyuk yerde de bulunur lakin bu cocugun kaybettigi yillar gelir mi?
yazdıklarınızın bir bölümüne katılıyorum,
dua, beddua ise konu sahibinin kendi takdiri, su anki sonucları degistirmeyecegini dusunuyorum,
ogretmenin basına gelse de, anlasa da su an kendi kızı icin bir cozum degil.
bu ofkesini cocuguna yoneltmek yerine internette yazıp oyle deşarj oluyorsa da kendi bilir, sonucta eşinden ayrılmıs bir anne olarak dahi cocuk buyutmekte zorluk cekilirken konu sahibinin kızıyla ilgili yasadıgı sıkıntılar en sorunsuz gordugumuz aileler icin bile cok zor...
o yuzden biraz daha anlayısla yaklasmaya calısıyorum,
kendisi gelince acıklar diye umuyorum.
gerci bize burada yazacaklarını da pek onemsemiyorum şahsen, sadece o kucuk kız icin kısa vadede cozum nasıl olur diye dusunuyorum.
inatlasmak mı, alttan almak mı, tasınmak mı... egitimle ilgili sıkıntısında özel okula yollayamayacagını soyledigine gore bir cozum bulmak gerek.
kendi kızım olsa resim kursunda yetenekleri ile ön plana cıkmasını saglar ozguvenini toparlamasını ve arkadasları tarafından itilen cocuk olmak yerine resmi begenilen olmasıyla kendisini daha iyi hissetmesini saglamaya calısırdım.
satranca yonlendirirdim, ilgisi varsa muzige baslardım vs.
ama bulundugu yerden ayrılamıyormus, resim kursu yokmus.
belki kendisi acabilir, seramik yapabiliyorsa atolye kurabilirler, ev hanımları da gelir gider, konu sahibi icin de farklılık olabilir, ilk aklıma gelenler bunlardı.
eminim bir egitimci daha kapsamlı oneriler sunabilir...
sonucta hiperaktif, dikkat eksikligi bunlar bile baslı basına bir sorun...