- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
Olsun? Ne kadar değerli oldugu kilit nokta burada, ne oldugu değil ki. Kimisi en değerli eşyasını kırar içine bakar sırf merakından, kimisi değer verdiği başka birşeyi. Konuda bahsi geçen çocuk da içini açabilmek için hayvan katletmemiş neticede. (Canilik falan diyenler için)oyuncak araba yalnız
ben pedagog değilim. kişisel görüşümü söyledim. buna pedagog karar verir. ama bana bu davranış şekli doğru gelmedi.Olsun? Ne kadar değerli oldugu kilit nokta burada, ne oldugu değil ki. Kimisi en değerli eşyasını kırar içine bakar sırf merakından, kimisi değer verdiği başka birşeyi. Konuda bahsi geçen çocuk da içini açabilmek için hayvan katletmemiş neticede. (Canilik falan diyenler için)
Yani benim üstün zeka raporum yok, o yüzden kendimle kıyaslamıyorum. Anlayabileceğimi de düşünmüyorum. Ama ilgi duydukları çeşitli alanlarda benzerlerini yapan çok çocuk var, bu bilinen birşey. Yadırgamadım.
ben pedagog değilim. kişisel görüşümü söyledim. buna pedagog karar verir. ama bana bu davranış şekli doğru gelmedi.
Burda adı geçen öğretmeni tanımıyorum burda sadece konu sahibinin anlattıklarını dinliyorum eger öyleyse bu aşağılık öğretmene niye hala teslim başka devlet okulu mu yok başka öğretmen mi yok şikayet bile etmemiş ..Ogrermenin davranislarini hic mi anormal bulmadiniz?
Ben daha once de yazdim. Ilkokul ogretmenim "farkli bir cocuk oldugunu biliyorum ama sana tahammul edemiyorum" demisti. Daha yasim 8. Yasimin cok cok ustu bir kitabi incelerken,kafama indirmisligi de vardir.
Ortaokul ve lisede lakabim "safs.ken"di.Inanabiliyor musunuz?
Hayatim boyunca salak miyim? Akilli miyim? Sorulariyla bogustum durdum.
Benim de abim ogretmen ama kendisine de rahatlikla ogretmenlere karsi pek iyi duygular beslemedigimi soylerim.
Yurt dışı dediğimi hatırlamıyorum aslında avusturyada öyle bi yer degil ama sizin gibi ukalayı da çıkardığına göre inanırı berbat bi eğitim sistemi olduğuna.. Evet birleşik krallıkta senin deyimin le benim kocaman fanusumda bahsettigin egitimci tipi ile karşılaşmadim... Burada nerede okunup okunmayacağını tartışmıyoruz ogretmenleri konuşuyoruz...
Ve evet allaha şükür ki şimdiye kadar bağırıp aşağılayan, sapık bi öğretmenle karşılaşmadım...
Dante
konuşma tavrınızla kişiliğinizi çok güzel ortaya koymuşsunuz ve nitekim ban yemişsiniz.
kızınız da ban yemiş işte. konu bu kadar basit.. kurallar ve insanlar (!)
çocuk kalkar büyüğe bakar..
Kızı da ban yemis oyle mi? Bel altı vurmak icin hic bir fırsatı kacırmayanlara bayılıyorum yahu..tebrik ederim..
Hic bir egitimci hic bir cocugu bu sekilde asagılayamaz, rencide edemez. Bunu yapan egitimci olamaz..Bu kadar basit olan budur. Cocugun bir sekilde kural ihlali yapması degil.
Biri sizi cocugunuza tum sınıf onunde "mal mısın,deli bu uymayın buna" dese hangi kucuk dagları yıkardınız merak ediyorum.
haklisin. ama dayanamadim yurtdisinda böyle ögretmenler yok cocuklarimizin adeta kicinda dolasiyorlar demesine... cünkü alakasi yokarmi0007 ve E Esmerpapatyam ay nolursunuz transnasyonel eğitim karşılaştırmalarınızı özelden yapın konunun şirazesi kayıyor kapanacak yine
inanın bu yazdıklarınızın konuyla hiç alakası yok
aslında bu konularda konuyla alakalıarmi0007 ve E Esmerpapatyam ay nolursunuz transnasyonel eğitim karşılaştırmalarınızı özelden yapın konunun şirazesi kayıyor kapanacak yine
inanın bu yazdıklarınızın konuyla hiç alakası yok
haklisin. ama dayanamadim yurtdisinda böyle ögretmenler yok cocuklarimizin adeta kicinda dolasiyorlar demesine... cünkü alakasi yok
aslında bu konularda konuyla alakalı
çünkü konuda yurt dışına gidip okutalım
parayı bulursak ordayız
orada eğitim sistemi böyle değil sen çocuğunu orada kıymetini bilirler tarzı yorumlar var
O Zaman sirf üstün zekalilarin oldugu okula yollamak lazim cocugu. Ama baska ögrencileri rahatsiz etmeye hakki yok.
Kadın başka sınıfın parçaladığı kaplumbaga diyo önce sonra tabi kendi kaplumbagasını kesti diye itiraf ediyo ..
ayrıca çocuk picasso babası da dehaymış anneyi hayal edemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?