- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Bunu okumuştum ayrıca başka sayfada okudum kaplumbagası ölünce kesmiş bi de ölü balık istemişler petshoptan onu da kesip incelemişler annesiyle 10 yaş için çok gereksiz buldum şahsım adına..çocuk psikologlarına sormak lazım tabi ..başka sınıfın parçalayıp incelediği kurbağayı bulunca sevinçle alıp eve getirdiği için arkadaşları tarafından iğrençsin denilen
yağmurda dans ettiği için pissin denilen...(oku doğrusu bu)
balığı kaplumbağası öldüğü zaman 1 saat başında ağlayıp sonra sevinçle içlerini açıp araştırdı bu çocuk sonra törenle gömüp başlarında dua okudu
balıkçıdan zorla aldığı kedi balığını inceledi bunu arkadaşlarına anlattığı zaman çocuklar gidip öğretmenlere bunlar sapık mı annesiyle kedi kesmişler diye şikayet etmişler
o kedi balığı olmuş kedi biz de satanist
bir öğretmen de çıkıp bunun normal olduğunu söylememiş
Katılıyorum bunaEvet sonra da gömüyolarmış çocuk dua ediyomuş konu sahibi yazdı ama bana normal gelmedi..yani o yaştaki çocuğa ölüm bu kadar bariz gösterilmemeli ayrıca bozuk elektronik eşya incelemiyo çocuk ölü kaplumbağa balık kesiyo lütfen bunu savunmayın ya anormal bu durum..
Gayet iyi okudum bak senin için o kısmı alıntıladım..konuyu en başından konu sahibinin yazdıklarını okurmusun okumadığın için çocuk kesiyor sanıyorsunniye okumadan yorum yaparsın be bacııı
Ben eğitim sistemiyle ilgili bir şey demedim ki kaldı ki demem de bence de övünülücek bir tarafı yok.
Siz ısrarla ısrarla yaşadıgınız yer her neresiyse orayı övüyorsunuz biz de merak ettik. Söylememe nedeninizi de merak ettik. Bir de erkekleri hayvanlardan sonra gelen bir ülkenin ne eğitim sistemine ne de hiç birşeyine güvenmem. Size insan haklarını çok başka öğretmişler. Ya da öğretememişler.
Arkeoloji okuyup basit bi sertifikayla 11 yıl öğretmenlik yapan konu sahibi öğretmen begenmiyo zamanında ziraat mühendisleri de topluca öğretmen yapıldı muhtesem eğitim sisteminin temeli sizlersiniz ayrıca eşim deha seramik sanatçısı kültürlü baba diyosunuz da her ne hikmetse baba babalık yapmıyo yükü atmış size..arkeoloğum ,sınıf öğretmenliği sertifikam var 2 yıl eğitim dersleri aldım 11 yıl öğretmenlik yaptım sosyoloji okuyorum bundan sonra da psikoloji antropoloji paleontoloji okucam
her ne kadar görüşmesek de babası deha seviyesinde seramik sanatçısı
çok şükür kendime göre görgüm bilgim eğitimim kültürüm ve edebim var
biz ,öğretmenler ,pedagoglar ,psikologlar ,psikiyatrlar ,ilaçlar ,tedaviler ,terapiler yetmedi
özgül öğrenme bozukluğu olabilir dediler disleksi olabilir dediler
bıktım artık denek olmaktan o bu teste girmekten bıraktım peşini
kendim destekleyebildiğim kadar destekliyorum
kızımın tek cümlesiyle aile hayatımızdan kızıma edep öğretmediğime kadar çıkarımlar yapacak kadar zekiler maşallah üyeler
öğretmenin onca cümlesinden ne çıkardılar merak içindeyim
ayrica ben bunu ovunmek yada savunmak amaci ile yazmadim hatta savundugum birsey degil bu konu.. ama su yonu guzel burada ayrica bi hayvan haklari var yani turkiyedeki gibi hayvana verdigin zarar sanki bir esyaya vermissin gibi kabahatler kanunuyla yargilanmiyor.. neredeyse insana verilen zarara yakin cezalar veriliyor.. bir kopek olduruldu diye 3 sayfa gazete haberi ayirabilen.. bir kuzunun araba carpmasi sonucu yaralanmasini haber yapan bi ulke... soylememe nedenim eski actigim konulara dayanarak tanidiklarin cikmasiydi fakat o kadar utopik biryerden bahsediyormusum gibi algilandi ki soylemek zorunda kaldim zaten... bir ornek vereyim bir kadina ev verilmesi cok kolaydir birlesik krallikta ama bir erkege zordur.. bi erkek bi hayvan sahiplenip bakiyosa daha kolay ev alabilir devletten ,o hayvani ev aldiktan sonra birakirsa belediye bu konuyu tekrar ele aliyor.. yada ayni cocuklar gibi davraniyorlar mesela bi kac gun boyunca bir komsumun kedisi baska bi komsumun evine gidip yemek yemis ve o komsum sikayet etti benim evimde yemek yiyo sanirim sahibi bakamiyor dedi ve digerinin kedisi elinden alindi .. bunun gibi cogaltabilecegim birsuru ornek var...Ben eğitim sistemiyle ilgili bir şey demedim ki kaldı ki demem de bence de övünülücek bir tarafı yok.
