Erkek İnfertilitesi Çocuğumu istemeyerek babasına veriyorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Onun annesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
11
1
22
Ben beş yıllık evliyim zaten çok erken yaşta evlendim kocam eğlendiğim ilk haftadan beri bana hem piskolojik hem ekonomik hem de fiziksel şiddet uyguluyor ilk başlarda düzelir diyodum hiç kimseye soylemiyodum sonra bu askere gitti düzelir dedim olmadı geldi çocuk olunca düzelir dedim çocuğumuz oldu duzelmedi hapse girdi orda aklı başına gelir kıymetimizi anlar dedim olmadi zaten evlendigimden beri onun ailesiyle iç içe yaşıyoruz dişimi kırdı ben hamileyken sonra her sinirlendiğinde bıçağa koşar ve,aevine alost seni öldürmekten korkmuyorum der boğazını sıkarak kanatana kadar bırakmaz artık dayanamıyorum üç kere karakolluk olduk ucundede şikayetini geri çekti baskıyla ama bu sefer yine durmadı sırf ondan izinsiz kola ald diye demedigini bırakmadı beni batircaksin senin yüzünden iflas edecek dedi bıçak çekti vurdu babamı aradım gel kızını götür dedi babam gelecekti ben bırakmadım çünkü kocam ve ailesinde silah var iki sonra barismis gibi yaptım onu işe gönderdim bende cocigumu alıp polise gittik orda şikayetçi oldum hastaneye gittim sonra babam aradı kızdı onların oğlunu niye almışsın ara gelip alsınlar çocuğu dedi bende olmaz bırakamam oğlumu dedim babam da ara gelsinler çocuğu alsınlar yoksa küçücük bebek adam yerine koycaklar annesi çocuğumuzu kaçırdı çiçekler sen çocuğu onlara ver en fazla 20 gün sonra alırız kardan dedi bende aradım biz çocuk burodayken gelip aldılar oğlumu beni de polis arabasına bindirip siginma evine götürdüler oradan bı akrabam beni aldı evine götürdü benim babam ve annem başka sehirdeler çünkü şimdi babam yolda buraya gelecek ve çocuğun velayetini onlara verelim diyo millet beş çocuk birakiyo diyo sende bırak hayatını onların çocuğu için mhvetme diyo şimdi biz çocuğun velayetini alırsak onlar çocuğu görme bahanesiyle her gün kampımıza dayancsklar bırak ver onlara zaten bakmazlar köpek gibi gelip geri verirler o zaman biraz naz yaparız yalandan sonra çocuğu alır kendi soyadimiza da veririz diyobnde TM dedim ama oğlum daha iki yaşına bile girmedi ne yapacak yardım edin bu arada boşanma davası acicaz

Düzelir diye çocuk yapmak... bu nasıl bi anlayış ya bile bile kendine kötülük yapmışsın Allah yardımcın olsun

Babanız bu konuda haklı olabilir, anlaşmalı boşanıyorsanız bebeği onlara verin, sözleşme hazırlanana kadar bakamayacaklarını anlarlar

Anladığım kadarıyla babaniz sizi gecistiriyor. Onlarin çocuğu diyip duruyor. Torunu olarak bile görmüyor. Ve bakmak istemediği çok açık. Hiçbir çocuk annesiz büyümemeli. Ilerde sen beni bıraktın der çocuğunuz. Aç da olsaniz tok da çocuğunuzu birakmayin ve mahkemede ben çocuğumu istiyorum diyin mutlaka. 2 yasindaki çocuk zaten yasalara göre anneye verilir. Anne istemiyorum derse baba alir.

Ben ilk eşimle bunlara benzer durumlar yaşadım.
Benim kızım da 2 yaşındaydı.
Bence bu adam sizi normal şekilde bırakmaz.ister çocuğu alsın ister almasın çünkü adam normal değil.
Şimdi çocuğu bıraksan evet belki bakamazlar geri verirler ama bence bu ihtimal çok düşük.
Çocuğu almazsın görmek istediğinde sorun çıkar.gormezsin çocuk senden uzaklaşır.
Ben çok zor kurtuldum eski eşim cezaevine girmese bende böyle ugrasirdim.
Size şiddet uyguladı,darp raporu ile falan bu kişinin cezaevine girmesi çok iyi olurdu.eskiden cezaevine girmiş belki infazı yanmıştır bunu bir araştırın.
Siz çocuğu alınca evet görmek bahanesiyle rahatsız edebilirler.beni etmişlerdi kayın ailesi ama zamanla vazgeçtiler bende evlendim adres değiştirdim.cocugun akli erince görmek istemedi babasını ve ailesini.

Bence velayeti sizde olsun.babanizin dediği gibi o ailede kalsın ama velayeti sizde olsun.zaten bakamayacaklarsa geri getirirler.ama ben çocuğu vermemek için elimden geleni yapardım ki vermedim.

Bacım balık baştan kokar lafını boşuna dememişler... Baban bırak sonra alırız diye bırakmışsınız sonra velayeti ver uğraşmayalım diye ikna da etmiş nede olsa bakmyacaklar diye. Emin ol aç bıraksalar bile o koca müsvetlisi ve ailesi bakar. Bu yazılanlara göre. Babana da nede olsa seni boşatıp çocuk da olmayınca 2. Evliliği hemen yaptırma peşinde. Burda üzüldüğüm tek ama tek kişi 2 yaşında olmamış daha çok anne sevigisine muhtaç bir evlat ve . Boşansan bile evladına babalık yapmayacak bir koca. Çünkü erkekler için kadın biri gider diğeri gelir. Ama anne için evlat bu değil olmamalı. Evladına sahip çık derim... Hakkında hayırlısı olsun...

