Olabilir her meslekte kötüler var mutlaka o zaman siz ziraat mühendisi ne bileyim arkeolog ya da işletmeci olup sonradan formasyon alan eskilerden bulun herkes öğretmen olabilir anlayışınızla..iki lafı bir araya getiremeyen eğitim fakültesi öğrencisi gördü bu gözler o kampüsler de..
gurur duyacaksın çocuğunla yavrum..ve de devamlı öğretmenleriyle haberleşiceksin yengem oturttu öğretmenimiz tam bir eğitimci..ve bak göreceksin işler ne kadar kolaylaşıcakk.Evet dediğiniz gibi dışlamamak çok önemli bu çocukları. Kızım var ıkı yasında, daha şimdiden tepkilere maruz kalıyor. Gercekten çok zor, doktorun bana dediği ileride zorlanır, yetemeyebilirsin oldu. Maalesef konu farklı boyutlara çekilmiş. Anne bır kez daha yaralanmış
Dediğim gibi butun sayfaları okumadım, kendi adıma konuşuyorum. Çocuğum o yasa gelsin hele ki böyle bır duruma maruz kalsın devlet okulu ikinci planda olur.Yetememekle ne alakası var?
Tamamını okumadım ama okuduğum kadarıyla bana fazla sessiz geldi. Ne münasebet okula boş boş gidip gelsin? Her öğretmen BÜTÜN öğrencileri kazanmaya çalışmak zorunda. Artık sınıfın arkasına atılmış ve ilgilenilmeyen çocuk devri geride kaldı. Bu çocuğun bu zamana kadar aldığı yaraları kapatmak bir bu kadar daha sürecek en az. Nasıl müsaade edilir anlamıyorum. Hak verilmiyor alınıyor biraz diş göstermek, yetkili merciilere başvurmak gerekli. Kaldı ki üstün zekalı-yetenekli öğrenciler için okulun çalışmaları da vardır, bu konuda her okula yazılar gönderiliyor.
Sizin sansiniz öğretmeniniz olmuş, ne mutlu size!tabii en buyuk görev aileye düşüyor. Benım anlamadığım bu durumda o çocuğun o öğretmenle hala ne işi var?gurur duyacaksın çocuğunla yavrum..ve de devamlı öğretmenleriyle haberleşiceksin yengem oturttu öğretmenimiz tam bir eğitimci..ve bak göreceksin işler ne kadar kolaylaşıcakk.
Sokak hayvanlarının çocukluğumdan beri peşindeyim deli gibi kedi severim ..çocukken aynı anda kedi -kuş- balık beslediğim oldu ama öldüklerinde hiç kesip içlerine bakmadım çünkü onlar benim can parçamdı dirisine de ölüsüne de kıyamazdım bana garip geldi bu merak bu benim fikrim..Cocuk yasayan hicbir canliya zarar verecek potansiyele sahip degil.
Bakin ben cok daha kucukken yolda buldugum bortu bocek butun hayvanlari gomerdim. Bildigin super gorunumlu mezarlar yapardim. Ama bir merakla ölü yilani kesip incelemisligim vardir.
Sokak kedilerinin,kopeklerin burunlarini silerdim,kulaklarini temizleyip kenelerini koparirdim.
Ben olu yilani kesip inceleyerek tuhaflik yapiyosam,koca koca prof hanimlarinin kedilerimden ve kedilerden hoslanmadiklari icin lojmandaki butun kedileri zehirleyerek oldurtmesi ne oluyor?
Hangimiz tuhafiz?
Yani zannettiginiz kadar garip bir durum degil bence.
soyutlama çocuğunu devlet okulu iyidir sadece öğretmeniyle paylaş çocuğunun özel durumunu ama dikkat et tam bir eğitimci olsunn..öyle öğretmenler varki eli öpülesilerr.Dediğim gibi butun sayfaları okumadım, kendi adıma konuşuyorum. Çocuğum o yasa gelsin hele ki böyle bır duruma maruz kalsın devlet okulu ikinci planda olur.
:) benım ki daha ıkı yasında, hayır olsun sonumuz.soyutlama çocuğunu devlet okulu iyidir sadece öğretmeniyle paylaş çocuğunun özel durumunu ama dikkat et tam bir eğitimci olsunn..öyle öğretmenler varki eli öpülesilerr.
işte orasını bende anlamadımm ama bu neye benziyo biliyomusun ben oğlumu kreşe verdim staj yapan genç öğretmenler var. beslenme saatinde çocukları merdivenden aşağıya indiriyorlar ben oğlumun öğretmenine söyledim oğlum 4 yaşını doldurmuş ama henüz merdivenlerden hızlı hızlı inemiyor lütfen dikkat edin demiştimm..ve ikinci haftasında haber geldi evladım merdivenlerden yuvarlanmış hışımla işten çıktım.bişi olmamıştı öğretmeninin gözlerine baktım anladı staj yapan genç öğretmenin nezaretindeymişler filan filan anlatmaya çalışıyor. orda vurdumduymazlığı gördüm.. ya bişi olsaydı dedim nasıl verecektiniz hesabını özür filan dilendi..sonra takip ettim o staj gören genç öğretmeni.. sanki bir an önce zamanı dolsun bir an önce gitsin gibi davravmalar..böyle öğretmenlerde var .Sizin sansiniz öğretmeniniz olmuş, ne mutlu size!tabii en buyuk görev aileye düşüyor. Benım anlamadığım bu durumda o çocuğun o öğretmenle hala ne işi var?
