• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğundan bul

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dante
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha bunu anlatamıyoruz işte
kanser olsun deöğretmene töbe ya rabbim
aynı çaresizliği acıyı yaşasın çocuğunun önünde
acaba bu arkadaş kızımın sabahlara kadar ezan okunurken dua ettiğini ağladığını da okudu mu çok merak ediyorum

Bu üyeler böyle sevgi pıtırcığı işte senin kızının bi damlacık yaşta çektiği çileye bakıp öğretmeni haksız görmeyip,senin bedduanın tutma olasılığıyla doğmamış çocuğa üzülüyor.:KK50:

Benim tanıdık emekli olmuş bir öğretmen var komşulara kesinlikle çocuklarınızı bana geldiğinizde getirmeyin diye tembihler ki bu sınıf öğretmeni , bana bu davranışı
halen garip gelir

Sabahtan aksama 7-8 yaslarında en az 20 çocukla bir ömür geçiren ve emekli olmuş birinin tahammülünün olmaması doğal olabilir.Hak verebilirim.Zira şu anda bile ders bitip okuldan cıktıktan sonra çocuk seslerinin çok oldugu ortamlar beni rahatsız ediyor.

bir köy okulunda çalışıyordum
çocuğun biri selpak getirmişti öğretmenler gününde
burnun akmadığı halde açıp burnumu silmiştim tam da ihtiyacım olan şey teşekkür ederim çok işime yaradı demiştim çocuk bana sarılmıştı

çok içime dokundu. o çocuk ne kadar çok sevinmiştir. keşke herkes bu kadar düşünceli naif olabilse.

Hayatim boyunca kimsenin cocugunun canini yakmadim, yakarsam etsin. Ayrica kimin duasiyla dogdum ki bedduasiyla olacagim derler bizim orda :KK59:

Cidden teyzenin dayak hikayesini neden yazdiniz? Her istedigi yapilan bir cocuk vardi yine de aglayip istedigini yaptiriyor abisine de teklif ediyor iste bakin ne uyanik! Kismini anladim da neden dayak yedigini ballandira ballandira anlatttiginizi anlamadim. Teyzenize eline saglik mi diyelim ne diyelim? Kendinden zayif ve gucsuz olani dovmek normalse kocasina istedigini yaptirmak icin kucuk oyunlar yapan kadinlari da kocalari dovsun olur mu?

O kadar sinirlenmişti ki o kıyamadığı oğlunu çok fena dövmüştü cümlesi mi balladırarak anlatılmış?

Bu üyeler böyle sevgi pıtırcığı işte senin kızının bi damlacık yaşta çektiği çileye bakıp öğretmeni haksız görmeyip,senin bedduanın tutma olasılığıyla doğmamış çocuğa üzülüyor.:KK50:
empatinin bu kadarına pes diyorum:KK48::KK48:

. savunduğunuz bir şey için örnek veriyorsanız, o örneği kabul ettiğiniz şeklinde anlaşılır ki bakın yorumlara,herkes aynı fikirde

2 kez sordum neden dayak olayini yazdiniz diye ama yanit alamadim... bu konuyla ilgisi neydi onu da anlamadim. Hadi cocuklardan nefret edelim diye astim astasi kucuk bir cocugun seytani!!! Planini desifre etti de, sonu neden dayakla baglandi -madem dayak savunulmuyor- cidden merak ediyorum.

O kadar sinirlenmişti ki o kıyamadığı oğlunu çok fena dövmüştü cümlesi mi balladırarak anlatılmış?

Hala soruma yanit vermiyorsunuz ama...
Madem dayagi savunmuyorsunuz neden teyzenizin kucucuk astim hastasi cocugunu dovdugunu anlatiyorsunuz? Bunun konumuzla ne ilgisi var?
Astim hastasi kucuk bir cocuk dayak yerken hayatini bile kaybedebilir farkinda misiniz? Yani aglayarak istedigini yaptirdi diye bu kadar siddetli bir ceza almasinin, bunun da bu konuda anlatilmasinin nedenini cozemedim cidden.

2 kez sordum neden dayak olayini yazdiniz diye ama yanit alamadim... bu konuyla ilgisi neydi onu da anlamadim. Hadi cocuklardan nefret edelim diye astim astasi kucuk bir cocugun seytani!!! Planini desifre etti de, sonu neden dayakla baglandi -madem dayak savunulmuyor- cidden merak ediyorum.
şair burda o kızı bi dövsen eğitime falan gerek kalmaz öğretmenine terbiyesizlik yapmaz bütün dersleri de 5 olur demiş
yanlız şair doğmamış çocukları düşünecek kadar da yufka yürekli merhametli

. savunduğunuz bir şey için örnek veriyorsanız, o örneği kabul ettiğiniz şeklinde anlaşılır ki bakın yorumlara,herkes aynı fikirde

Savunduğum şey çocukların düşünüldüğü kadar masum olmadığı. Bir sonraki örnekte "annesine söyledim inanmadı" dediğim gbi bu durumda da "teyzem dovmüş" şeklindd sonucu yazdım. Sadece 3-5 iniz canınızın istediği gbi anladınız işin özü bu..

Savunduğum şey çocukların düşünüldüğü kadar masum olmadığı. Bir sonraki örnekte "annesine söyledim inanmadı" dediğim gbi bu durumda da "teyzem dovmüş" şeklindd sonucu yazdım. Sadece 3-5 iniz canınızın istediği gbi anladınız işin özü bu..
benim çocuğum 1 yaşındayken haberlerdeki bebek ağlıyor diye elindeki çikolatayı televizyondaki bebeğe uzatan bi çocuk
inşallah hiç değişmez

şair burda o kızı bi dövsen eğitime falan gerek kalmaz öğretmenine terbiyesizlik yapmaz bütün dersleri de 5 olur demiş
yanlız şair doğmamış çocukları düşünecek kadar da yufka yürekli merhametli

Cocuklardan farkli bir tür gibi bahsediyor zaten bazi arkadaslar, cocuklar bildigimiz insanin kucugu degil, boyle seytani, tuhaf uzayli yaratiklar sanki :KK59:
Bu arada birine bana yasattiginin aynisini yaşa demek de beddua midir tartisilir.

