Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çocuğuna aşı yaptırmayan var mı ?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Sizden beni anlamanızı beklemiyorum öyle bir temennim de yok siz neden alevlendiniz subhanAllah insan oğlu tartismaya nekadr meyilli

Bir literatüre girmiş kaynak gösteremezler. Sebep olarak da amerika izin vermez halkın aydinlanmasina(!). Ben ve etrafımdaki tüm arkadaşlar asiliyiz. Ama otizm daha yeni yeni türeyen bir rahatsızlık. Tablet tv yayıldıktan insanlar çok ucuza paketli gıda alabildikten sonra yayıldı. 25 kurusa bile renkli paketli gida aliyor yiyor cocuk. Asiyi bu kadar öcü görenler bunlara da dikkat ediyor mu acaba? Kızıma da yaptorabildigim tüm aşıları yaptırdım. Kuzenim rota yaptırmamıştı 2 hafta hastanede kaldı çocuğu. Çok sıkıntı yaşadılar. Terazinin diğer tarafında ölüm ya da sakatlık varsa risk almam.

O zamana kadar kızamık bulaşırsa ne olacak? aşının amacı zaten antikor oluşturup immün sistemi desteklemek
Şu an heryerde hastane doktor var.
Allah korusun kizamik bulasirsa götürür tedavi ettiririm. Ayrıca üsttede yazmış bir arkadas. Yumurta akına alerjisi olduğu için kkk asisi olmayan bebekler de var. Sonuçta.

Şu an heryerde hastane doktor var.
Allah korusun kizamik bulasirsa götürür tedavi ettiririm. Ayrıca üsttede yazmış bir arkadas. Yumurta akına alerjisi olduğu için kkk asisi olmayan bebekler de var. Sonuçta.

Subakut Sklerozan Panensefalit'in tedavisi yok. Üzgünüm.

6. Aya kadar yapıldı zaten.
Ben bundan sonrakiler için düşünüyorum.
Aşınin içindeki cıva seviyesi düşündürüyor insani

Ne kadarmış
Bunu irdeleyecek bilimsel ve teknik donanıma sahip misiniz
Hani şu kadar olursa şuna neden olur diyecek uzman bilgin var mı öyle dediler böyle okudumdan baska

Ilk yavruma hamileyken ayni endiseleri duydum amannn asi yaptirmacilar sardi dört bir yanimi. Kendim isin icinden cikamadim. Görümcem cok yüksek bi mevkide hemsirelik yapiyor eside bas hekim. Ikisiyle de ayri ayri konustum. Asinin mutlaka yaptirilmasi gerektigini yoksa olabilecekleri anlattilar. O anda karar verdim dedim tabiki de asi olacak. Iyi ki de olmus. Ben bogmaca oldum (asim yok) neredeyse ölecektim. Cigerlerim ciddi derecede zarar gördü. Esim tesadüfen asi olmustu tetanos asisinda bogmacada varmis ona bulasmadi kizimda sadece o mikrobu tasidi ama bi kere bile öksürmedi. Doktor asidan dolayi hastaligi gecirmedigini söyledi.

Evet sspd den bahsediyorsunuz
Kızamık aşısı nedeniyle Güneydoğu da yüzlerce çocuk bu hastalığa yakalandı
Haberiniz var mı bilmiyorum ama
Güneydoğu'da yaşıyorum
Burda göçmenler yüzünden hortladi
Asi olmayanlar çok ağır geçirdiler

Evet sspd den bahsediyorsunuz
Kızamık aşısı nedeniyle Güneydoğu da yüzlerce çocuk bu hastalığa yakalandı
Haberiniz var mı bilmiyorum ama

4 sene g .doguda yaşadım bu bilgi il sağlık müdürlüğüne gelmedi kaynak nedir acaba,hangi tarihler

Aşı salgına mı sebep oldu? Hemen uluslararası mahkemeye başvursunlar bence. Yüklüce bir tazminat alırlar.
Belliki yanlış bilgilendirmisler ya da yanlış anlamıştır

Tam aksine sağlık ocaklarından arandik teyit ettiler hatta kapımıza geldi sağlık personelleri göçmenlerin geldiği 1/2 sene sonrası
Aşısı olmayan herkesi tespit etmeye çalıştılar

Ben kızıma aşı yaptırdım ama şu an ki aklım olsa çok çok zor karar verirdim. Açıkçası aşıların bir çok hastalığa sebep olduğunu düşünüyorum. Tabiki aşıyı yaptırır yaptırmaz ortaya çıkmayacaktır ama daha sonra zararları görüp iş işten geçtikten sonra anlayacağız belki de. Okuduğum Gerçek Tıp kitabında Aşı, aktif bağışıklık sistemini güçlendirmek için yapılır fakat bebekler 6-24 ay boyunca pasif bağışıklığa sahiptir. Onları hastalıklardan annenin süt yoluyla geçen antikorları korur. Aktif bağışıklığı 6-12 aydan sonra kazanmaya başlarlar. Her doktor bu gerçeği bilir. buna rağmen aşılara doğumda başlanır, Aşıların içeriğinin günümüz koşullarında rekombinant DNA denen bir teknolojiyle üretilmesi ve bunun yol açtığı tehlikeler. Mesela Hepatit B aşısının Tip 1 diyabete sebep olduğu tespit edilmiş Hollandada yapılan bir araştırmada.
Tüm bunları da geçelim Türkiye gibi 3. dünya ülkeleri kendi aşılarını üretecek bir gelişmişlik düzeyine sahip olmadığından yurtdışından bize ne gönderilirse bununla aşılamalar yapılır tabi ki bu sırada aşı üreticileri de aşılarını test etme şansına sahip olurlar. Ayrıca Otizm konusundada aşıların içinde bulunan pestisidlerin merkezi sinir sistemini etkileyerek otizmi tetiklediğinden bahsedilmiş. Ayrıca bunların aşıların prospektüsünde yan etkiler olarak yer aldığı ve aşıyı yaptıranın kendi sorumluluğunda olduğuda bu kısımda yazıyormuş. Yani herhangi bir dava açma hakkınızı da elinizden alıyorlar.

Mrc-5 bu ibarenin ne oldugunu ve aşı içeriginde ne aradigini araştırın arkadaşlar . Tekrar söylüyorum kimseye asi yaptirmayin demiyorum .,Kimseninde benim kararima karismaya hakki yoktur.herkes diledigini yapmata hürdür baskada kimseye aciklama yapmayi dusunmuyorum

Aidin salihin kitabini mi okudunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…