Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çocuğuna aşı yaptırmayan var mı ?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
Bakin ben bu asi olmama olayini kim cikardi bilmiyorum ama sacmaliktan baska sey degil.Cocugun butun asilarini yaptiririm .Annemde benim butun asilarimi yaptirmis zamaninda.Asi kartim dahi duruyor daha.Baska bir ulkeden insanlar yakin zamanda bol miktarda hastalikla ulkemize giris yaptilar.Asilari eksik ve bunu herkes biliyor.Guneydoguda yasiyorum .Halk sagligi merkezleri hem onlarin hem cocuklarinin asilarini tamamlamaya calisiyor.Gene de olasi bir salginda neden yaptirmadim demek istemiyorum.Mukemmel anne olarak cocugumuzu herseyden koruyamayiz.Asi olmasa da çok büyük zararlar ortaya cikabilir . Kızamik asisi olmadigi icin 45yasinda kizamik olan bir tanidigim neler cekti.Eger olsaydi belki basina gelmezdi dememek icin asi yaptirmaliyiz .Halk sagligi merkezlerine gidip danisabilirsiniz.

Şu an heryerde hastane doktor var.
Allah korusun kizamik bulasirsa götürür tedavi ettiririm. Ayrıca üsttede yazmış bir arkadas. Yumurta akına alerjisi olduğu için kkk asisi olmayan bebekler de var. Sonuçta.

Menenjit olursa?
Öldürücülüğünün 24 saati bulmadığı vakalar var

Kafam allak bullak. Komşunun çocuğu 1 yaş aşısından sonra gittikçe gelişimi gerileyen bir bebek olmuş. SonrAda otizm teshisi konmus. Kkk asisi yaptı diyorlar . Günlerdir araştırıyorum. Facebook ta bu şekilde gruplar dahi var. Aşınin koruma sağlamadıgi gibi icerdigi cıva nedeniyle bebeklerin gelişmekte olan immün sistemlerine zarar verdiği ve bağışıklık sistemini baskiladigi şeklinde. .Aşı olmadan kızamık geçirilirse ne olur ? İlla ki kizamik virudu gibi viral etkenlerle sspe hastalığı gelişir mi ? Kafam.kazan oldu.. Bebeğimi sanırım aşılatmayacagim
Bu konuda benim gibi derde düşen var mı ne düşünüyorsunuz?

Ben bilirkişi degilim ama aşinin yapiliş yaşi ile o hastaliklarin belirtisinin ortaya cikmasi çakisiyor olabilir. Yani aşi ile alakasi yoktur cocugun yaşi ile alakasi vardir belki. Ayrica ben aşi destekleyen vir anneyim. Aşi olmayinca baska insanlari da tehlikeye atiyoruz bence

Ek : yazim hatasi yapmisim. Bugün cok stresliyim :)

Aidin Salih isimli sarlatanin kitabını mi referans gösteriyorsunuz? Doğum yaparken kolaylaştırmak için ballı karışım enjekte ettiniz mi peki vajinaya? Kitabın doğum ile alakalı kısmında yazıyor da. Bilmeyenler için bal 1 yaştan önce bebeğe verilmez. Ama doğumda bebeğin geçeceği yola sıkmakta bu yazara göre sakınca yok. Savunan insanlari gordukce en dogru karari verdigimi anladim.

Kafam allak bullak. Komşunun çocuğu 1 yaş aşısından sonra gittikçe gelişimi gerileyen bir bebek olmuş. SonrAda otizm teshisi konmus. Kkk asisi yaptı diyorlar . Günlerdir araştırıyorum. Facebook ta bu şekilde gruplar dahi var. Aşınin koruma sağlamadıgi gibi icerdigi cıva nedeniyle bebeklerin gelişmekte olan immün sistemlerine zarar verdiği ve bağışıklık sistemini baskiladigi şeklinde. .Aşı olmadan kızamık geçirilirse ne olur ? İlla ki kizamik virudu gibi viral etkenlerle sspe hastalığı gelişir mi ? Kafam.kazan oldu.. Bebeğimi sanırım aşılatmayacagim
Bu konuda benim gibi derde düşen var mı ne düşünüyorsunuz?