Amin canımm..:) benım ki daha ıkı yasında, hayır olsun sonumuz.
parkon, şimdi danteyi severim. bu konuda ona hak verdim. ,Yani???
Ölmüş bir hayvanın içorganlarını merak etmesinin neresi anormal geldi size?
Tüm hayvanlara çok ilgili,sevgiyle yaklaşan bir çocuk olduğunu da anlatmış annesi,ki sokakta bulduğu yavru kediyi sahiplendiğinide hatırlıyorum başka bir konuda anlatmıştı konu sahibi..
Ortaokul -liselerde bizim zamanımızda kurbağa bayıltılıp kesilirdi labaratuarda incelemek için,burda ölü hayvanı inceleyince çocuk cani mi oluyor.
bu şekilde yazılınca tuhaf algılanıyor tabi ki.parkon, şimdi danteyi severim. bu konuda ona hak verdim. ,
yalnız,sezarın hakkını sezara verirsek,
Dante dedi: ↑
balığı kaplumbağası öldüğü zaman 1 saat başında ağlayıp sonra sevinçle içlerini açıp araştırdı bu çocuk sonra törenle gömüp başlarında dua okudu
şu olay bana garip geldi. tamam okulda bunu yapıyor çocuklar.
ama bu kendi kaplumbağan. bilemedim ben. bir çocuk sevdiği hayvanını dua eder ve gömer. içini açıp bakmaz,hemde sevinçle.. ben çocuktum kuşum öldü. annemle gittik gömdük.
. , sevdiğin kendi hayvanını ölünce kesip bakmak ,bana garip geldi.
bu tip şeylere izin vermemek lazım bence. çünkü bu başka şeyleri tetikler.
canım olay herhangi bir hayvan değil işte. senin hayvanın. benim dediğim o. labratuvarda kes. ok. ama baktığın hayvanın olunca işin rengi değişiyor. ben şahsen dantenin yerinde olsam buna izin vermezdim. .Oky alıntı yapamadım canım.
İlgi alanıyla alakalı bir durum oky.Şimdi sen bir hayvanın öldüğünde asla kesmeyi düşünmezsin çünkü normaldede ölü bir hayvanı açıp içine bakmazsın.Bu çocuk anatomiye çok meraklı olduğu için önce üzüntüsünü yaşayıp sonrasında kendine bir kadavra çıktığı için sevinmiştir,başka ne olabilir ki?Yani öyle sorunlara yol açacak bir durum olmadığını düşünüyorum ben.Sokak hayvanlarına işkence eden veletleri görünce bu hiç garipsenecek birşey değil.Tabii bana göre.
Ogrermenin davranislarini hic mi anormal bulmadiniz?Sokak hayvanlarının çocukluğumdan beri peşindeyim deli gibi kedi severim ..çocukken aynı anda kedi -kuş- balık beslediğim oldu ama öldüklerinde hiç kesip içlerine bakmadım çünkü onlar benim can parçamdı dirisine de ölüsüne de kıyamazdım bana garip geldi bu merak bu benim fikrim..
çocuğun okulu değişsin sorun bitsin çok mu zor sanki okul değiştirmek..
bu konuda öğretmen düşman ilan edildi hatta tüm öğretmenler malesef..
Olabilir her meslekte kötüler var mutlaka o zaman siz ziraat mühendisi ne bileyim arkeolog ya da işletmeci olup sonradan formasyon alan eskilerden bulun herkes öğretmen olabilir anlayışınızla..
parkon, şimdi danteyi severim. bu konuda ona hak verdim. ,
yalnız,sezarın hakkını sezara verirsek,
Dante dedi: ↑
balığı kaplumbağası öldüğü zaman 1 saat başında ağlayıp sonra sevinçle içlerini açıp araştırdı bu çocuk sonra törenle gömüp başlarında dua okudu
şu olay bana garip geldi. tamam okulda bunu yapıyor çocuklar.
ama bu kendi kaplumbağan. bilemedim ben. bir çocuk sevdiği hayvanını dua eder ve gömer. içini açıp bakmaz,hemde sevinçle.. ben çocuktum kuşum öldü. annemle gittik gömdük.
. , sevdiğin kendi hayvanını ölünce kesip bakmak ,bana garip geldi.
bu tip şeylere izin vermemek lazım bence. çünkü bu başka şeyleri tetikler.
oyuncak araba yalnızBen durumu garipsemedim.
Kendimizle kıyaslamamak lazım. Üstün çocuklarda, ilgi duydukları alana göre bu durumun çok benzeri alenen sürekli yaşanıyor. Dizginleyemediği bir merakı var keşfetmek istediği şeye karşı. Sonradan mucit olan bi adamın çocukken az bulunduğu halde en sevdiği oyuncak arabaları vs özellikle kırıp içini açtığı falan bilinen bi gerçekti, kim olduğunu hatırlamasam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?