çocuğumun riskinden (kötü durumundan) bile beslenen kv

umarım sonuçlarınız güzel gelir. sizin başınıza gelen bir yakınımın başına geldi şimdi maşallah çocukta hiç bişey yok çok yaramaz olması dışında :) kayınvalidenize gelince zaten zor bir süreçtesiniz çok terbiyesiz bir kadınmış kendi anne ama bir annenin duygularını anlayamayacak kadar kötü kalpli. hiç takmayın onu Allah kalbine göre versin ne diyeyim

Bence de görüşmemeniz sizin için daha iyi olur. İnsan kötü kalpli olunca torun filan görmüyor gözü demek ki....
Kendinizi sıkmayın. Başka bir doktora daha gidin. Birçok arkadaşımın bebeğinin kalbimde parlaklık olup sonradan düzeldi. Üzülmeyin ki bebeğiniz etkilenmesin. Şurada birkaç ay sonra bebek ve uykusuzluk gönderileriniz okuyacağız 🤗😍❤️

Böyle olmasını çok yürekten diliyorum, doktorum babamın 25 senelik arkadaşı, o yüzden o niyetin olmadığını düşünüyorum ama insanız, doktorlar da insan, yarın farklı bir yere de gideceğim detaylı ultrason için. Yok yani yapamıyorum gerçekten saatler geçmiyor, uyuyamıyorum
adi şerefsiz kalpsiz vicdanız kadın!!
eşiniz hiçbişey demedi mi annesine veya siz bağırıp çağırırken bişey yapmadı mı?

bu arada kalbinizi ferah tutun bebeğinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza alın inşallah

Sanki doğacak çocuk oğlunun çocuğu değil. Nasıl üstüne getirip dillendirmiş böyle bir şeyi? :KK57:
Kendince ilahi adalet mi işledi sanıyor nedir? İçi mi soğumuş, sevinmiş mi acaba torununun sağlık sorununun olabileceği ihtimalinden?
İnsanlar sevdikleri için ona gelmesin, bana gelsin, ondan al bana ver diye dua ederler. Kayınvalideniz ise başa gelmiş olan musibete mi sevinmiş? Yazıklar olsun!
Sevgili Louder, çocuğum yok o nedenle testler ense kalınlığı vs. anlamıyorum ben. Üzgünüm bu konuda yorum yapamayacağım için. Lakin yazan deneyimli arkadaşlar olmuş, onlardan okuduğum kadarıyla hemen enseyi karartacak bir durum yok. Psikoloji çok şeydir, o nedenle kendini sonuç çıkana değin gergin tutmamanı öneririm. Hem kendi sağlığın hem de bebeğin sağlığı için olumlu düşünmeye gayret etmelisin.
Bir de asla doğduktan sonra vs. çocuğun tırnağını bile o aileye göstermemeni öneririm. Annesinin karnındaki günahsız bebeğe apır sapır yorumlar yapan bir kadını tehlikeli görürüm şahsen. Çocuğun selameti için iletişimlerinin olmaması gerektiği fikrindeyim.

Lenochka Lenochka Nooption Nooption P Posta treni holymoly holymoly K kedimolmadanasla K KIR PAPATYASII

Öyle umut oldunuz ki bana, çok teşekkür ediyorum. İnsan böyle durumlarda benzer yollardan geçenlerin hikayesini duymaya inanılmaz ihtiyaç duyuyor. Ben de o hikayelerden biri olurum inşallah, benim durumumda acı çeken herkese anlatırım :KK43:
hangi şehirdesiniz farklı bir bakış açısı için doktor konusunda size destek olabilrim. önerecğeim hekim Ankarada, muayene ücreti biraz yüksek o konuda da yardımcı olurum. yeter ki eşiniz de sizinle olsun.
eşinizin kötü niyetli annesine gelince. dsuymayın görmeyin.dünayda iyiden çok kötüler var. ne koşulda olursa olsun siz güçlü olun gülümseyin. komik filmler fln açın izleyin kendinizi üzmeyin ki bebeğiniz de üzülmesin.

Ayy terbiyesiz kadin ben şu an burda sinir oldum gerildim yani iyi yapmissiniz susmayarak.
Umarım çocuğunuz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir. Ultrason bazen bir yanılgı biliyorsunuz zaten doktorlar da söylüyor bunu.
Başka bir doktora gitmeyi düşündünüz mü? Bazen farkli yorumlar olabiliyor.
Başka bir doktora daha gidin parinatolog muydu gittiğiniz belki farkli yorumlanır. Inşallah güzel habrler alırsınız. Çıkarın kv yi hayatınızdan vicdansız bir insanmış . Insan yedi kat ele demez bunu
Ankara’dayım
Gittiğim doktor epey ünlü ve iyi bir doktor, perinatolog aynı zamanda. Ama bugün başka bir yere daha gideceğim. Eğer öyle bir durum varsa bile oğlumu görmek istiyorum bir kez olsun dört boyutluda, rüyamda görüyorum hep
Doktor önerilerinize açığım 🙏🏻

eşiniz hiçbişey demedi mi annesine veya siz bağırıp çağırırken bişey yapmadı mı?