Hala soruma yanit vermiyorsunuz ama...
Madem dayagi savunmuyorsunuz neden teyzenizin kucucuk astim hastasi cocugunu dovdugunu anlatiyorsunuz? Bunun konumuzla ne ilgisi var?
Astim hastasi kucuk bir cocuk dayak yerken hayatini bile kaybedebilir farkinda misiniz? Yani aglayarak istedigini yaptirdi diye bu kadar siddetli bir ceza almasinin, bunun da bu konuda anlatilmasinin nedenini cozemedim cidden.

Onu sahibi de bir keresinde çocuğunu dövdüğünü yazmiş sizin o güzel algınıza göre o da dayağı savunuyor olmasın?? Uff uzatıp banlanmak istemiorum artik

Onu sahibi de bir keresinde çocuğunu dövdüğünü yazmiş sizin o güzel algınıza göre o da dayağı savunuyor olmasın?? Uff uzatıp banlanmak istemiorum artik

Sorumun cevabi disinda her seyi yazdiniz bana, o yuzden uzatmayalim bence de :KK14:

Ayrica konu, konu sahibinin kizi oldugu ve burda her türlü iliskileri irdelendigi icin bunu da yazmasi normal. Ama baska birinin durup dururken teyzemin oglu uyaniklik yapti o da astim falan dinlemedi dovdu demesini anlamlandiramadim. Neyse oyle olsun :KK51:

benim çocuğum 1 yaşındayken haberlerdeki bebek ağlıyor diye elindeki çikolatayı televizyondaki bebeğe uzatan bi çocuk
inşallah hiç değişmez

Bakın konuyla ilgili beddua dışında sizi haksız bulduğum konu olmadı. Hala aynı şeyi savunuyorum gerçekten çok hesaplı çocuklar da var. Sizinki öyle değilmiş bu çok önemli.. ben de dilerim ki hiç değişmez.. küçük yaşlarda suça karışan çok üzülerek yazıyorum ki kardeşine tecavüze yeltenen çocuklar da var.. gercekten sizden rica ediyorum insanlarla ilgili bir sorun olduğunda evlatları karıştırmayınız.. sewgiler

Sorumun cevabi disinda her seyi yazdiniz bana, o yuzden uzatmayalim bence de :KK14:

Ayrica konu, konu sahibinin kizi oldugu ve burda her türlü iliskileri irdelendigi icin bunu da yazmasi normal. Ama baska birinin durup dururken teyzemin oglu uyaniklik yapti o da astim falan dinlemedi dovdu demesini anlamlandiramadim. Neyse oyle olsun :KK51:

Bakın hanımefendi iki ayrı örnek verdim. Ikisindd de sonucu da yazdım. Birinde dövdüğünü digerinde de ailenin bana inanmadığını.. ikisi de olayların sonucuydu. Dayağı önersem ikinci konuda da aile kızlarının ağzının ortasına çakamadı tarzı bişeyler yazardım. Elbette ki bunu savunmuyorum ama konu sahibine de yazdım kardeşine tecavüze yeltenmiş çocuklar da gördü bu gözler, annesini bıçaklayan 15 yaşındakileri de.. her çocuk aynı masumiyette değil

Bakın hanımefendi iki ayrı örnek verdim. Ikisindd de sonucu da yazdım. Birinde dövdüğünü digerinde de ailenin bana inanmadığını.. ikisi de olayların sonucuydu. Dayağı önersem ikinci konuda da aile kızlarının ağzının ortasına çakamadı tarzı bişeyler yazardım. Elbette ki bunu savunmuyorum ama konu sahibine de yazdım kardeşine tecavüze yeltenmiş çocuklar da gördü bu gözler, annesini bıçaklayan 15 yaşındakileri de.. her çocuk aynı masumiyette değil

15 yasinda bir kizin intihar numaralariyla kucuk bir cocugun aglayarak istedigini elde etmesi ayni sey degil.
Ayrica bikac aylik bebek bile acikinca aglayarak istedigini alabilecegini ogrenmistir ve bunu kullanir (kullanmalidir da, aciktigini, susadigini, altinin kirlendigini bu sekilde haber verir) bu icgudusel oldugu kadar ogrenilmis de bir davranistir. Yani cocugun masumiyetini bozan bir olgu degildir. Cocuga buyudukce istedigini aglayarak elde edemeyecegi ogretilirse bundan vazgececektir, ama ogretme yontemi tabi ki dayak olmamali. Hele de astim, kalp yetmezligi, solunum bozukluklari gibi kronik hastaligi olan cocuklarin siddete maruz kalmasi ölüm ya da sakatlikla sonuclanabiliyorken bu kadar basit bir nedenle siddete ugrayan astim hastasi bir cocugun hikayesini burda olagan bir seymis gibi yazmanizi garipsedim.
Neyse tum bunlarin konuyla hicbir ilgisi yok o yuzden bos yere dagitmayalim.

Benim tanıdık emekli olmuş bir öğretmen var komşulara kesinlikle çocuklarınızı bana geldiğinizde getirmeyin diye tembihler ki bu sınıf öğretmeni , bana bu davranışı
halen garip gelir
Kadın nasıl bıktıysa artık.. Evde 2 çocuğa dayanamayıp birini kreşe yollayan anneler var, öğretmenler ne yapsın?

Back