Pardonda çocuk nerden sadece erkek tarafının çocuğu oluyormuş, çocuğu verirsen alamazsın, mücadele et evlâdın için...

Daha önce hapse girmiş her kavgada eline bıçak alıp katil olacak kişiye çocuğunuzu mu vereceksiniz? Kusura bakmayın ama sizde de ışık göremedim ben gidin sevgi evlerine verin çocuğu daha iyi.. Yazık çocuğa

Mune konu yanlış yere açılmış

Çocuk nasıl onların çocuğu, onların çocuğu için hayatını mahvetme ne demek? Babanıza aşırı öfke duyuyorum şu an siz kusuruma bakmayın lütfen. Siz çocuğunuzu alsanız onlar çocuk bahanesiyle sorun çıkarırmış da çocuk onlarda kalınca siz hiç görmek istemeyecek misiniz? En büyük sorun o zaman çıkacak asıl. Ortada çocuk olduğu için bu diyalog hiç kesilmeyeceğine göre çocuğunuz sizinle kalsın lütfen. O baba o çocuğu size asla göstermez bu sefer hayat size nasıl geçer? Bilemiyorum bana ölüm olurdu çocuğumdan ayrı yaşasam. Gerekirse yanıma alırım sığınma evine yerleşirim babam kabul etmiyorsa. Ben onun kızıysam o da benim oğlum benden kopan parçayı da kabul edecek. Siz sanki kendiniz de bu fikre açık gibisiniz gibi geldi bana. Size bunları yapan babaya çocuk mu bırakacaksınız?

Siz hemen avukat bulun boşanma davasını açar açmaz çocuğun velayet talebinde icra ile çocuğu alın. Zaten siz araçta bekliyorsunuz çocuğu görevliler getiriyor. Alın çocuğu evinize götürün. Babanız ne derse desin hayatınızın pişmanlığını yapmış olursunuz üstelik bu öyle bir pişmanlık ki her an aklınızda her an yüreğinizde olur. Boşanmak bir evliliği bitirmek zaten başlı başına bir psikolojik süreç bunun içine hiç yoktan yere birde evlat hasreti ve 'ne yapıyor şu an acaba'ları eklemeye lüzum yok tabi bunun yanı sıra konu, komşu, eş, dost, akraba sorularını gündeme getirmiyorum bile. Zaten sadece konu komşu yakın çevre ziyarete gidildiğinde veya telefonla konuşulduğunda direkt sorulan bir soru oluyor velayet. Her soruluşta yüreğiniz kanar. Çocuğunuzun velayetini almamak ileriki yaşta o çocuğun sizin boşanma sebebinize ve olaylara inanmamasına neden olacak ve size kinle bakma veya nefret etme ihtimali çok büyük bir de erkek çocuk diyorsunuz. Madem babam çok kötüydü o halde neden beni bıraktın diye soracaktır. Ben annesi ve babası ayrı büyümüş ve yine aynı şekilde annesi ve babası ayrı büyüyen bir çocuk sahibiyim. Benim oğlumda o süreçte 2 yaşındaydı yukarıda yazdıklarımı yaptım ve velayetini aldım icra ile evime getirdim. Benim ailemde istemedi ama ben 'Ciğerim yanıyor ya çocuğumu alırım ya da ölürüm ben dayanamam bu acıya hayatın ne anlamı kaldı şimdi yaşayıp ne yapayım bundan sonra?' diyerek son sözümü söyledim. Üstelik yaşım çok gençti 21di yalnızca. Tabi baba evinde çocukla hiç olmuyor bu bir gerçek. Boşanma süreci berbattı çocuğun velayeti elimden ya giderse diye korku dolu birkaç yıl. Psikolojik destek bile alamadım kullanmalarından korkup. Nihayet velayetini aldım. Bu sürede eğitimimi tamamladım bir meslek sahibi oldum psikolojim çok bozuldu yaşanan şeylerden oğluma çok kez sarıldım onunla çok zaman geçirdim ve ilaç gibi geldi ağzımda hep iyiki ler. Sonra tekrar evlendim evliliğimde ailem yüzünden çoğunluğu olmak üzere çok problem yaşadım şimdi ise oğlum ve eşim birbirini çok kolluyor ve seviyorlar arkadaş gibiler ailemle ise görüşmüyorum. Bugün yine iyiki oğlumu yanıma almışım diyorum babasını görmeye gittiği zaman bile dayanamıyorum zor sabrediyorum.

Özetini geçeyim: Çocuğunu al.

Keşke her zaman düzelir diye diye ilerletmeseydiniz... Babanızın onların çocuğu dediği sizin 9ay karnınızda taşıdığınız kendi canınız, kanınız. Yazıktır daha kaç yaşındaki çocuğa.

Babanız bu konuda haklı olabilir, anlaşmalı boşanıyorsanız bebeği onlara verin, sözleşme hazırlanana kadar bakamayacaklarını anlarlar
Nasıl yani şu an çocuk onlarda babam sizin olsun demiş onlara bide boşanınca ben farklı bı şehre gidicem çocuğumu nasıl görürüm ya da ne kadar görürüm

Şimdiki aklım olsaydı ilk vurduğunda çeker giderdim o zaman çocuk falan yoktu şimdi olan oğluma oldu ogluma da şiddet uyguluyor valla kızıyor vuruyo ama bunlari mahkemede söylemicek mişim ki velayet onların olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…