How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

çocuğundan bul

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz bana garip geldi sizce normal olabilir..
Garip olan nedir diyorum bende?
Burda hayvanlara işkence eden bir çocuktan bahsedilmiyor,yaşıtlarından farklı ilgi alanları var çocuğun hepsi bu.
Zaten o yüzden okulunda ve sınıfında uyum sorunu yaşıyor bu çocuk,koskaca insanlar bile çocuğun masum meraklarını enteresan yerlere çekiyorsa sınıf arkadaşlarından anlayış beklemek hata olur sanırım.

Bilmem canım konu sahibi yazmış seramil sanatçısı babası zaten deha yazmış ben demedim..
insan zekası yüzde 50 oranında genetiktir ve babasının da hem sanata yetenekli hem zeka acısından da üstün oldugu için cocugunun bu özelliklerde bulunmasını açıklamaya çalışmıs.
malum ''her anne de üstün zekalı doguruyor galiba'' diyen bazı yorumlar oldu.

her sanatçı muhtesem baba her üstün zekalı insan muhtesem insanlar olmuyor.

ayrıca her eğitim fakultesı mezunu öğretmen de muhtesem öğretmen olamıyor.

Son düzenleme:
Neden bu kadar takıldınız çocuğun kestiğine? On yasındakı normal bir çocuktan bahsetmıyoruz burada, zeka sevıyesı kaç yıl önde gidiyor bilemem, karşınızda caresız bır anne var. Bu konuda bile saldırr yapıyorsunuz ta pesss! Konu sahibi üzüldüm kızınızın durumuna, butun sayfaları okumak istemedım iş boyutundan çıktığı için. Bu durumda devlet okulundan almanız taraftarıyım.

benim çocuğum 1 yaşındayken haberlerdeki bebek ağlıyor diye elindeki çikolatayı televizyondaki bebeğe uzatan bi çocuk
inşallah hiç değişmez

öğretmenin hadsiz olduğu su götürmez gerçek ama siz neden bu kadar çok çocuğunuzu övme ihtiyacı duydunuz ben anlamadım gerçekten. ne kadar iyi bi çocuk olduğunu kanıtlamak mı çabanız? 1 yaşındaki çocuk vicdansız olacak değil ya onların saflığını bozan bu dünya o yaşta tüm çocuklar aynıdır yani üzülürsün sen ağlama diye çaba gösterirler, küsmüş gibi yaparsın barışmaya çalışırlar, acıktım dersin ekmeğini verir elinden.
hayır kötü davranışlarda da bulunsa psikiyatrik durumda olan bir çocuğu suçlu bulamaz kimse zaten.

başka bir mesajda söylemiş balıkların ve kurbağaların içlerini açıp baktığını...
Canım ben kendi yiğenimde örnek vereyim çünkü bizdede var böyle bir çocuk diğer çocuklardan çok farklılar ve konu sahibinin 11 yaşındaki evladı gibi yiğenim sadece 8 yaşında yaşayan bilir.. öyle merhametlilerki. ve bir o kadarda korkusuz ve meraklılar diğer yaşıtlarından farklı algılarlar konuları ,,bildikleri için çok çabuk sıkılırlar,,aynısını yaşıyor yiğenim ve abim ve yengem ama bizdeki durum konu sahibi gibi değil bizim öğretmenimiz tam bir öğretmen o kadar ilgiliki ,ve öğrencisine seninle gurur duyuyorum.diyebilen bir öğretmen konu sahibi yalış öğretmene denk gelmiş ..

Canım ben kendi yiğenimde örnek vereyim çünkü bizdede var böyle bir çocuk diğer çocuklardan çok farklılar ve konu sahibinin 11 yaşındaki evladı gibi yiğenim sadece 8 yaşında yaşayan bilir.. öyle merhametlilerki. ve bir o kadarda korkusuz ve meraklılar diğer yaşıtlarından farklı algılarlar konuları ,,bildikleri için çok çabuk sıkılırlar,,aynısını yaşıyor yiğenim ve abim ve yengem ama bizdeki durum konu sahibi gibi değil bizim öğretmenimiz tam bir öğretmen o kadar ilgiliki ,ve öğrencisine seninle gurur duyuyorum.diyebilen bir öğretmen konu sahibi yalış öğretmene denk gelmiş ..

küçücük çocuk merhametsiz diyen çıkar mı ki zaten ? merak ettikleri konular ilginç, bir şekilde yönlendirilmeliler. bu yaşta yapmak farklı şeylere itebilir çünkü. zekasını bilemiyorum da komşunun böyle bi kızı vardı ölen kedinin gözlerine parmaklarını sokardı sonra da kucağına alıp severdi, yerden böcekleri alır ağzına atardı filan. keşfediyor deyip bırakmak ne kadar doğru?

