Yurt dışı dediğimi hatırlamıyorum aslında avusturyada öyle bi yer degil ama sizin gibi ukalayı da çıkardığına göre inanırı berbat bi eğitim sistemi olduğuna.. Evet birleşik krallıkta senin deyimin le benim kocaman fanusumda bahsettigin egitimci tipi ile karşılaşmadim... Burada nerede okunup okunmayacağını tartışmıyoruz ogretmenleri konuşuyoruz...
Ve evet allaha şükür ki şimdiye kadar bağırıp aşağılayan, sapık bi öğretmenle karşılaşmadım...
dünya sizin etrafinizda dönüyor ya, o yüzden siz karsilasmadiysaniz birakin sizin deyiminizle "ada"yi avrupa kitasinda bile öyle sapik manyak mazosist ögretmenler yoktur!!!
bosuna demedim cam fanusta yasiyorsunuz diye...
bi silkelenip kendineze gelin ve insanlara tepeden bakmaktan vazgecin!!! bana ukala diyemezsiniz! bu konuda bir ukala varsa oda sizsiniz!! dünyanin en iyi egitim sistemlerinden birine sahip norwec bile Anders Breivik gibi bir caniyi cikarabiliyor.
benim gibi ukalayi cikarttigi icin avusturyanin egitim sistemi berbatmis... he canim he... aynen öyle
senin gibi at gözlüklü sorgulamayan arastirmayan meraksiz baska ülkelerin sistemlerini tü kaka olarak ögretip sürekli pispislanmis sekilde egitmedikleri icin sana göre ukala bana göre objektifim.!!!!!!!
deseniz ki hukuk burda daha hizli ilerliyor kararlar daha adil saglik sistemi tikir tikir isliyor o zaman amenna!
ama bana avrupali ögretmenlerin her daim melek gibi olduguna inandiramazsiniz!!!!!!!! kendim gördüm yasadim cocugumda da görüyorum cevremde ve bulundugum ve egitim aldigim degisik avrupa ülkelerindede gördüm.
ki böyle olmasida gerekli zaten bence...
asil o sarip sarmalanan cocuklar sonradan esi benzeri görülmemis psikopatlar olabiliyorlar
su sorularima bir cevap verin kapaticam konuyu kendi adima
1. 14 yasindaki ögrencisiyle kacip fransada yakalanan ve iade edilen ögretmen, sizin cocugunuzun ögretmeni olabilirmiydi olamazmiydi??? dürüst olun!
2. hayatin hicbir zorlugunu görmemis höt bile denmemis kizilmamis haksiz yere bir kez olsun bagirilmamis hic hayal kirikligi yasamamis hatta bu duygulari bile tanimayan (size göre süpper egitim sisteminin mutlu cocuklari bana göre dünyaya yabanci yazik olacak ) cocuklar, bu egitim sisteminden cikipta nasil "sinirleri aldirilmis ve süper psikolojiye sahip ögretmenler olacaklar?? bunu akliniz mantiginiz aliyor mu? hayal kirikligini bilemeyen insan karsisindaki ögrencisiyle nasil empati yapar ?? cevap bekliyorum