- 9 Mart 2011
- 11.814
- 9.228
- 448
şair edecekler seniofişim anla artık.. kelimelerim yine kifayetsiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şair edecekler seniofişim anla artık.. kelimelerim yine kifayetsiz.
ki bu konuda pek bi yeteneksizimşair edecekler seni
daha bunu anlatamıyoruz işte
kanser olsun deöğretmene töbe ya rabbim
aynı çaresizliği acıyı yaşasın çocuğunun önünde
acaba bu arkadaş kızımın sabahlara kadar ezan okunurken dua ettiğini ağladığını da okudu mu çok merak ediyorum
Benim tanıdık emekli olmuş bir öğretmen var komşulara kesinlikle çocuklarınızı bana geldiğinizde getirmeyin diye tembihler ki bu sınıf öğretmeni , bana bu davranışı
halen garip gelir
bir köy okulunda çalışıyordum
çocuğun biri selpak getirmişti öğretmenler gününde
burnun akmadığı halde açıp burnumu silmiştim tam da ihtiyacım olan şey teşekkür ederim çok işime yaradı demiştim çocuk bana sarılmıştı
hade hade şimdi sana methiyeler düzerdim de allah muhafaza yine yanlış anlayacak bişi bulurlarki bu konuda pek bi yeteneksizim
Hayatim boyunca kimsenin cocugunun canini yakmadim, yakarsam etsin. Ayrica kimin duasiyla dogdum ki bedduasiyla olacagim derler bizim orda
Cidden teyzenin dayak hikayesini neden yazdiniz? Her istedigi yapilan bir cocuk vardi yine de aglayip istedigini yaptiriyor abisine de teklif ediyor iste bakin ne uyanik! Kismini anladim da neden dayak yedigini ballandira ballandira anlatttiginizi anlamadim. Teyzenize eline saglik mi diyelim ne diyelim? Kendinden zayif ve gucsuz olani dovmek normalse kocasina istedigini yaptirmak icin kucuk oyunlar yapan kadinlari da kocalari dovsun olur mu?
empatinin bu kadarına pes diyorumBu üyeler böyle sevgi pıtırcığı işte senin kızının bi damlacık yaşta çektiği çileye bakıp öğretmeni haksız görmeyip,senin bedduanın tutma olasılığıyla doğmamış çocuğa üzülüyor.
. savunduğunuz bir şey için örnek veriyorsanız, o örneği kabul ettiğiniz şeklinde anlaşılır ki bakın yorumlara,herkes aynı fikirde
O kadar sinirlenmişti ki o kıyamadığı oğlunu çok fena dövmüştü cümlesi mi balladırarak anlatılmış?
şair burda o kızı bi dövsen eğitime falan gerek kalmaz öğretmenine terbiyesizlik yapmaz bütün dersleri de 5 olur demiş2 kez sordum neden dayak olayini yazdiniz diye ama yanit alamadim... bu konuyla ilgisi neydi onu da anlamadim. Hadi cocuklardan nefret edelim diye astim astasi kucuk bir cocugun seytani!!! Planini desifre etti de, sonu neden dayakla baglandi -madem dayak savunulmuyor- cidden merak ediyorum.
. savunduğunuz bir şey için örnek veriyorsanız, o örneği kabul ettiğiniz şeklinde anlaşılır ki bakın yorumlara,herkes aynı fikirde
benim çocuğum 1 yaşındayken haberlerdeki bebek ağlıyor diye elindeki çikolatayı televizyondaki bebeğe uzatan bi çocukSavunduğum şey çocukların düşünüldüğü kadar masum olmadığı. Bir sonraki örnekte "annesine söyledim inanmadı" dediğim gbi bu durumda da "teyzem dovmüş" şeklindd sonucu yazdım. Sadece 3-5 iniz canınızın istediği gbi anladınız işin özü bu..
şair burda o kızı bi dövsen eğitime falan gerek kalmaz öğretmenine terbiyesizlik yapmaz bütün dersleri de 5 olur demiş
yanlız şair doğmamış çocukları düşünecek kadar da yufka yürekli merhametli
Hala soruma yanit vermiyorsunuz ama...
Madem dayagi savunmuyorsunuz neden teyzenizin kucucuk astim hastasi cocugunu dovdugunu anlatiyorsunuz? Bunun konumuzla ne ilgisi var?
Astim hastasi kucuk bir cocuk dayak yerken hayatini bile kaybedebilir farkinda misiniz? Yani aglayarak istedigini yaptirdi diye bu kadar siddetli bir ceza almasinin, bunun da bu konuda anlatilmasinin nedenini cozemedim cidden.
Onu sahibi de bir keresinde çocuğunu dövdüğünü yazmiş sizin o güzel algınıza göre o da dayağı savunuyor olmasın?? Uff uzatıp banlanmak istemiorum artik
benim çocuğum 1 yaşındayken haberlerdeki bebek ağlıyor diye elindeki çikolatayı televizyondaki bebeğe uzatan bi çocuk
inşallah hiç değişmez
Sorumun cevabi disinda her seyi yazdiniz bana, o yuzden uzatmayalim bence de
Ayrica konu, konu sahibinin kizi oldugu ve burda her türlü iliskileri irdelendigi icin bunu da yazmasi normal. Ama baska birinin durup dururken teyzemin oglu uyaniklik yapti o da astim falan dinlemedi dovdu demesini anlamlandiramadim. Neyse oyle olsun
Bakın hanımefendi iki ayrı örnek verdim. Ikisindd de sonucu da yazdım. Birinde dövdüğünü digerinde de ailenin bana inanmadığını.. ikisi de olayların sonucuydu. Dayağı önersem ikinci konuda da aile kızlarının ağzının ortasına çakamadı tarzı bişeyler yazardım. Elbette ki bunu savunmuyorum ama konu sahibine de yazdım kardeşine tecavüze yeltenmiş çocuklar da gördü bu gözler, annesini bıçaklayan 15 yaşındakileri de.. her çocuk aynı masumiyette değil
Kadın nasıl bıktıysa artık.. Evde 2 çocuğa dayanamayıp birini kreşe yollayan anneler var, öğretmenler ne yapsın?Benim tanıdık emekli olmuş bir öğretmen var komşulara kesinlikle çocuklarınızı bana geldiğinizde getirmeyin diye tembihler ki bu sınıf öğretmeni , bana bu davranışı
halen garip gelir