Yani???
Ölmüş bir hayvanın içorganlarını merak etmesinin neresi anormal geldi size?
Tüm hayvanlara çok ilgili,sevgiyle yaklaşan bir çocuk olduğunu da anlatmış annesi,ki sokakta bulduğu yavru kediyi sahiplendiğinide hatırlıyorum başka bir konuda anlatmıştı konu sahibi..
Ortaokul -liselerde bizim zamanımızda kurbağa bayıltılıp kesilirdi labaratuarda incelemek için,burda ölü hayvanı inceleyince çocuk cani mi oluyor.
Olaya farklı yaklaşıyorlarda ondan ben orta okula giderken öğretmenimizde kurbağanın karnını kesmiş iç organlarını incelemiş ve sonrada dikmişti.. çok iyi hatırlıyorumm..ki şu an asla tavsip etmiyorum sonuçta o bir canlıı. çektiği acıyı düşünmek bile istemiyorum ama kalmadı galiba şu an okullarda böyle bir durumm..değilmi..

Kadın başka sınıfın parçaladığı kaplumbaga diyo önce sonra tabi kendi kaplumbagasını kesti diye itiraf ediyo ..
ayrıca çocuk picasso babası da dehaymış anneyi hayal edemedim..
Cocuk yasayan hicbir canliya zarar verecek potansiyele sahip degil.
Bakin ben cok daha kucukken yolda buldugum bortu bocek butun hayvanlari gomerdim. Bildigin super gorunumlu mezarlar yapardim. Ama bir merakla ölü yilani kesip incelemisligim vardir.
Sokak kedilerinin,kopeklerin burunlarini silerdim,kulaklarini temizleyip kenelerini koparirdim.
Ben olu yilani kesip inceleyerek tuhaflik yapiyosam,koca koca prof hanimlarinin kedilerimden ve kedilerden hoslanmadiklari icin lojmandaki butun kedileri zehirleyerek oldurtmesi ne oluyor?
Hangimiz tuhafiz?
Yani zannettiginiz kadar garip bir durum degil bence.

Evet bu durumu yasayan bilir, konu sahibinin çocuğunu övdüğünü düşünmüyorum aksine bunun övülecek bir yanı yok! Kadın sadece kendini be kızını anlatmaya çalışmış, onun için zor bir süreç eminim.. Insanın evladına yetememesı gıbı zor bir durum var mı daha baska, hele ki bu yasta bir çocuğa?

Olaya farklı yaklaşıyorlarda ondan ben orta okula giderken öğretmenimizde kurbağanın karnını kesmiş iç organlarını incelemiş ve sonrada dikmişti.. çok iyi hatırlıyorumm..ki şu an asla tavsip etmiyorum sonuçta o bir canlıı. çektiği acıyı düşünmek bile istemiyorum ama kalmadı galiba şu an okullarda böyle bir durumm..değilmi..
Bizim zamanızdada vardı.Ben bayılmıştım o derste.
Hiç anlamamışımdır zaten neden canlı hayvan ,ölüsü yokmu bunu..
Şimdi yapılmıyor sanırım,çocuklarım henüz yapmadılar böyle bir canilik.

küçücük çocuk merhametsiz diyen çıkar mı ki zaten ? merak ettikleri konular ilginç, bir şekilde yönlendirilmeliler. bu yaşta yapmak farklı şeylere itebilir çünkü. zekasını bilemiyorum da komşunun böyle bi kızı vardı ölen kedinin gözlerine parmaklarını sokardı sonra da kucağına alıp severdi, yerden böcekleri alır ağzına atardı filan. keşfediyor deyip bırakmak ne kadar doğru?
tabiki bırakmıyorlar ama bunlar farklı çocuklar hep takip istiyorlar öğretmenlerde dikkat etmeliler kol kanat germemliler dışlamak ne demek konu sahibini çok iyi anlıyorum yiğenim gözümüzün önündee..

