çocuğundan bul

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Resmen çocuğun üstün zekalı olduğunu kabul edemeyen ya da çekemeyen üyeler var ya.Töbe töbe..

çocuk bu döveceksin kendine gelicek hep bunlar şımarıklık bak evir çevir döv bak o çocuk nasıl dize geliyor.

keşke iki ögretmen vursaydı sonra birde anne ooo o çocuk mum olur kalırdı.

bu çocuklar hep böyleler zaten

sizi uyanıklar sizi

Burdan şu sonucu mu cikarmaliyiz: cocuklar cok uyaniklar, eger bize orantisiz zeka kullanirlarsa dovelim, astim hastasi da olsa, bize istediklerini yaptirmak icin kucuk kurnazliklar yaparlarsa onlari dovebiliriz, ölürse yenisini yapariz nasil olsa...

Masallah ögretmene sabirliymis

Zor meslek valla, yolda görse yüzüne bakilmaz cocuklarin terbiyesizliklerine bu kadar katlanmak ....

Ekmek parasi iste, napsin, her isin zorluklari var,
Sizin çocuğunuz var mı?

dövmüşten sonra yorum yapmayayım buna ben.. bumudur terbiye

Yazımın içeriği çocuğa terbiye vermenin yolu değildi maalesef anlayamamışsınız. O yaştaki bir çocuğun ne kadar da bilinçli bir biçimde insanları kullanabildiğini anlatmaya çalıştım.

4 ay kadar önce 14-15 yaşlarında bir kız geldi acile daha doğrusu kucakta getirdiler. Butun sülale doluştu tabi. Kız baygın güya ama göz kapakları kırpıştırıyor. Annesi deli gbi aglıyo. Kızım sesler duyuyorum diyo, beni çagırıyolar diyo cama yaklaşıyo atıcam kendimi diyo dedi. Bi sanıye bile ayrılamıyoruz yanından dsdi. Baba işten çikmiş falan. Neyse kız açıldı bi yarım saat sonra. Bi kaç hasta bakıp tekrar yanına gittim yemin ederim kuzeniyle konuşuyordu. "Böyle yola getirirler adamı" diyordu!!! Kan beynime sıçradı!! Annesini aldm karşıma anlattım ama inanmadı maalesef!! O kız bi ömür yer bitirir o aileyi.. maalesef böyle çocuklar da var..

Vallahi bunlara ragmen kizinizi inciten insanlar yolda yuruyebiliyorsa,cidden sabirliymissiniz. Ben coktan cezaevini boylamistim.

Keşke o çocuğun bu kurnazlığı neden yaptığı sorgulansa.

Dövmelisiniz anlamına gelen tek bir cümlem yok hanımefendi. O toz konduramadığınız çocuklar gayet uyanık ve bilinçliler konunun özü bu. Öğretmeni eleştiren sizler neden konu sahibinin doğmamış bir çocuğa bedduasını eleştirmediniz acaba??

Bakın çocuklar yetişkinleri kullanır doğru. Her iki örnekte de sağlıklı ilişki ve iletişim kurulmamış çocuklar dikkat çekmenin veya istediklerini yaptırmanın yolunu kendilerince bulmuşlar.
Bunlar doğuştan gelen hünerler değil zamanla öğrenilen davranışlar.
Ve aslında sabahtan beri burada konu sahibine karşı savunulan disiplinli, iyi annelerin (!) yetiştirdiği saygılı çocuklar bunlar.
Sonuçlardan hareket etmekle bir yere varamazsınız. Zira cevap sebeplerde saklı.

Keşke o çocuğun bu kurnazlığı neden yaptığı sorgulansa.

Aaaa olur mu, anne baba ogretmen her zaman haklidir, kimin haddine onlarin hatalarini sorgulamak
Ukala kurnaz seytan ruhlu cocuklardan neler cekiyor zavalli yetiskinler.
Zaten bu dunyanim butun ahlaksizliklari, yolsuzluklari, cinayetleri, cirkinlikleri bu cocuk denen canavarlarin basinin altindan cikiyor.
Okulda ogretmene ukalalik yaparlar, misafirlikte koltuga visne suyu dokerler, evde ailelerine dalavereyle istediklerini yaptirirlar, hepsini katledelim bitsin

O ögretmen de 4.5 aylik dogmussa

, kuvezde kalmissa,

5 yasina kadar kuru ekmekle yasamissa,

baska kardesi yoksa .............,

kiziniza yaptigini hoşgörüp affedermisiniz??????

Ne alaka yani, dimi

, size ne ogretmenin zor hayatindan ??

bebekliginden ???

Ortada bir olay var ;kiziniza hakaret etmis!!!

Aynen oyle de

Sizin kizinizin bebekligi o ögretmenin bilgisi dahilinde degil!!!!

Ne alaka yani

Sabırla sormaya devam edeceğim. Niçin doğmamış bir bebeğe beddua ediyorsunuz?? Sırf çocuğundan bul diye bir konu açtığınız için sizi haklı nulamıyorum.. bir annenin hatasını nasıl yavrusu çeksin istiyorsunuz???

Uyanik ve bilincli olmalilar zaten, saf ve bön olmalarini isteyecek degiliz ya? Konuyu teyzenizin cocuguna uyguladigi siddeti yazmadan da orneklendirebilirdiniz, neden dayak yedigini anlatma geregi duygunuz? Teyzenizi ayiplayalim diye mi?
Hakeden.dovulur aferin diyelim diye mi?
Neden?
Beddua kismina gelince, cani yanan bir anneyi cok iyi anlayabildigim icin elestirmedim. Ayrica o ogretmen madem cocuga yaptigini hakli buluyor o zaman aynisini kendi cocugunun yasamasini da sorun edecegini sanmiyorum.

Yok artık Lebron James.

................

Size sinirlenen de çocuğunuza beddua eder artık. Malum doğal şeyler bunlar.. hiç polemiğe değmez..

işte tam da bu yüzden
ne güzel işte çocuğu eğitilmiş olur ne fena mı

dayanamadım yazdım kendini intihar ediyor ve sinir krizi geçiriyor havası vermek ve aileyi kandırmak uyanık ve bilinçli olmak mı demek

dersi dinlemediği resim çizdiği ona cevap verecek cesareti bulduğu için
cocugunuz ders dinlemeyecek resim yapacaksa ve hatta yerinde duramayacak kadar ustun zekaliysa baska bir egitim kurumu bulmak zorundasiniz yoksa cocugunuz ogretmenleri gecin arrkadaslari tarafindan tabiki dislanir cocugunuz nu durumdaysa yani arkadasina 1 yil boyunca kantinden istedigimi aliyorsa ve sizim yeni haberiniiz oluyorsa sizde pek ilgili bir veli degilmissiniz o zaman kixim bu kadar ezilecek ve benim haberim olmayacak pes..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…