Siz ısrarla ısrarla yaşadıgınız yer her neresiyse orayı övüyorsunuz biz de merak ettik. Söylememe nedeninizi de merak ettik. Bir de erkekleri hayvanlardan sonra gelen bir ülkenin ne eğitim sistemine ne de hiç birşeyine güvenmem. Size insan haklarını çok başka öğretmişler. Ya da öğretememişler.
başka sınıfın parçalayıp incelediği kurbağayı bulunca sevinçle alıp eve getirdiği için arkadaşları tarafından iğrençsin denilen
yağmurda dans ettiği için pissin denilen...(oku doğrusu bu)
Kadın başka sınıfın parçaladığı kaplumbaga diyo önce sonra tabi kendi kaplumbagasını kesti diye itiraf ediyo ..başka bir mesajda söylemiş balıkların ve kurbağaların içlerini açıp baktığını...
Arkeoloji okuyup basit bi sertifikayla 11 yıl öğretmenlik yapan konu sahibi öğretmen begenmiyo zamanında ziraat mühendisleri de topluca öğretmen yapıldı muhtesem eğitim sisteminin temeli sizlersiniz ayrıca eşim deha seramik sanatçısı kültürlü baba diyosunuz da her ne hikmetse baba babalık yapmıyo yükü atmış size..
Kadın başka sınıfın parçaladığı kaplumbaga diyo önce sonra tabi kendi kaplumbagasını kesti diye itiraf ediyo ..
ayrıca çocuk picasso babası da dehaymış anneyi hayal edemedim..
Herkes öğretmen olur mu ? öncelikle eğitim fak mezunları olur sonra da fen edb.fak.nin edebiyat fizik mat.gibi bölümlerinden mezun olanlar formasyonla bu hakkı kazanır.herkes öğretmen olabilir formasyon alırsın gider olursun bu mu yani??
Yani???Sevinçle kendi kaplumbagasının içini açmış kapağı yoktur di mi çocuk resmen kesmiş işte kendi hayvanını bak doğru okumuşum :)
Bilmem canım konu sahibi yazmış seramil sanatçısı babası zaten deha yazmış ben demedim..deha ya da seramik sanatçısı olunca ''muhteşem baba'' mı olunuyor?
10 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz bana garip geldi sizce normal olabilir..Yani???
Ölmüş bir hayvanın içorganlarını merak etmesinin neresi anormal geldi size?
Tüm hayvanlara çok ilgili,sevgiyle yaklaşan bir çocuk olduğunu da anlatmış annesi,ki sokakta bulduğu yavru kediyi sahiplendiğinide hatırlıyorum başka bir konuda anlatmıştı konu sahibi..
Ortaokul -liselerde bizim zamanımızda kurbağa bayıltılıp kesilirdi labaratuarda incelemek için,burda ölü hayvanı inceleyince çocuk cani mi oluyor.
Babayla anne boşanmış ,ve evet anne ilgileniyor çocukla.Babanın seramik dehası olduğunu söylemiş,iyi bir baba dememiş.Bilmem canım konu sahibi yazmış seramil sanatçısı babası zaten deha yazmış ben demedim..
Ben babalık yapamayan bir eşi övmesine anlam veremedim ..deha ya da seramik sanatçısı olunca ''muhteşem baba'' mı olunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?