bu arada kalbinizi ferah tutun bebeğinizi sağlık ve sıhhatle kucağınıza alın inşallah
Kendine çocuğumun sorunundan pay mı çıkarıyorsun diye bağırdı, zaten telefonu ben aldım, sinir krizi geçirdim falan. Eşim annesinin ne olduğunu çok iyi biliyor, hiçbir zaman onun yanında olmadı. Yaptığı onlarca şeye rağmen ben hep sustum, ama konu çocuğum olunca susamadım artık. O da benim tarafımda durdu

Oğlunun tüm maaşını cebimden artık alamayan ve kendini yerlere atan kaynana değil miydi bu kadın? Size nasıl tahammül edemiyorsa torununa da edemeyecektir muhtemelen, çünkü daha doğmamış bebek bile bu terbiyesiz kadın için tehlike.
Lütfen artık bu kadına bir tl bile yardımda bulunmayın. Bebeğiniz için de olumlu düşünmeye çalışın. Çevremde aynı süreçten geçen çoğu arkadaşımın bebekleri hep sağlıklı şu an. Zor ama içinizi ferah tutmaya çalışın.

Oğlunun tüm maaşını cebimden artık alamayan ve kendini yerlere atan kaynana değil miydi bu kadın? Size nasıl tahammül edemiyorsa torununa da edemeyecektir muhtemelen, çünkü daha doğmamış bebek bile bu terbiyesiz kadın için tehlike.
Lütfen artık bu kadına bir tl bile yardımda bulunmayın. Bebeğiniz için de olumlu düşünmeye çalışın. Çevremde aynı süreçten geçen çoğu arkadaşımın bebekleri hep sağlıklı şu an. Zor ama içinizi ferah tutmaya çalışın.
Evet ta kendisi. Geçen sene ocakta bu tartışmalar olduğundan beri hiçbir şekilde para vermiyorduk. Onu çıldırtan da buydu zaten sanırım.
Bize gelen altınlardan istiyordu. Kömür yok aç kaldım bilmem ne diye. Nedense çalışmayı asla düşünmüyor. Altınlardan da almasına izin vermedik. Sıkıntısına sevindiği çocuğumun rızkını helal etmiyorum ona.

Bilemiyorum da doktor tabi en iyisini bilir ama böyle problemli denilip sağlıklı doğan bebekler gördüm.
İnşş senin bebeğin de öyle olur boşuna üzülmüşüm dersin 🙏
Kayınvalidene gelince gerçekten kötü biri hiç görüşme artık onla .
Terbiyesiz kadın.
Neden kardeşi eşinin oğlu olsun ya bu ne saçmalık.
O kadar çok sorumluluk yüklüyor ki bu anneler çocuklarına . Baba değil o evlat önce bunun ayrımını yapsın.

Bilemiyorum da doktor tabi en iyisini bilir ama böyle problemli denilip sağlıklı doğan bebekler gördüm.
İnşş senin bebeğin de öyle olur boşuna üzülmüşüm dersin 🙏
Kayınvalidene gelince gerçekten kötü biri hiç görüşme artık onla .
Terbiyesiz kadın.
Neden kardeşi eşinin oğlu olsun ya bu ne saçmalık.
O kadar çok sorumluluk yüklüyor ki bu anneler çocuklarına . Baba değil o evlat önce bunun ayrımını yapsın.
Umursadığı tek şey kendisi çünkü. Benim eşimi diğer kardeşlerine kurban edebilmek istiyor. Bunca zaman etti de. Eşim de söylüyor bunu. Senle tanışmasam ben hala aynı düzende savrulup gidiyordum diyor. Hala “bir yanlış anlaşılma olmalı, böyle dememiş olmalı” diye düşünüp duruyorum.

Umursadığı tek şey kendisi çünkü. Benim eşimi diğer kardeşlerine kurban edebilmek istiyor. Bunca zaman etti de. Eşim de söylüyor bunu. Senle tanışmasam ben hala aynı düzende savrulup gidiyordum diyor. Hala “bir yanlış anlaşılma olmalı, böyle dememiş olmalı” diye düşünüp duruyorum.
Bu kadının kocası yok mu

Bence de görüşmemeniz sizin için daha iyi olur. İnsan kötü kalpli olunca torun filan görmüyor gözü demek ki....
Kendinizi sıkmayın. Başka bir doktora daha gidin. Birçok arkadaşımın bebeğinin kalbimde parlaklık olup sonradan düzeldi. Üzülmeyin ki bebeğiniz etkilenmesin. Şurada birkaç ay sonra bebek ve uykusuzluk gönderileriniz okuyacağız 🤗😍❤️
Hemen gelse o günler ne olur. Vallahi hiç şikayet etmeyeceğim. Hiç uyumasam da dinlenmesem de olur. Ağzımı açmayacağım söz olsun bu. Çalışamıyorum da demeyeceğim. Vardı öyle korkularım. Tokat gibi indi yüzüme gerçek bir korku. Çok alıştım ben ona, daha bir haftadır tekme atıyor tekmelerine bile alıştım. Uyumadan dinlenmeden bakarım ona yeter ki sağlıkla gelsin :KK43:

