- 23 Ağustos 2012
- 50.108
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.817
- 898
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ben bebeğimi aşılatmadım 2.5 yasinda oğlum ve tekrar hamileyim Allah nasip ederde yavruma kavuşursam onada yaptırmıycam .sebebide içinde bulunan zararlı maddeler ve maymun ve cenin hücreleri bir cok asinin içini inceledim bu karara vardim . Gerisi Allahın taktiridir . Esi doktor olan bir arkadasim var bebeklerine belli asilari yapti babasi içini inceleyio zararsiz görünen asilari yaptira bilirsiniz
Aslında bir kadının eğitim durumu yaşam standartları tüm dünyayı ilgilendiriyor kadın çocuk doğuruyor o çocuktan çocuk derken bir kadın bir toplum oluyor ... Buyuzden önemliTedavi ayri birsey hasta olmayan cocuğa o kadar kimyasali enjekte etmek ayri bisey . Ayrica evet Allahin taktiri hersey Allahın taktiridir . Not . Eğtim durumumu size aciklamak zorunda degilim zira sizi hic ilgilendirmiyor
Ayy ne komik bende cocuğumu asili cocuklardan nasil koruycam diye dertleniyordumAslında bir kadının eğitim durumu yaşam standartları tüm dünyayı ilgilendiriyor kadın çocuk doğuruyor o çocuktan çocuk derken bir kadın bir toplum oluyor ... Buyuzden önemli
Birde çok ciddi bir iddiada bulunuyorsunuz bu iddiada bulunan kişinin kim olduğunu bilmek hakkımız cenin hücresi falan diyorsunuz bunlar çok büyük iddialar bunu diyen kişi nasıl bir makale okudu hepimiz merakla bekliyoruz
Sizin asılı olmayan çocuğunuz başka çocukların sağlığını tehtit ediyor bunun hakkında ne düşünüyorsunuz Allah'ın takdiri mi ?
Yahu çok afedersiniz ama profilinizde lise mezunu yazıyor, millet yıllarca tıp fakültesi okuyor, uzmanlık alıyor. Bu kadar cesaretle konuşmuyor. En son canan karatay aşılar hakkında konuştu, onun hakkında da soruşturma açıldı zaten. Ben anlayamıyorum bu eğitimle nasıl böyle bir yönlendirme yapabilirsiniz insnalara? İnanılmaz.Ben bebeğimi aşılatmadım 2.5 yasinda oğlum ve tekrar hamileyim Allah nasip ederde yavruma kavuşursam onada yaptırmıycam .sebebide içinde bulunan zararlı maddeler ve maymun ve cenin hücreleri bir cok asinin içini inceledim bu karara vardim . Gerisi Allahın taktiridir . Esi doktor olan bir arkadasim var bebeklerine belli asilari yapti babasi içini inceleyio zararsiz görünen asilari yaptira bilirsiniz
Olur mu hiç :)Hanımefendi dünyadaki maymun sayısı insan sayısından az. Laboratuar maymunları zaten çok az sayıda, onlar da ABD'de sayılı olan yüksek itibarlı klinik ve üniversitelerde. Kim maymun buluyor da hücresini aşıya katıyor?
Cenin derken ölü ceninden bahsediyorsanız ölü hücreyi bir yere katamazsınız bozulduğu için. İlaç şirketlerine ölü cenin paketleyip taşıyan hastane zaten yok.
Siz aşıları neyle nasıl incelediniz ki, laborotuar çalışanı mısınız?
Yazdıklarınızın hepsi şehir efsanesi, gerçekle alakası yok.
Hastalanınca ilaç almayın, doktora gitmeyin o zaman madem Allah'ın takdiri.
Kendi cocuguna yaptirmio olabilirsin ama bu yorumun cok sacma tatlim :)Ayy ne komik bende cocuğumu asili cocuklardan nasil koruycam diye dertleniyordum
Ayy ne komik bende cocuğumu asili cocuklardan nasil koruycam diye dertleniyordum
Tedavi ayri birsey hasta olmayan cocuğa o kadar kimyasali enjekte etmek ayri bisey . Ayrica evet Allahin taktiri hersey Allahın taktiridir . Not . Eğtim durumumu size aciklamak zorunda degilim zira sizi hic ilgilendirmiyor
Bunu yapabilirim evetOzel hastanede tek tek yaptirin imkaniniz varsa. Aralari mesafeli olarak. Bi anda yukleme olmasin.
Oglum otizmli yine de kizima asi yaptirdim. yaptirmasam ve hastaliga yakalanip olse kendimi affeder miydim?
Bu arada menenjit bilgisi bizzat halk sağlığı laboratuvarından gelen arkadaşlardan alındı imkanı olan yaptırsın derim
Bilimsel bir titriniz, sıfatınız yoksa burda insanları yönlendiremezsiniz. Kaldı ki toplum sağlığını ilgilendiren bir konuda iddiada bulunacaksanız, sıfatınızı, eğitimizi de söylemeniz gerekiyor. Doktorlar kadar sizin kadar iddialı konuşmuyor. Sizinki cahil cesareti.
pardooonn ben kimseye asla yaptirmayin diyemem herkesin kendi seçimi ben kendi durumumu anlattimBilimsel bir titriniz, sıfatınız yoksa burda insanları yönlendiremezsiniz. Kaldı ki toplum sağlığını ilgilendiren bir konuda iddiada bulunacaksanız, sıfatınızı, eğitimizi de söylemeniz gerekiyor. Doktorlar kadar sizin kadar iddialı konuşmuyor. Sizinki cahil cesareti.
Bunu da okudum evetAlıntıdır "
Aşı otizm yapar mı?
Kızamık aşısı ve otizm arasında bir ilişki olduğu iddiası bugüne kadar ispatlanamamıştır. Bu iddia, Wakefield isimli araştırmacının 1998’ de Lancet’ de yayınlanan ve karma aşıdaki kızamık virüsünün iltihabi bağırsak hastalığına yol açtığını, böylece zararlı proteinlerin kana geçerek beyine zarar verdiklerini ileri süren makalesine dayanmaktadır. Otizm kızamık aşısı ilişkisi daha sonra yapılan araştırmalarda doğrulanamamıştır. Ayrıca, Wakefield’ in aşı üreticilerine karşı kanıt arayan avukatlar tarafından desteklendiğini açıklamamış olması da güvensizlik yaratmıştır. Bu kişi İngiltere’ de doktorluk yapmaktan men edilmiş ve makalesi de 2010’ da lancet’ den geri çekilmiştir."
Bir doktorun aşı ve otizim bağlantısı ile ilgili paylaştığı bilgilendirme yazısı. Kısacası kullanmasını bilene internet derya deniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?