How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çocuğundan bul

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyuncak araba yalnız
Olsun? Ne kadar değerli oldugu kilit nokta burada, ne oldugu değil ki. Kimisi en değerli eşyasını kırar içine bakar sırf merakından, kimisi değer verdiği başka birşeyi. Konuda bahsi geçen çocuk da içini açabilmek için hayvan katletmemiş neticede. (Canilik falan diyenler için)
Yani benim üstün zeka raporum yok, o yüzden kendimle kıyaslamıyorum. Anlayabileceğimi de düşünmüyorum. Ama ilgi duydukları çeşitli alanlarda benzerlerini yapan çok çocuk var, bu bilinen birşey. Yadırgamadım.

Olsun? Ne kadar değerli oldugu kilit nokta burada, ne oldugu değil ki. Kimisi en değerli eşyasını kırar içine bakar sırf merakından, kimisi değer verdiği başka birşeyi. Konuda bahsi geçen çocuk da içini açabilmek için hayvan katletmemiş neticede. (Canilik falan diyenler için)
Yani benim üstün zeka raporum yok, o yüzden kendimle kıyaslamıyorum. Anlayabileceğimi de düşünmüyorum. Ama ilgi duydukları çeşitli alanlarda benzerlerini yapan çok çocuk var, bu bilinen birşey. Yadırgamadım.
ben pedagog değilim. kişisel görüşümü söyledim. buna pedagog karar verir. ama bana bu davranış şekli doğru gelmedi.

Ogrermenin davranislarini hic mi anormal bulmadiniz?
Ben daha once de yazdim. Ilkokul ogretmenim "farkli bir cocuk oldugunu biliyorum ama sana tahammul edemiyorum" demisti. Daha yasim 8. Yasimin cok cok ustu bir kitabi incelerken,kafama indirmisligi de vardir.
Ortaokul ve lisede lakabim "safs.ken"di.Inanabiliyor musunuz?
Hayatim boyunca salak miyim? Akilli miyim? Sorulariyla bogustum durdum.
Benim de abim ogretmen ama kendisine de rahatlikla ogretmenlere karsi pek iyi duygular beslemedigimi soylerim.
Burda adı geçen öğretmeni tanımıyorum burda sadece konu sahibinin anlattıklarını dinliyorum eger öyleyse bu aşağılık öğretmene niye hala teslim başka devlet okulu mu yok başka öğretmen mi yok şikayet bile etmemiş ..
ayrıca sizin gibi kötü öğretmenlere ben de denk geldim ama genelleme yapıp tüm öğretmenlerime gıcık olmadım sizce normal mi bu davranışınız Bi.arkadasınız kötülük yaptı diye hepsini silin o zaman..
burda herkes öğretmen düşmanı kesilmiş onu anlamıyorum ben..
bi de zaten konu başlığına bakınca -çocugundan bul-aklınıza ne geliyo ya çocugun hasta olsun ölsün sürünsün sen de acı çek bedduanın alası bu başlık evet öğretmeni tanımıyorum ama bu başlıkla veli hakkında fikrim oluştu bu hırs iyi değil zaten İngilizce de gereksiz :)

Lütfen şunu da anlayın öğretmenler bir çocuğa resim çizme izni verirse diğerleri de aynı şeye imrenir ve ders mers kalmaz sınıfta bu çocukların özel öğretmenlerle eğitilmesi şart ve özel okullarda yani bu durum devletin eksiği öğretmenin değil..

Dante Dante
konuşma tavrınızla kişiliğinizi çok güzel ortaya koymuşsunuz ve nitekim ban yemişsiniz.
kızınız da ban yemiş işte. konu bu kadar basit.. kurallar ve insanlar (!)
çocuk kalkar büyüğe bakar..

Konu sahibi ilk mesajında zaten tüm öğretmenlere hodri meydan diyor size yedirtmicem diyor çocugumu yahu mesul gördüğü kimse onla konuşacak kk nın eğitimcileri cevap versin diyor her öğretmene diş bileyen bi veliyle uğraşmak kolay mıdır..
7 yaşında panik atak krizleri geçiren bi yavru var ortada suçluyu niye cevrede arıyor okulda arıyor öğretmende arıyor belli ki başını okşayan bi baba yok evde huzur sevgi yok anne tek başına didiniyo yıkılan yuvanın eseri ,çok zor öğretmenler iyi bilir anne baba ayrıysa çocuklar zor çocuktur çok emek isterler ve bence anne tek başına koruma içgüdüsüyle her dediğine evet diyor ölçmüyo tartmıyo hayır duymamış bu çocuk hep evet hep evet ama işte herkes evet demicek bu çocuga..
bi de çok merak ettim petsoptan aldığınız ahtapotun ve diğer canlıların ölmesini beklediniz mi incelemek için ya da müdahale ettiniz mi ilk mesajda okudum ..