Bu kadının kocası yok mu
Maalesef eşim 13 yaşındayken kaybetmişler. En büyük kardeş de eşim. O yaştan beri eşim çalışıp bakmış eve. Annesi de 33’ünden beri evde oturuyor, çalışma önerisine kendini yerlere atarak cevap verip “Louder’ın anası da çalışmıyor” falan diyor. Bugüne kadar durumuna hep üzüldüm. Ama artık üzülemiyorum. Sinir krizi anında “sen ne yaptın da çocuklarınla kaldın tek başına acaba, demek sen de birine bir şey söyledin” derken buldum kendimi.

Ne iğrenç bir kadın bu. Vallahi böylesi eğitilemez, yola gelmez, orta yol bulunmaz, geçinilmez. Bunun hakkı beton duvar, çekeceksin diğer tarafta kalacak. Orda tepinsin dursun, kendi başını yesin. Sen irtibatını kes, bunlarla uğraşma, onların sorumluluğunu sırtlanma ki o eşin ailesi konusunda tek kalsın, canın pahasına çekilir kılma onları.
Dün de bu örneği verdim. Eski eşim yüzünden yaşadıklarımı biliyorsun buradaki herkes biliyor artık. Allah şahit duysam evlenmiş, karısı hamile, böyle bir durum var. “Bana neler yaptı şimdi böyle oldu” düşüncesi geçmezdi aklımdan. Yemin ediyorum ki aklıma bir saniye düşmezdi bile. Daha güneş ışığını bir kere görmemiş bir bebeği nasıl ilahi adalet malzemesi olarak görebiliyor bir insan, aklım almıyor.
Eşim de lanet etti artık. Hadi daha doğmadı torununa sevgisi oluşmadı, insan “oğlum yıkılacak, çok acı çekecek” diye üzülmez mi diye kendini paralıyor.

Louder Louder ben, Aydan biriye gitmiştim , hep ona gidiyorum . Burda biri yazmsti ankarada önereceğim var diye oda yazsin inşallah bisey cikmaz dua ediyorum

Maalesef eşim 13 yaşındayken kaybetmişler. En büyük kardeş de eşim. O yaştan beri eşim çalışıp bakmış eve. Annesi de 33’ünden beri evde oturuyor, çalışma önerisine kendini yerlere atarak cevap verip “Louder’ın anası da çalışmıyor” falan diyor. Bugüne kadar durumuna hep üzüldüm. Ama artık üzülemiyorum. Sinir krizi anında “sen ne yaptın da çocuklarınla kaldın tek başına acaba, demek sen de birine bir şey söyledin” derken buldum kendimi.
Eşinden kalan emeklisi yok mu ki bu kadının.
Kaç kardeş eşin ?
Yaşları kaç ki kardeşlerinin?
Herkes ayakları üzerinde durmak zorunda artık.
Bu kadar eşine yüklenmek yanlış.O adamın da bir hayatı var ve o evin babası o değil.
Böyle kocası erken yaşta ölen kadınlar en büyük çocuklarını o evin babası olarak görüyor ve genç yaşta büyük sorumluluklar yüklüyor .Halbu ki bir anne olarak sorumluluk onda aslında.
.Çok yanlış işte.

Dua edin bol bol.
Size negatif enerji yayan insanlardan uzak durmaya çalışın.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

Eşinden kalan emeklisi yok mu ki bu kadının.
Kaç kardeş eşin ?
Yaşları kaç ki kardeşlerinin?
Herkes ayakları üzerinde durmak zorunda artık.
Bu kadar eşine yüklenmek yanlış.O adamın da bir hayatı var ve o evin babası o değil.
Böyle kocası erken yaşta ölen kadınlar en büyük çocuklarını o evin babası olarak görüyor ve genç yaşta büyük sorumluluklar yüklüyor .Halbu ki bir anne olarak sorumluluk onda aslında.
.Çok yanlış işte.
Eşim 30 kız kardeşi 26 (evli iki çocuğu var) en küçük kardeş 18.
Biz para vermeyi kesince kız kardeş işe girmişti. 10 aydır o destekliyordu. Şimdi işten çıkmış onun da canına tak etti belli ki. Çocuklarıyla ilgilenemiyordu.

Kız kardeşi sağolsun çok destek oldu. Annesine de ağzının payını vermiş olmalı dünkü laflarından dolayı.

Kv yi at bir kenara , kes iletişimi de kafan rahat etsin .

Doktorların da yanılma payı olabilir ya da ilerleyen haftalarda normale dönebilir.
İyi düşün ki iyi olsun .
Ben bebeğini sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum . :KK200:

Hem gaddar hem eğimtisiz🤮Bu gibi kimseler haklı olmak için iftira dahi atar.Dusmanimi bile evladından vurmam,hayatta karma var,ektiğini biçersin.Bebeğinizin bir şeyi yoktur,İnşAllah.

X