- 12 Aralık 2016
- 607
- 905
-
- Konu Sahibi Onun annesii
Annemde öyle söyledi o adam evlenmeden duramaz evlenir bize geri verirŞimdi beni de lincleyebilir ama babanız haklı. O tipler zaten belaya bulaşmadan duramaz. Ben de vereceklerini düşünüyorum zaten yine bir hapishane olayı yaşanır. Ya da kaynana oğlunu evlendirmek ister işte o zaman çocuğu yine verirler. Evet ben de çocuğa çok üzülüyorum ama çocuk bahane edilerek her fırsatta görüşecek saçma sapan bir şeye sinirlenip ya sizi ya babanizi ya da aileden birinizi öldürecek Allah korusun. Bütün bunlar Türkiye gerçeği. Ölü bir anne, katil bir babadansa uzak bile olsa sağ bir anne daha iyidir
Canım bak bugün bir polis memuru eşini kayınvalide sini ve kayınpederi ni öldürüp intihar etmiş. 2 çocuk kalmış geride şimdi nolacak o çocuklara.sakin davran inan eninde sonunda zaten sana verecektir. Bari rızası ile versin ki sonradan seni aileni suclamasin.Annemde öyle söyledi o adam evlenmeden duramaz evlenir bize geri verir
Allah razı olsun canım hayırlısıyla alcam çocuğu kendilerinin getirmelerini bekliyorum bendeCanım bak bugün bir polis memuru eşini kayınvalide sini ve kayınpederi ni öldürüp intihar etmiş. 2 çocuk kalmış geride şimdi nolacak o çocuklara.sakin davran inan eninde sonunda zaten sana verecektir. Bari rızası ile versin ki sonradan seni aileni suclamasin.
Velayet annesinde fakat çocuk babada ise çocuğun babasıyla kişisel ilişki kuracağı gün ve saatler dışında çocuğun başına ne gelirse gelsin devlet anneyi sorumlu tutuyor. Ayrıca baba velayetin gerektirdiği sorumluluğu annenin taşıyamadığını çocuğuna baba sıfatıyla kendinin ilgilendiğini mahkemede dile getirip velayeti alır bu çok riskli. Çünkü işin içinde iştirak ve tedbir nafakaları da var. Velayet annede çocuk babada nafaka ödeyen baba. Avukatım ile bu durumları görüşürken edindiğim bilgiler bunlar yanlış anlaşılmasın.Ben ilk eşimle bunlara benzer durumlar yaşadım.
Benim kızım da 2 yaşındaydı.
Bence bu adam sizi normal şekilde bırakmaz.ister çocuğu alsın ister almasın çünkü adam normal değil.
Şimdi çocuğu bıraksan evet belki bakamazlar geri verirler ama bence bu ihtimal çok düşük.
Çocuğu almazsın görmek istediğinde sorun çıkar.gormezsin çocuk senden uzaklaşır.
Ben çok zor kurtuldum eski eşim cezaevine girmese bende böyle ugrasirdim.
Size şiddet uyguladı,darp raporu ile falan bu kişinin cezaevine girmesi çok iyi olurdu.eskiden cezaevine girmiş belki infazı yanmıştır bunu bir araştırın.
Siz çocuğu alınca evet görmek bahanesiyle rahatsız edebilirler.beni etmişlerdi kayın ailesi ama zamanla vazgeçtiler bende evlendim adres değiştirdim.cocugun akli erince görmek istemedi babasını ve ailesini.
Bence velayeti sizde olsun.babanizin dediği gibi o ailede kalsın ama velayeti sizde olsun.zaten bakamayacaklarsa geri getirirler.ama ben çocuğu vermemek için elimden geleni yapardım ki vermedim.
Ben konu sahibine en azından ailesini ikna etmesine yetecek vakit olsun diye bunu önerdim.uzun vadede çok problem olur zaten.Velayet annesinde fakat çocuk babada ise çocuğun babasıyla kişisel ilişki kuracağı gün ve saatler dışında çocuğun başına ne gelirse gelsin devlet anneyi sorumlu tutuyor. Ayrıca baba velayetin gerektirdiği sorumluluğu annenin taşıyamadığını çocuğuna baba sıfatıyla kendinin ilgilendiğini mahkemede dile getirip velayeti alır bu çok riskli. Çünkü işin içinde iştirak ve tedbir nafakaları da var. Velayet annede çocuk babada nafaka ödeyen baba. Avukatım ile bu durumları görüşürken edindiğim bilgiler bunlar yanlış anlaşılmasın.
Evet katılıyorum söylediklerinize size muhalif olmak için yazmadım zaten sadece bildiklerimi paylaşmak istedim konu sahibinin bilgisi olması açısından, Allah yardımcısı olsun en çokta o çocuğun.Ben konu sahibine en azından ailesini ikna etmesine yetecek vakit olsun diye bunu önerdim.uzun vadede çok problem olur zaten.
Şuan ayrilacaklar.babasi da çocuğu alma rahat bırakmazlar diyor ya.cocugun velayetini verirse alma şansı daha az ve zor olacak.ama ailesini ve kendini hazırlaması için velayet kendisinde çocuk kısa sureligine babada olabilir.zaten bakamayacaklarini ve geri getireceklerini söylemiş çünkü.
Konu sahibinin boşanma durumunda nafaka talep edeceğini de düşünmüyorum ben kurtulma yollarını arıyor.
Tabii kendisi kendi durumuna göre araştırıp en uygun yolu bulmalı.
Bende çok üzüldüm çocuğa.daha küçük aslında konu sahibi çocuğu rahatlıkla babadan alabilir ama aile faktörü var destek olsalar boşanır da çocuğun velayetini de alır.Evet katılıyorum söylediklerinize size muhalif olmak için yazmadım zaten sadece bildiklerimi paylaşmak istedim konu sahibinin bilgisi olması açısından, Allah yardımcısı olsun en çokta o çocuğun.
Teşekkürler ederimBen konu sahibine en azından ailesini ikna etmesine yetecek vakit olsun diye bunu önerdim.uzun vadede çok problem olur zaten.
Şuan ayrilacaklar.babasi da çocuğu alma rahat bırakmazlar diyor ya.cocugun velayetini verirse alma şansı daha az ve zor olacak.ama ailesini ve kendini hazırlaması için velayet kendisinde çocuk kısa sureligine babada olabilir.zaten bakamayacaklarini ve geri getireceklerini söylemiş çünkü.
Konu sahibinin boşanma durumunda nafaka talep edeceğini de düşünmüyorum ben kurtulma yollarını arıyor.
Tabii kendisi kendi durumuna göre araştırıp en uygun yolu bulmalı.