evet yaptırmayan çok fazla insan var ama bilemiyorum sağlık ocaklarında bas bas söylüyorlar aşı yaptırın diye zararlı olsa yapmazlar böyle birşey olabilir mi biz de aşı olduk şükür bir problemim yok bence bunu çocuk doktoruna danışın

Aidin Salih isimli sarlatanin kitabını mi referans gösteriyorsunuz? Doğum yaparken kolaylaştırmak için ballı karışım enjekte ettiniz mi peki vajinaya? Kitabın doğum ile al
Bu kadın asi en büyük çocuk katilidir diyen değil mi
Bu doktorun asi hakkında gerçekler adlı yazısında yazdığı şeyler müthiş gülünç
...
Domuz gribi aşısinın içindekiler bunlar demiş
Screenshot_2018-01-19-15-54-09-774.jpeg

Screenshot_2018-01-19-15-57-50-626.jpeg

Aşı olunmasaydı çiçek hastalığı alip basini gitmisti suan tamamen elimine edilmis durumda nedeni de tamamen aşı... aşının icinde bulunam metallerin bir kısmı yedigimiz krem peynirlerin uzerindeki folyoda var ictigimjz süt kutularinin icindeki katmanda var... aşi yaptirmayayim hastalanmaz diye bisey yok suriyeliler sagolsun salgin halinde hastalik tasiyorlar. Su çiçeğinin eriskinde cikmasi hayati önem tasiyabiliyor yada yada kizamikli bi cocuga temas eden hamile öğretmenin bebegi daha dogmadan virusle karşılaştığı için sakat dogabiliyor... bilimsel olarak kanitlanmamis hic bir bilgi gercegi yansitmaz aşının otizm yaptigi kanitlanmamis bir veridir ancak koruduğu kesinlesmis bir bilgidir. Secim sizin.

Peki diyelim ki bu aşıları ben bebeğime 2 3 yaşında yaptırSam yani immün sistemi geliştikten sonra yaptirSam ne olur ?
İlla 1 yaşında yapılmak zorunda değil gibi geldi.
Adı üstünde aşının adı 1 yaş aşısı.Başka yaşta yaptıramazsınız eğer 2-3 yaşında yaptırma şansınız olsaydı adı 1 yaş aşısı olmazdı değil mi?
Benim yeğenim de şuan 1 yaş 2 aylık.O aşıyı oldu ve şuan hiçbir sorum yok çok şükür gelişimi de çok iyi şekilde devam ediyor...

Her seyi asiya baglamamak lazim. Belki olacagi vardi oldu. Belki aile ilgisizdi belki aksama kadar tv izletiyordu vs... Bilemeyiz ki.

Ben oss ye girmeden once gittim ufacik bebelerde kizamik asisi oldum mesela. Sinav gunu hasta olsaydim 1 yilim cope giderdi. Arkadaslara katiliyorum asisiz cocuklar yuzunden hastaliklar hortlayip cocuk olumleri artabilir. İyi dusunmek lazim.

Suan etrafta en ufak bir grip olan 1 ayda iyilesemiyor...

...
Eki Görüntüle 2097278
Eki Görüntüle 2097288
Ahah ben geyik olsun diye domuz spermi de varmış aşılarda yazacaktım da konuyu sulandırmamak için yazmadım. Kadın gitmiş kitabını basmış:halay:

Devlet aşılarının hepsini yaptırdım.Özellerin hiç birini yaptırmadım.

...
Eki Görüntüle 2097278
Eki Görüntüle 2097288
ay kahkaha attım
domuz mu olacakmışız :D
insanlar bunlara inanıyor ya
saçma sapan şeyler geziyor internette, bilimsel tek bir açıklama olmadan inanıyorlar
tıp boşuna okunuyor, bilim adamları boşuna araştırma yapıyorlar
bilim denen şey amerikanın bir oyunu sadece

Back