Yurt dışı dediğimi hatırlamıyorum aslında avusturyada öyle bi yer degil ama sizin gibi ukalayı da çıkardığına göre inanırı berbat bi eğitim sistemi olduğuna.. Evet birleşik krallıkta senin deyimin le benim kocaman fanusumda bahsettigin egitimci tipi ile karşılaşmadim... Burada nerede okunup okunmayacağını tartışmıyoruz ogretmenleri konuşuyoruz...
Ve evet allaha şükür ki şimdiye kadar bağırıp aşağılayan, sapık bi öğretmenle karşılaşmadım...

dünya sizin etrafinizda dönüyor ya, o yüzden siz karsilasmadiysaniz birakin sizin deyiminizle "ada"yi avrupa kitasinda bile öyle sapik manyak mazosist ögretmenler yoktur!!!
bosuna demedim cam fanusta yasiyorsunuz diye...
bi silkelenip kendineze gelin ve insanlara tepeden bakmaktan vazgecin!!! bana ukala diyemezsiniz! bu konuda bir ukala varsa oda sizsiniz!! dünyanin en iyi egitim sistemlerinden birine sahip norwec bile Anders Breivik gibi bir caniyi cikarabiliyor.

benim gibi ukalayi cikarttigi icin avusturyanin egitim sistemi berbatmis... he canim he... aynen öyle
senin gibi at gözlüklü sorgulamayan arastirmayan meraksiz baska ülkelerin sistemlerini tü kaka olarak ögretip sürekli pispislanmis sekilde egitmedikleri icin sana göre ukala bana göre objektifim.!!!!!!!

deseniz ki hukuk burda daha hizli ilerliyor kararlar daha adil saglik sistemi tikir tikir isliyor o zaman amenna!
ama bana avrupali ögretmenlerin her daim melek gibi olduguna inandiramazsiniz!!!!!!!! kendim gördüm yasadim cocugumda da görüyorum cevremde ve bulundugum ve egitim aldigim degisik avrupa ülkelerindede gördüm.
ki böyle olmasida gerekli zaten bence...

asil o sarip sarmalanan cocuklar sonradan esi benzeri görülmemis psikopatlar olabiliyorlar

su sorularima bir cevap verin kapaticam konuyu kendi adima
1. 14 yasindaki ögrencisiyle kacip fransada yakalanan ve iade edilen ögretmen, sizin cocugunuzun ögretmeni olabilirmiydi olamazmiydi??? dürüst olun!

2. hayatin hicbir zorlugunu görmemis höt bile denmemis kizilmamis haksiz yere bir kez olsun bagirilmamis hic hayal kirikligi yasamamis hatta bu duygulari bile tanimayan (size göre süpper egitim sisteminin mutlu cocuklari bana göre dünyaya yabanci yazik olacak ) cocuklar, bu egitim sisteminden cikipta nasil "sinirleri aldirilmis ve süper psikolojiye sahip ögretmenler olacaklar?? bunu akliniz mantiginiz aliyor mu? hayal kirikligini bilemeyen insan karsisindaki ögrencisiyle nasil empati yapar ?? cevap bekliyorum

Dante Dante
konuşma tavrınızla kişiliğinizi çok güzel ortaya koymuşsunuz ve nitekim ban yemişsiniz.
kızınız da ban yemiş işte. konu bu kadar basit.. kurallar ve insanlar (!)
çocuk kalkar büyüğe bakar..

Kızı da ban yemis oyle mi? Bel altı vurmak icin hic bir fırsatı kacırmayanlara bayılıyorum yahu..tebrik ederim..

Hic bir egitimci hic bir cocugu bu sekilde asagılayamaz, ne yaparsa yapsın boyle rencide edemez. Bunu yapan egitimci olamaz..Basit olan budur. Cocugun bir sekilde kural ihlali yapması degil.

Biri sizi cocugunuza tum sınıf onunde "mal mısın,deli bu uymayın buna" dese hangi kucuk dagları yıkardınız merak ediyorum.

Kızı da ban yemis oyle mi? Bel altı vurmak icin hic bir fırsatı kacırmayanlara bayılıyorum yahu..tebrik ederim..

Hic bir egitimci hic bir cocugu bu sekilde asagılayamaz, rencide edemez. Bunu yapan egitimci olamaz..Bu kadar basit olan budur. Cocugun bir sekilde kural ihlali yapması degil.

