- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kendimi tavuklasmis düşündüm deay kahkaha attım
domuz mu olacakmışız
insanlar bunlara inanıyor ya
saçma sapan şeyler geziyor internette, bilimsel tek bir açıklama olmadan inanıyorlar
tıp boşuna okunuyor, bilim adamları boşuna araştırma yapıyorlar
bilim denen şey amerikanın bir oyunu sadece
İnsanlar boşuna ameliyat oluyor demek kiAidin Salihi okudukça sinirlerim bozuldu
Kadının bütün hastalıklara çözüm önerisi aynı: Kusmak, aç kalmak, hacamat, sülük, sinemaki
Bunları yaptığında reflüden tut siroza kadar bütün hastalıkları çözüyorsun
Hatta abartmıyorum, vajinismusu da böyle çözmüş
Canim otizm zaten 1 ya da bir bucuk yastan sonra ortaya cikiyor cocuk geriliyor.yani bu da asi zamanina denk geliyor agir metal testi yaptirmislar mi.burda otizm bolumunu okusan anne diyorki bebegim aktifti herseyi erken yapti sonra gerilemeye bAsladi cogu boyle diyor.Yani şu şekilde. Aşı olana kadar gayet gelişimi iyi önde bir çocuk kendisi. Aşidan sonra çocuk etrafında dönmeye falan başlıyor herseyi bozuluyor bu sebeple aşıya bağlıyor lar çünkü başka hiçbir Neden yok
Anne değilim , ama yaptığım araştırmalar sonucu kesinlikle yaptırmayacağım oluncaKafam allak bullak. Komşunun çocuğu 1 yaş aşısından sonra gittikçe gelişimi gerileyen bir bebek olmuş. SonrAda otizm teshisi konmus. Kkk asisi yaptı diyorlar . Günlerdir araştırıyorum. Facebook ta bu şekilde gruplar dahi var. Aşınin koruma sağlamadıgi gibi icerdigi cıva nedeniyle bebeklerin gelişmekte olan immün sistemlerine zarar verdiği ve bağışıklık sistemini baskiladigi şeklinde. .Aşı olmadan kızamık geçirilirse ne olur ? İlla ki kizamik virudu gibi viral etkenlerle sspe hastalığı gelişir mi ? Kafam.kazan oldu.. Bebeğimi sanırım aşılatmayacagim
Bu konuda benim gibi derde düşen var mı ne düşünüyorsunuz?
Agir metaller her yerde engelleyemezsiniz ki bir tek asiyla bitmiyor soludugun havada bile metal varAnne değilim , ama yaptığım araştırmalar sonucu kesinlikle yaptırmayacağım olunca
Bahsettiğiniz grupta bir sürü aşısız bebekler varaşının otizme neden olduğu kanıtlandı
Sizce birşeyi solumaklaAgir metaller her yerde engelleyemezsiniz ki bir tek asiyla bitmiyor soludugun havada bile metal var
Size özel mesaj atmak istedim ama olmadı.Sizce birşeyi solumakla
Küçücük bir bedene enjekte etmek aynı şey mi?
Şimdi atabilirsinizSize özel mesaj atmak istedim ama olmadı.
Ayni degil ama agir metallerin sebep oldugu kanitlanamadi diye biliyorum.bu konuda en cok korkan annelerden biriyim hatta buraya da konu actim yaptirmaya karar verdim cok sukur oglumun gelisimi normal gidiyor ismine bazn bakip bazn bakmamasi disinda.madem asi otizm yapiyor butun cocuklarin otizm olmasi gerekiyorSizce birşeyi solumakla
Küçücük bir bedene enjekte etmek aynı şey mi?
Nasıl ki her sigara içen kanser olmuyorsa her aşı olan çocuk da otizm olacak demiyorum.Ayni degil ama agir metallerin sebep oldugu kanitlanamadi diye biliyorum.bu konuda en cok korkan annelerden biriyim hatta buraya da konu actim yaptirmaya karar verdim cok sukur oglumun gelisimi normal gidiyor ismine bazn bakip bazn bakmamasi disinda.madem asi otizm yapiyor butun cocuklarin otizm olmasi gerekiyor
Otizimin nedeni şuana kadar tespit edilemedi yani aşı yaptı yada başka bişey neden oldu denemiyor böyle açıklma yapanların hiç bir bilimsel açıklaması yok sadece düşünüyorlar genetik geçişliği olduğu biliniyor ilk çoçukta varsa ikinci çoçuktada %90 risk var ilk aşı otizim yaptı diyen dr yargılandı ve hapse girdi lisansı iptal edildi kendisinide aşı patenti almak istediği ortaya çıktı eğer çoçuğun kızamık geçirirse ne gibi hasarlar olduğunu araştırın derim çünkü beyin hasarına kadar yan etkileri var civa gibi metallerinde aşı içinde bellirli bir miktar olduğunu bu miktarında insan vücüduna hasar vermediğini dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığı açıklamıştı şuanda kızamık vakasının az olması her çoçuğun aşılı olduğu için yarın aşı yaptırmayanlar artarsa salgınlar tekrar başlar biliyorsunuz ki suriyeliler geldiğinden beri ülkemizde görülmeyen 6.hastalık gibi hastalıklar görülmeyede başlandı suçiçeği ve kızamığında görülme sıklığı artı ve aşılı bebekler çok hafif atlatırken yada hiç geçirmezken aşısız olanlar çok ağır geçirdiKafam allak bullak. Komşunun çocuğu 1 yaş aşısından sonra gittikçe gelişimi gerileyen bir bebek olmuş. SonrAda otizm teshisi konmus. Kkk asisi yaptı diyorlar . Günlerdir araştırıyorum. Facebook ta bu şekilde gruplar dahi var. Aşınin koruma sağlamadıgi gibi icerdigi cıva nedeniyle bebeklerin gelişmekte olan immün sistemlerine zarar verdiği ve bağışıklık sistemini baskiladigi şeklinde. .Aşı olmadan kızamık geçirilirse ne olur ? İlla ki kizamik virudu gibi viral etkenlerle sspe hastalığı gelişir mi ? Kafam.kazan oldu.. Bebeğimi sanırım aşılatmayacagim
Bu konuda benim gibi derde düşen var mı ne düşünüyorsunuz?
Bilimsel açıklama şuOtizimin nedeni şuana kadar tespit edilemedi yani aşı yaptı yada başka bişey neden oldu denemiyor böyle açıklma yapanların hiç bir bilimsel açıklaması yok sadece düşünüyorlar genetik geçişliği olduğu biliniyor ilk çoçukta varsa ikinci çoçuktada %90 risk var ilk aşı otizim yaptı diyen dr yargılandı ve hapse girdi lisansı iptal edildi kendisinide aşı patenti almak istediği ortaya çıktı eğer çoçuğun kızamık geçirirse ne gibi hasarlar olduğunu araştırın derim çünkü beyin hasarına kadar yan etkileri var civa gibi metallerinde aşı içinde bellirli bir miktar olduğunu bu miktarında insan vücüduna hasar vermediğini dünya sağlık örgütü ve sağlık bakanlığı açıklamıştı şuanda kızamık vakasının az olması her çoçuğun aşılı olduğu için yarın aşı yaptırmayanlar artarsa salgınlar tekrar başlar biliyorsunuz ki suriyeliler geldiğinden beri ülkemizde görülmeyen 6.hastalık gibi hastalıklar görülmeyede başlandı suçiçeği ve kızamığında görülme sıklığı artı ve aşılı bebekler çok hafif atlatırken yada hiç geçirmezken aşısız olanlar çok ağır geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?