Cocuguna sahip cikmayan baba, seytan kayinvalide ne yapicam bilmiyorum ?

Allah bol kazanç nasip etsin size ve çocuğunuza o babanın 1 kuruşuna ihtiyacınız olmasın

Allah bol kazanç nasip etsin size ve çocuğunuza o babanın 1 kuruşuna ihtiyacınız olmasın
Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim oda inşallah çocuklarımın b...kuna bile muhtaç olur. ( özür dilerim içimden geldi)

Dava aç tazminat ve nafaka al. 3000 nedir ya.
Önden tanışmadınız mı? Nasıl böyle insanlara düştünüz. Allah yardımcınız olsun.

İnşallah öyle olur.. çocuğumun psikolojisi iyi değil şuan nasıl düzeltebilirim onu düşünüyorum =)
Kaç yaşında? Borcunuz varmış ama devlet hastanesinde bir psikolog randevusu alsanız onun için? Keşke mesajı silmeseydiniz ama olan olmuş. Asıl eski kocanız bey anasını bi tarafına soksun. Ben bile delirdim okurken. Ana oğul ahınızı ödeyerek sürünsün

Nafaka almayi aman ihmal etmeyin uc kurusun hesabini yapana nafaka vermek cok koyar ayrica sizin yukunuz cok tek basiniza bakiyorsunuz oda destek olmak zorunda elinizden geleni yapin oyle insanlarin ve cocugun hayatini mahfedip kenara cekilemez pislik

O zaman öldu varsayin yolunuza bakın. Bu duygular sizi dibe çekmekten başka bir şeye yaramayacak.
Haklisin
Anasına bayildigindan değil çıkarı nerdeyse oraya gider cikari bittigi an satar. Pisliklerinde bogulsunlar inleye inleye gebersinler
Verilmis sadakan varmis bosver kurtulmussun. Arama mahkemeye ver avukata ver halletsin.
Evet. Ben artık hiç görüşmüyorum hiç muhatap olmuyorum
İnanın okadar yorgunum ki ugrasirmiyim hiç bilmiyorum ama evet haklısınız eşek gibi odesin

İnanın okadar yorgunum ki ugrasirmiyim hiç bilmiyorum ama evet haklısınız eşek gibi odesin
Nafaka almak sizin çocuğunuza karşı annelik göreviniz. Kendinize değil çocuğunuza alıyorsunuz. Hem iki işte calismak zorunda kalmazsınız. Oğlunuz ile vakit geçirme imkanı olur. Annesini yanında daha çok görür çocuk.
Köpek gibi ödesin itolit. Bu para çocuğun parası.

Olsun,hayat devam ediyor,sonuçta bir noktada farkedip ayılmıssinız. Böyle baba olmaz olsun,siz hissettirmezsiniz yokluğunu babasının. İlerde o da anlayacak sizi eminim. Üzülmeyin. Umarım bundan sonra size ve evladınıza güzellikler getirsin hayat.

Sinirim bozuldu. Bu baba olamaz sapık yaratık! Anası da anne mi başka birşey mi bilemedim. Çocukla hiç görüşmemesi çocuğun hayrına bence. Ben böyle birine çocuk asla emanet edemem. Mesajları keşke silmeseydin mahkemeye sunardın. Çocuğun görüşme kısmına sınır getirirdin. Biran önce boşan kurtul mide bulandırıcılar. 2 küçük çocuğum var. Babalarından nefret ediyoruz biz. 3 ayda bir ancak alıyor. Ama böyle bir imada asla bulunamaz. Tırnaklarını göstermem çünkü.
He nafakayı çocuklar için çatır çatır alıyorum icraya verdim. Ziynet eşyalarımı da icraya verdim. Bu ay onu da almaya başladım. Hepsi çocuklarımın rızkı çünkü

Aynısını dusundum mesajın ekran görüntüsünü alacaktım annemden konuşmuştuk, silmiş =( alamadım.. evet ondan baba olmaz
Yanlış anlamayın ama mesaj iyi ki silinmiş. Eski eşiniz tam bir çöp... Çocugunuz büyüdüğünde o mesajı okusa ne olacaktı, kahrolurdu. İlerde zaten kendisi de anlar neyin ne olduğunu. Yolunuz açık olsun inşallah...

Haklısınız gerçekten okadar yorgunum ki uğraşmak diyaloga girmek istemiyorum.. evet köpek gibi ödesin ama bilmiyorum çok yorgunum mental olarak çöküğüm
Elimden geleni yapıyorum bugün bana çocuğum dedi ki ' anne ne güzel annesin her dediğimi yapıyorsun ' okadar mutlu oldum ki öyle düşünmesine
Bu anlattıklarım okadar az kısmı ki ben daha fazlalarini yaşadım inanın.. yeni yeni iyileşiyorum
Allahindan bulsun =) umarım bana ve evladıma yaşattıklarını yaşamadan ölmez

Haklısınız gerçekten okadar yorgunum ki uğraşmak diyaloga girmek istemiyorum.. evet köpek gibi ödesin ama bilmiyorum çok yorgunum mental olarak çöküğüm
Yapmanız gereken tek şey avukat bulmak. Avukat herşeyi halleder. Nafaka da hesabınıza yatırılacak. Görüşmeye gerek yok yani.
Yapın bunu. Zor bir süreçten geçiyorsunuz. Ama sora iyi ki yaptım diyeceksiniz.
bugün bana çocuğum dedi ki ' anne ne güzel annesin her dediğimi yapıyorsun ' okadar mutlu oldum ki öyle düşünmesine
Çok iyi ve düşünceli anneniz var. Siz de ona teşekkür etmeyi ihmal etmeyiniz. İyi bir anneye ve iyi bir çocuğa sahipsiniz. Çok kıymetli birşey. Sukredecek şeyler var hayatınızda.

Evet önceden sanssiz olduğumu kadersiz olduğumu böyle bir hayata sahip olduğumu düşünürdüm ama şimdi onu hayatımdan çıkarınca anladım ki tek pürüz oymuş geri kalan hersey çok güzel

Böyle manyak adamları çok tahrik etmeyin. Tahrik kelimesini sizden yana bir kusur olarak söylemiyorum. Dün serpil adında bir kadın onca insanın içinde güpegündüz öldürüldü. Bosverin. He diyin geçin. Haklısın ben yapamadım falan diyin.veya susun. Boşanmayı hazmedene kadar üstüne gitmeyin. Çocuğunu g. Şok diyen adam herşeyi yapabilir bu süreçte. Annesinin doldurusu ile sizin soylediklerinizden de bilenip iyice manyaklasabilir. O yüzden bosverin boşanıyorsunuz madem o hayatına bakana kadar suyuna gidin. Yeni kadın bulunca size bulaşmaz zaten.

bırakın aramasın ya böyle biri arasa ne aramasa ne? böyle bir babayı görse ne görmese ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…