Biri sizi cocugunuza tum sınıf onunde "mal mısın,deli bu uymayın buna" dese hangi kucuk dagları yıkardınız merak ediyorum.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

armi0007 armi0007 ve E Esmerpapatyam ay nolursunuz transnasyonel eğitim karşılaştırmalarınızı özelden yapın konunun şirazesi kayıyor kapanacak yine
inanın bu yazdıklarınızın konuyla hiç alakası yok :KK43:
haklisin. ama dayanamadim yurtdisinda böyle ögretmenler yok cocuklarimizin adeta kicinda dolasiyorlar demesine... cünkü alakasi yok

armi0007 armi0007 ve E Esmerpapatyam ay nolursunuz transnasyonel eğitim karşılaştırmalarınızı özelden yapın konunun şirazesi kayıyor kapanacak yine
inanın bu yazdıklarınızın konuyla hiç alakası yok :KK43:
aslında bu konularda konuyla alakalı
çünkü konuda yurt dışına gidip okutalım
parayı bulursak ordayız
orada eğitim sistemi böyle değil sen çocuğunu orada kıymetini bilirler tarzı yorumlar var

Bir ogretmene dusen moto mot dersmidir?
Cocugun ozel durumu varmis, ogretmen bu cocugun ozel durumunu dikkate alarak davranmali, arkadaslariyla iliskilerine bile mudahele edip kaynastirmali.
Malesef insanlar yasamayinca anlayamiyor bazi seyleri.
Ben ozel bir cocuk annesiyim. Cok iyi anliyorum sizi, hayata katmak adina
cocuklarimiz icin ogretmenler cok onemli.
Anlayisli, bilgili, yurekli kisilerle karsilassin kiziniz ins herzaman.
Ve hayatini zevk alabildigi kendi yetekleri dogrultusunda bir meslekle yasasin ins.

benim bulundugum ülkede ortaokulda basliyor cocuklari zekasina göre siniflandirmak
almanca ingilizce ve matematik derslerinde üc grup olur
birinci grupdakiler konulari daha hizli isler kalan vakittede ek konular isler
ikinci grupdakiler normal hizda ilerler
ücüncü grupdakilerde sene sonuna kadar tüm konulari anca islerler

ingilizcede notu 2 olan cocuk ücüncü gruptaysa birinci gruptaki cocugun 4 ü ondan iyidir..

haklisin. ama dayanamadim yurtdisinda böyle ögretmenler yok cocuklarimizin adeta kicinda dolasiyorlar demesine... cünkü alakasi yok

açıkçası yurt dışındaki eğitim sistemi ile ilgili hiç bilgim olmadığı için tartışmanızın içeriği konusunda bir şey diyemem muhakkak sizin de diğer arkadaşın da tecrübeleri ve buna dair iddiaları vardır fakat konuyla alakalı olsa dahi konu biraz dolaylanınca kapatılıyor bunu geçen gün de yaşadık o açıdan naçizane fikir belirttim :)

aslında bu konularda konuyla alakalı
çünkü konuda yurt dışına gidip okutalım
parayı bulursak ordayız
orada eğitim sistemi böyle değil sen çocuğunu orada kıymetini bilirler tarzı yorumlar var

evet belki konu oradan çıktı sonuçta sosyal meseleler hakkında birçok açıdan yorum yapabiliriz fakat üstte yazdığım gerekçelerle müdahil oldum.

ah canım ah ne öğretmenler var.çok üzüldüm anlattıklarına.direk şikayetçi ol hiç vakit kaybetme canım..benzer bir olayı arkadaşım daha yeni yaşadı..kızı gıripten doloyı rahatzızmış kahvaltı yapmadan gitmiş okula ve okulda bayılmış....bi afedersiniz çok özür diliyorum ........... öğretmen demek için 9 şahit ister..kıza numara yapıyor demiş ve sınıfta ayılana gazoz bayılana limon diye şarkı söylemiş.... malesef her yerde var bu öğretmen müsfettelerinden ..

Kadın başka sınıfın parçaladığı kaplumbaga diyo önce sonra tabi kendi kaplumbagasını kesti diye itiraf ediyo ..
ayrıca çocuk picasso babası da dehaymış anneyi hayal edemedim..

Ürkütücü bir durum ve konu sahibi bunu harika birşey gbi anlatmış.. kesinlikle uzmana danışılması gereken bir konu..

Konuyla bağımsız olarak diyorum öğretmenleri kıskanan azimsanmayacak bir kitle var....:) kusmak için güzel bir konu olmuş. Benim de bir öğrencim düşse kalk tamam bişey yok ağlama ayy hiç yakismiyo ağlamak derim şarkı da söylerim. Acısı hemen geçsin gülümsesin diye yaparım bunu. Öğretmenlerin yaptığı her hareketi eleştirme hakkını nerden buluyor bazıları. ..

Back