bi çoğumuz erkeklerin hayvanlardan sonra geldiği ülkeyi merak ediyoruz bu kadar övmüşken neden neresi oldugunu da yazmıyorsunuz?
ve bence 20 kişilik sınıfta 3 yabancı varsa evet orası yabancıların ağırlıkta oldugu bir yerdir.
benim birlesik krallik tahminimle dalga gecmis sanki hanimefendi, o halde united kingdom diyelim de kendiside o süper egitimiyle daha kolay anlasin... hayir genel anlamda ingiltere denir ama kendisi sadece ada dedigi icin wales yada scottland da yasiyorsa belki diye birlesik krallik dedim... neyse ya banane...
bu hanimefendinin yaasadigi ülkede bir binada yangin ciksa eminim önce kedi köpekleri sonra erkekleri tahliye ederler hani kanunlar önundede öyleymis ya :)) kargalar bile güler buna yaaaaaaa..
nerde yasadiginiz nasil bir egitim aldiginiz cocuklarinizin nasil egitim gördügü beni zerre ilgilendirmez, ben sizin genelleme yapmaniza kizdim! evet yurtdisinda böyle birsey olamaz cünkü ........................ diye yazdiniz.
........ diye yazdiginiz yerlerede ben karsi ciktim! cünkü dogru degil! kimse beni buna inandiramaz.
yabanci dahi olmasaniz hicbir okulda ögretmenler bahsettiginiz gibi davranmaz cocuklara!! özel okullar haric!
kaldirip camdan atmazlar ama pamuklarada sarmazlar...
daha gecen ingiliz bir ögretmen 14 yasindaki ögrencisiyle kacmis fransada yakalanmis ve iade edilmis!!!
en yakin örnek!! buna ne diyeceksiniz?? böyle birininde birgun sizin cocuklarinizin ögretmeni olmayacagi ne malum???
ilkokullarda sefkatli davraniliyor dogru ama asiriya kacmadan! altina iseme örnegindeki gibi. gel üstünü degistirelim denmez! gir dusa yikan sonrada yedek kiyafetini giy gel denir!
yoksa 6 yasindaki cocugu ögretmenin banyo yaptirmasi ne kadar dogru olur???? tek tarafli yaklasmayin olaylara. cocugun üzerine kendi basina degistirmesi hem onu sorumluluk sahibi yapar hemde ögretmeni karsisinda utanmaz! ayrica 6 yasindaki hangi cocuk ögretmeni karsisinda cirilciplak olmak ister?? bunu bana bir anlatin...
aslinda avusturyada kötü bir ülke degil demis... güleyim bari ya..
kendinizi ne kadar tepede görüyorsunuz???
evet kötü bir ülke degil! her konuda! sagliktan tut egitime hukuktan tut sosyal hayata kadar!
o yüzden mozart ve hitler örnegini verdim!!
isteyen her sartta okur adam olur!!
sizin yasadiginiz muhteseeeeeeem, erkeklerin bir pislikten farki olmadigi bir ülkede yasamasalar bile!!
hem merak ettim madem cocuklar böyle pispislaniyor höt bile denmiyor ve bu egitim sistemi yeni bir egitim sistemi degil neticede o halde bu kadar pohpohlanmis hic üzülmemis hayal kirikligi yasamamis bir dedigi iki edilmemis cocuklar bu sistemden cikip nasil sizin tabirinizle "sinirleri aldirilmis, psikolojileri süpppppper" ögretmenler olabiliyorlar???
bunda bir celiski yokmu???