çocuğundan bul

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunu okumuştum ayrıca başka sayfada okudum kaplumbagası ölünce kesmiş bi de ölü balık istemişler petshoptan onu da kesip incelemişler annesiyle 10 yaş için çok gereksiz buldum şahsım adına..çocuk psikologlarına sormak lazım tabi ..

öğretmen ettiğini bulur elbet. çocuklara beddua etmeyin lütfen. ve bence sizin çocuğunuz çok özel bir çocuk. ben o öğretmenin yerinde olsam bu çocuğa bakarak kendimi geliştirirdim. ne cevherler var keşvedilmeyi bekleyen sizinki de öyle. üzülmeyin eden bulur. siz çocuğunuza daha özel bi eğitim verebilecek en azından asil öğretmenlerin derse girdiği bir okul bulsanız bence çocuk için daha iyi olacaktır.

Sevinçle kendi kaplumbagasının içini açmış kapağı yoktur di mi çocuk resmen kesmiş işte kendi hayvanını bak doğru okumuşum :)

Katılıyorum buna

Kaç kere yazmam gerekiyor söyleyin yazayim ben.. Bu halk arasında söylenen bi söz.. Ve bunu benim hangi yoruma karşılık yazdigimi da okuyun.. Senin çocuğuna kızar da bağırır da, avrupada da birsürü psikopat öğretmen var, türkiyenin eğitim sistemine nasıl atarmışım gibi bi yorum yapıldı bende ülkedeki verilen önemi yazdım siz sadece bir yere takılıp kalıyorsunuz..

7 yaşındaki bir çocuktan 70 yaşında bir adam olgunluğu bekleyen öğretmene tek bir şey derim.. HADİ ORADAN!!

Arkeoloji okuyup basit bi sertifikayla 11 yıl öğretmenlik yapan konu sahibi öğretmen begenmiyo zamanında ziraat mühendisleri de topluca öğretmen yapıldı muhtesem eğitim sisteminin temeli sizlersiniz ayrıca eşim deha seramik sanatçısı kültürlü baba diyosunuz da her ne hikmetse baba babalık yapmıyo yükü atmış size..

ayrica ben bunu ovunmek yada savunmak amaci ile yazmadim hatta savundugum birsey degil bu konu.. ama su yonu guzel burada ayrica bi hayvan haklari var yani turkiyedeki gibi hayvana verdigin zarar sanki bir esyaya vermissin gibi kabahatler kanunuyla yargilanmiyor.. neredeyse insana verilen zarara yakin cezalar veriliyor.. bir kopek olduruldu diye 3 sayfa gazete haberi ayirabilen.. bir kuzunun araba carpmasi sonucu yaralanmasini haber yapan bi ulke... soylememe nedenim eski actigim konulara dayanarak tanidiklarin cikmasiydi fakat o kadar utopik biryerden bahsediyormusum gibi algilandi ki soylemek zorunda kaldim zaten... bir ornek vereyim bir kadina ev verilmesi cok kolaydir birlesik krallikta ama bir erkege zordur.. bi erkek bi hayvan sahiplenip bakiyosa daha kolay ev alabilir devletten ,o hayvani ev aldiktan sonra birakirsa belediye bu konuyu tekrar ele aliyor.. yada ayni cocuklar gibi davraniyorlar mesela bi kac gun boyunca bir komsumun kedisi baska bi komsumun evine gidip yemek yemis ve o komsum sikayet etti benim evimde yemek yiyo sanirim sahibi bakamiyor dedi ve digerinin kedisi elinden alindi .. bunun gibi cogaltabilecegim birsuru ornek var...

başka bir mesajda söylemiş balıkların ve kurbağaların içlerini açıp baktığını...

herkes öğretmen olabilir formasyon alırsın gider olursun bu mu yani??

başka bir mesajda söylemiş balıkların ve kurbağaların içlerini açıp baktığını...
Kadın başka sınıfın parçaladığı kaplumbaga diyo önce sonra tabi kendi kaplumbagasını kesti diye itiraf ediyo ..
ayrıca çocuk picasso babası da dehaymış anneyi hayal edemedim..

deha ya da seramik sanatçısı olunca ''muhteşem baba'' mı olunuyor?

Kadın başka sınıfın parçaladığı kaplumbaga diyo önce sonra tabi kendi kaplumbagasını kesti diye itiraf ediyo ..
ayrıca çocuk picasso babası da dehaymış anneyi hayal edemedim..

bi noktaya kadar evet bu bir hastalık ama ne bileyim 10 yaşında çocuk hayvanları kesip biçiyor açıkçası ben tedirgin olurdum, sevinçle almak filan..

herkes öğretmen olabilir formasyon alırsın gider olursun bu mu yani??
Herkes öğretmen olur mu ? öncelikle eğitim fak mezunları olur sonra da fen edb.fak.nin edebiyat fizik mat.gibi bölümlerinden mezun olanlar formasyonla bu hakkı kazanır.
arkeolog öğretmen olmayı çok istiyosa gidip niye arkeoloji okuyo siz arkeoloji mezunu mühendislik mezunu kişilerden mi eğitim almasını isterdiniz evladınızın..

Sevinçle kendi kaplumbagasının içini açmış kapağı yoktur di mi çocuk resmen kesmiş işte kendi hayvanını bak doğru okumuşum :)
Yani???
Ölmüş bir hayvanın içorganlarını merak etmesinin neresi anormal geldi size?
Tüm hayvanlara çok ilgili,sevgiyle yaklaşan bir çocuk olduğunu da anlatmış annesi,ki sokakta bulduğu yavru kediyi sahiplendiğinide hatırlıyorum başka bir konuda anlatmıştı konu sahibi..
Ortaokul -liselerde bizim zamanımızda kurbağa bayıltılıp kesilirdi labaratuarda incelemek için,burda ölü hayvanı inceleyince çocuk cani mi oluyor.

10 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz bana garip geldi sizce normal olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…