Bizim zamanızdada vardı.Ben bayılmıştım o derste.
Hiç anlamamışımdır zaten neden canlı hayvan ,ölüsü yokmu bunu..
Şimdi yapılmıyor sanırım,çocuklarım henüz yapmadılar böyle bir canilik.
oh çok iyi çünkü bende daha duymadım şu son 10 yıldır tavsip edilecek bir durum değil yanii.

konu sahibi allh yardımcın olsun okurken içim parçalandı ve çok üzüldüm öğretmenlere son dönemlerde çok gıcık durumdayım senin görevin sevgiyle eğitim vermek bence bir öğretmen sevgiyle yaklaşınca hiç bir çocuk ona saygısızlık yapamaz buna kesin ve kesin eminim !!!!!!

tabiki bırakmıyorlar ama bunlar farklı çocuklar hep takip istiyorlar öğretmenlerde dikkat etmeliler kol kanat germemliler dışlamak ne demek konu sahibini çok iyi anlıyorum yiğenim gözümüzün önündee..
Evet dediğiniz gibi dışlamamak çok önemli bu çocukları. Kızım var ıkı yasında, daha şimdiden tepkilere maruz kalıyor. Gercekten çok zor, doktorun bana dediği ileride zorlanır, yetemeyebilirsin oldu. Maalesef konu farklı boyutlara çekilmiş. Anne bır kez daha yaralanmış:(

tabi ki öğretmen enteresan biri o belli zaten. bu çocuk için en doğrusu uygun olan bi okula gönderilmesi yoksa bu böyle gider.

insan zekası yüzde 50 oranında genetiktir ve babasının da hem sanata yetenekli hem zeka acısından da üstün oldugu için cocugunun bu özelliklerde bulunmasını açıklamaya çalışmıs.
malum ''her anne de üstün zekalı doguruyor galiba'' diyen bazı yorumlar oldu.

her sanatçı muhtesem baba her üstün zekalı insan muhtesem insanlar olmuyor.

ayrıca her eğitim fakultesı mezunu öğretmen de muhtesem öğretmen olamıyor.
Ben tüm öğretmenlerin muhtesem olduğunu iddia etmiyorum zaten her meslek grubunda çürük elmalar vardır daima..ama baska bölüm bitirenlerin öğretmen olmasını da doğru bulmuyorum ki zaten o eskidendi çok şükür ..

Evet bu durumu yasayan bilir, konu sahibinin çocuğunu övdüğünü düşünmüyorum aksine bunun övülecek bir yanı yok! Kadın sadece kendini be kızını anlatmaya çalışmış, onun için zor bir süreç eminim.. Insanın evladına yetememesı gıbı zor bir durum var mı daha baska, hele ki bu yasta bir çocuğa?
Yetememekle ne alakası var?
Tamamını okumadım ama okuduğum kadarıyla bana fazla sessiz geldi. Ne münasebet okula boş boş gidip gelsin? Her öğretmen BÜTÜN öğrencileri kazanmaya çalışmak zorunda. Artık sınıfın arkasına atılmış ve ilgilenilmeyen çocuk devri geride kaldı. Bu çocuğun bu zamana kadar aldığı yaraları kapatmak bir bu kadar daha sürecek en az. Nasıl müsaade edilir anlamıyorum. Hak verilmiyor alınıyor biraz diş göstermek, yetkili merciilere başvurmak gerekli. Kaldı ki üstün zekalı-yetenekli öğrenciler için okulun çalışmaları da vardır, bu konuda her okula yazılar gönderiliyor.

Çocuğun her dediğinin doğru olduğunu nasıl bilebiliriz ki 10 yaşında hayal dünyası da olabilir anlattıkları öğretmeni sevmiyorsa bana mal dedi de diyebilir ben ortaokul çocuğunun erkek öğretmenine iftira atanını da bizzat gördüm ağlayarak itiraf etti sonradan çocuk..

tabi ki öğretmen enteresan biri o belli zaten. bu çocuk için en doğrusu uygun olan bi okula gönderilmesi yoksa bu böyle gider.
bencede canımm başka bir okul ve öğretmen gibi öğretmen benim yiğenim o konuda çok şanslı

Back