- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Okuyorum henüz evet.Aidin salihin kitabini mi okudunuz
Bircok kisiden duydum bu kitabi bende alıcam insallahOkuyorum henüz evet.
Şu an heryerde hastane doktor var.
Allah korusun kizamik bulasirsa götürür tedavi ettiririm. Ayrıca üsttede yazmış bir arkadas. Yumurta akına alerjisi olduğu için kkk asisi olmayan bebekler de var. Sonuçta.
Kafam allak bullak. Komşunun çocuğu 1 yaş aşısından sonra gittikçe gelişimi gerileyen bir bebek olmuş. SonrAda otizm teshisi konmus. Kkk asisi yaptı diyorlar . Günlerdir araştırıyorum. Facebook ta bu şekilde gruplar dahi var. Aşınin koruma sağlamadıgi gibi icerdigi cıva nedeniyle bebeklerin gelişmekte olan immün sistemlerine zarar verdiği ve bağışıklık sistemini baskiladigi şeklinde. .Aşı olmadan kızamık geçirilirse ne olur ? İlla ki kizamik virudu gibi viral etkenlerle sspe hastalığı gelişir mi ? Kafam.kazan oldu.. Bebeğimi sanırım aşılatmayacagim
Bu konuda benim gibi derde düşen var mı ne düşünüyorsunuz?
Kafam allak bullak. Komşunun çocuğu 1 yaş aşısından sonra gittikçe gelişimi gerileyen bir bebek olmuş. SonrAda otizm teshisi konmus. Kkk asisi yaptı diyorlar . Günlerdir araştırıyorum. Facebook ta bu şekilde gruplar dahi var. Aşınin koruma sağlamadıgi gibi icerdigi cıva nedeniyle bebeklerin gelişmekte olan immün sistemlerine zarar verdiği ve bağışıklık sistemini baskiladigi şeklinde. .Aşı olmadan kızamık geçirilirse ne olur ? İlla ki kizamik virudu gibi viral etkenlerle sspe hastalığı gelişir mi ? Kafam.kazan oldu.. Bebeğimi sanırım aşılatmayacagim
Bu konuda benim gibi derde düşen var mı ne düşünüyorsunuz?
Kkk yaptirmicamSen kkk mı yaptırmak istemiyosun yoksa komple aşıya mı karşısın
Bu kadın asi en büyük çocuk katilidir diyen değil miAidin Salih isimli sarlatanin kitabını mi referans gösteriyorsunuz? Doğum yaparken kolaylaştırmak için ballı karışım enjekte ettiniz mi peki vajinaya? Kitabın doğum ile al
Adı üstünde aşının adı 1 yaş aşısı.Başka yaşta yaptıramazsınız eğer 2-3 yaşında yaptırma şansınız olsaydı adı 1 yaş aşısı olmazdı değil mi?Peki diyelim ki bu aşıları ben bebeğime 2 3 yaşında yaptırSam yani immün sistemi geliştikten sonra yaptirSam ne olur ?
İlla 1 yaşında yapılmak zorunda değil gibi geldi.
Ahah ben geyik olsun diye domuz spermi de varmış aşılarda yazacaktım da konuyu sulandırmamak için yazmadım. Kadın gitmiş kitabını basmışBu kadın asi en büyük çocuk katilidir diyen değil mi
Bu doktorun asi hakkında gerçekler adlı yazısında yazdığı şeyler müthiş gülünç ...
Domuz gribi aşısinın içindekiler bunlar demiş
Eki Görüntüle 2097278
Eki Görüntüle 2097288
ay kahkaha attımBu kadın asi en büyük çocuk katilidir diyen değil mi
Bu doktorun asi hakkında gerçekler adlı yazısında yazdığı şeyler müthiş gülünç ...
Domuz gribi aşısinın içindekiler bunlar demiş
Eki Görüntüle 2097278
Eki Görüntüle 2097288
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?