Çocuğumu kaybetme korkusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunuzu okudum bende bir anne olarak cevap vermek istedim. Çocuğunuz çok küçük evet ama oda babası ve görmeye hakkı var böyle yaparak hem çocuğunuzu hem de kendinizi üzüyorsunuz. 1 gece yerine 3 gece kalması sizi üzmemeli sonuçta yabancı bir yerde değil belli ki keyfi de yerindeymiş. Eski eşinizle inatlaşmayın oda belli ki zor biri sizi üzmesine izin vermeyin madem çocuğunuz gidince nefesiniz kesildi orta yolu bulmaya çalışsın.

eski konunda hafta sonu asla gönderme diyenlerden biriydim bu kapasitesizlikte bir adam için hala aynı şeyi düşünüyorum. belli ki çocuk uzun süre bu şerefsize maruz kalınca psikolojisi bozulmuş.
en kısa zamanda bi pedagog ile görüşün muhakkak. hatta aile terapistliği yapan biri olursa daha iyi olur hem sizin için hem evladınız için.
çünkü belli ki bu kararlar çıkana, bu süreç bitene kadar burnundan gelecek. en azından çocuğunda sen de ruhsal olarak daha fazla yıpranmayın..

Çok teşekkür ederim. Adliye psikoloğu üçümüzle de ayrı ayrı görüşmüştü zaten. Uzman görüş raporunu da mahkemeye sunmuş. Çocuğun velayetinin bende kalması ve babasının (eğer uyuşturucu konusundaki gözlem şartlarını yerine getirirse) haftada bir gün yatılı kalması uygundur demiş. Bu benim içimi çok rahatlattı.

Avukatı en yakın arkadaşı. Eşimle flört zamanlarımızdan beri tanıdığım, evlendikten sonra evime giren-çıkan, kalan adam. Ama kesinlikle hatalı davrandım. İlk kez kontrolümü kaybettim. O artık bundan sonra sadece o adamın avukatı benim için. Açmamalıydım telefonunu, çok haklısınız.

Avukatı erkek. Ama eşimin en yakın arkadaşı. Bizim flört dönemimizden beri tanıdığım, evliyken evime gelip giden, kalan, oğlumu amcasıyım diye seven adam. Ama üslup olarak böyle bi tip. Hiç profesyonel değil, dan dun konuşuyor bana karşı. Genel olarak da öyle.
Benim avukatımın bunlardan sonradan haberi oldu, dediğim gibi, fevri davrandım ve avukatım da olanları anlatınca çok üzüldü. Güveniyorum avukatıma. Her insan aynı değil, her avukat da aynı değil.

Ya hepimiz hatalar yapıyoruz bir anlık ofke ile yapmaya da devam edeceğiz bu sorun değil ama o avukatın sizde tehditkari mesajji vs varsa kullanın. Sonuçta sizle asla böyle konuşamaz. Bende ilk başta bocaladim her tlf açtım sonra dedim ne oluyoruz kendine gel. Sonra ben tehdit ettim bir kez daha arar rahstsiz ederseniz baroya beni taciz ediyor diye şikayet edevegim mesajlarınıza arama kayitlarinizla dedim daha aramadı. Yani hata da bizim için önemli olan ders alıp ilerlemek

Ya mutlaka aynı değil ama yinede dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. Sonuçta o adamın birsuru dosyası var ama bizim tek

Tam olarak yaşadıklarımı ve hissettiklerimi özetlemişsiniz. Gerçekten. "Fantazi babalık" lafı cuk oturmuş bu duruma.
Oğlum uzman çocuk psikoloğundan yardım alıyor ama ben kendim için fırsat bulup da gidemedim. Haftaiçi çalışıyorum, haftasonları da ücretsiz uzmanlar çalışmıyor. Böyle kendi kendimi yiyorum. Ama bir şekilde destek almak istiyorum, çok haklısınız.

Çok teşekkür ederim, bu maddeleri çıkarıp masama yapıştırasım geldi. Çok sağolun.

Aslında yanlış anlaşılma var sanırım, çünkü ben hiç çocuğumun yanında şimdiye kadar ağlamadım. 3 aydır bu sürecin içindeyim asla oğluma sinirli yaklaşmadım. Evliliğimin son 1 yılında evde çok huzursuz ve mutsuzdum, bazen çocuğuma bile sinirli ve tahammülsüz davranıyordum. Ama eşim evden gittikten sonra düzeldim. Hiç çocuğun yanında babasıyla tartışmadım, asla böyle birşey olmadı. Benim durumum oğlum benden ayrı kalmaya başladıktan sonra kötüleşti, o zaman da evde oturup tek başıma ağladım hep. Bir kez de işyerinde Ama çocuğum eve geldiğinde yine beni gözlerim parlarken gördü, o benim mutluluğum.

Ya ben çok üzüldüm şuan kendi geleceğimi görerek okudum resmen...bu süreçleri yaşayacağım sanırım, eşim de bana inat olsun diye herşeyi yapar çünkü şimdiden velayeti alacağım asla o konuda pazarlık etme benle diyor neye güvenerek söylüyorsa ?
Bence oğlunuz bir zaman böyle davranır ama geçer diye düşünüyorum sonuçta çocuk o etkilemisler onu o bikac gun içinde...beraber eğlenceli şeyler yapar vakit geçirdiğimiz eskiye döner diye düşünüyorum ben kocaman sarıldım size...

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de kocaman sarılıyorum, korkmayın. Korkmayalım artık istiyorum. Herşey güzel olacak inanalım buna.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de kocaman sarılıyorum, korkmayın. Korkmayalım artık istiyorum. Herşey güzel olacak inanalım buna.
Ben biraz korkak bir tipim malesef...annem bu konuda çok kızıyor bana, o çok güçlü bir kadındı hep..ama ben çok naif kırılgan duygusal...ama geçecek güçlü olacağım biliyorum bunları yasamam gerekiyo ki hayata bakışım değişsin , daha güçlü durayım...bu olay bana çok şey öğretti ve ogretecek diye düşünüyorum... Teşekkür ederim

Ben yemwgi 2 gunluk hazirlayin banyo da hergun yapmaya gerek yok.. o yemege harcayacagin vakitte ogluna ayir mesela boyama oyun beraber filan..

Sanırım yanlış anladım.
Genelde cocuk büyütürken bütün cefayı maddi manevi anne çeker ve baba sadece eğlenceli bölümde bulunur gerçekten bu büyük haksızlık.
Anne çocuğun derslerini sağlığını giyimini yemeğini güvenliğini vb düşünürken bazen otoriter olmak durumunda kalıyor, baba işin sadece eğlence boyutunda kalıyor ve çocuklar da ister istemez annenin cefasini anlayamıyor babayla vakit geçirmek istiyor.
Bu hepimizin tüm kadınların çoğunluğunun yaptığı bir hata aslında. Siz tam da bu evrede bu hatayı yapmayın diye yazdım.

Benim anlamadığım su eski esiniz madde içiyor siz bunu normal karşılıyorsunuz böyle
Bir sürü arkadasım var diyorsunuz simdi sikayet konusu açıyorsunuz hergün ben sizinde normal olduğunuzu düşünmüyorum devletin bence müdahale alanı olmalı bu uyusurucu icen ve doğal karsılayan ebeveynleri.. saka gibisiniz ben bilmiyorumdum anlamadım ictiğini gibi acıklamalar da cocuk ninnisi tadında

Lütfen benimle daha fazla muhatap olmayın ve benim konularıma da yazmayın. Yazdığınız yorumu da silin lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…