- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Evet beni de en çok düşündüren bu içerdikleri ağır metallerBu arada araştırın falan tamam ama o saçma salaklar facebook gruplarındaki yok koruma sağlamıyor yok Yahudi oyunu bunlar muhabbetlerine kanmayın. Aşılar koruma sağlıyor ve evet alüminyum ve cıva gibi metaller içeriyorlar. Kendi içinde bulunduğunuz yaşam şartları, ailedeki hastalıklar ve gibi çocuğunuz özelinde değerlendirip bu aşıyı olmalı mı olmamalı mi ona göre karar verin.
Yani şu şekilde. Aşı olana kadar gayet gelişimi iyi önde bir çocuk kendisi. Aşidan sonra çocuk etrafında dönmeye falan başlıyor herseyi bozuluyor bu sebeple aşıya bağlıyor lar çünkü başka hiçbir Neden yokAşıdan olduğu kesin mi? Doktor mu söyledi?
Dr söylese bile bu bir varsayım. Dr dan rica edin aşıdan oldu diye yazıp altını imzalasın o belgeyle de dava açılsın işte o zaman söylem olmaktan çıkar kesinlik kazanır.Aşıdan olduğu kesin mi? Doktor mu söyledi?
Aşı nedeni ile otizm gelişmez o olayın ardında başka sebepler vardır diye düşünüyorum. İçiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın , çocuk doktorunuz ile görüşün , ben bütün aşılarını yaptırdım , çevremde ki herkes yaptırdı , aşı nedeni ile hasta olan çocuk olmadı. Yine de bir uzaman danışmanızda fayda var.Kafam allak bullak. Komşunun çocuğu 1 yaş aşısından sonra gittikçe gelişimi gerileyen bir bebek olmuş. SonrAda otizm teshisi konmus. Kkk asisi yaptı diyorlar . Günlerdir araştırıyorum. Facebook ta bu şekilde gruplar dahi var. Aşınin koruma sağlamadıgi gibi icerdigi cıva nedeniyle bebeklerin gelişmekte olan immün sistemlerine zarar verdiği ve bağışıklık sistemini baskiladigi şeklinde. .Aşı olmadan kızamık geçirilirse ne olur ? İlla ki kizamik virudu gibi viral etkenlerle sspe hastalığı gelişir mi ? Kafam.kazan oldu.. Bebeğimi sanırım aşılatmayacagim
Bu konuda benim gibi derde düşen var mı ne düşünüyorsunuz?
Çocukta otizm değilde başka bir hastalık çıksaydı yine aşıya bağlarlarmıydı? Doktor teşhisi koyup aşıdan olmuş dese neyse de sanırım aşıdan sonra otizm belirtileri başladığı için aşıya bağlamışlar gibi geldi bana. Bu arada ben tüm aşılarını yaptırdım.Yani şu şekilde. Aşı olana kadar gayet gelişimi iyi önde bir çocuk kendisi. Aşidan sonra çocuk etrafında dönmeye falan başlıyor herseyi bozuluyor bu sebeple aşıya bağlıyor lar çünkü başka hiçbir Neden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?