Erkek İnfertilitesi Çocuğumu istemeyerek babasına veriyorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Senden hırsını almak için çocuğu öldürse aman onum da çocuğu mu diyeceksiniz ne baban da nede sende akıl var baban da çocuktan kurtulmak için böyle bahane uydurmuş

çocuğunuz onlarda kalırsa eziyet edecekler. asla onlarda bırakmayın, velayeti alın, gerekirse sevgi evinde kalsın onlarda kalmasın
Siz hemen avukat bulun boşanma davasını açar açmaz çocuğun velayet talebinde icra ile çocuğu alın. Zaten siz araçta bekliyorsunuz çocuğu görevliler getiriyor. Alın çocuğu evinize götürün. Babanız ne derse desin hayatınızın pişmanlığını yapmış olursunuz üstelik bu öyle bir pişmanlık ki her an aklınızda her an yüreğinizde olur. Boşanmak bir evliliği bitirmek zaten başlı başına bir psikolojik süreç bunun içine hiç yoktan yere birde evlat hasreti ve 'ne yapıyor şu an acaba'ları eklemeye lüzum yok tabi bunun yanı sıra konu, komşu, eş, dost, akraba sorularını gündeme getirmiyorum bile. Zaten sadece konu komşu yakın çevre ziyarete gidildiğinde veya telefonla konuşulduğunda direkt sorulan bir soru oluyor velayet. Her soruluşta yüreğiniz kanar. Çocuğunuzun velayetini almamak ileriki yaşta o çocuğun sizin boşanma sebebinize ve olaylara inanmamasına neden olacak ve size kinle bakma veya nefret etme ihtimali çok büyük bir de erkek çocuk diyorsunuz. Madem babam çok kötüydü o halde neden beni bıraktın diye soracaktır. Ben annesi ve babası ayrı büyümüş ve yine aynı şekilde annesi ve babası ayrı büyüyen bir çocuk sahibiyim. Benim oğlumda o süreçte 2 yaşındaydı yukarıda yazdıklarımı yaptım ve velayetini aldım icra ile evime getirdim. Benim ailemde istemedi ama ben 'Ciğerim yanıyor ya çocuğumu alırım ya da ölürüm ben dayanamam bu acıya hayatın ne anlamı kaldı şimdi yaşayıp ne yapayım bundan sonra?' diyerek son sözümü söyledim. Üstelik yaşım çok gençti 21di yalnızca. Tabi baba evinde çocukla hiç olmuyor bu bir gerçek. Boşanma süreci berbattı çocuğun velayeti elimden ya giderse diye korku dolu birkaç yıl. Psikolojik destek bile alamadım kullanmalarından korkup. Nihayet velayetini aldım. Bu sürede eğitimimi tamamladım bir meslek sahibi oldum psikolojim çok bozuldu yaşanan şeylerden oğluma çok kez sarıldım onunla çok zaman geçirdim ve ilaç gibi geldi ağzımda hep iyiki ler. Sonra tekrar evlendim evliliğimde ailem yüzünden çoğunluğu olmak üzere çok problem yaşadım şimdi ise oğlum ve eşim birbirini çok kolluyor ve seviyorlar arkadaş gibiler ailemle ise görüşmüyorum. Bugün yine iyiki oğlumu yanıma almışım diyorum babasını görmeye gittiği zaman bile dayanamıyorum zor sabrediyorum.

Özetini geçeyim: Çocuğunu al.
Hicran takibiyle alsam bı daha alamazlar mi zorla yada kapimiza dayanamazlar mi illa çocuğu görmez diye çünkü onlar çok korkunç insanlar benim yüzümden kimse ölsün istemiyorum

Şimdiki aklım olsaydı ilk vurduğunda çeker giderdim o zaman çocuk falan yoktu şimdi olan oğluma oldu ogluma da şiddet uyguluyor valla kızıyor vuruyo ama bunlari mahkemede söylemicek mişim ki velayet onların olsun
Bile bile bıraktınız yani adres verinde çocuğu yurda yerleştirsinler

Nasıl yani şu an çocuk onlarda babam sizin olsun demiş onlara bide boşanınca ben farklı bı şehre gidicem çocuğumu nasıl görürüm ya da ne kadar görürüm
Söylediğimi yanlış anladınız, velayeti verin demedim. Sözleşme hazırlanana kadar çocuk onlarda kalsın bakamayacaklarını anlayınca kendileri verirler demek istedim. Bunu yapan baba çok. Ama böyle bir ihtimal yoksa velayette direnin. Baba çocuğa şiddet uyguluyorsa durım başka. Arkadaşların dediği doğru, sevgi evinde kalsın onlarda kalmasın.

Şimdiki aklım olsaydı ilk vurduğunda çeker giderdim o zaman çocuk falan yoktu şimdi olan oğluma oldu ogluma da şiddet uyguluyor valla kızıyor vuruyo ama bunlari mahkemede söylemicek mişim ki velayet onların olsun
Ne yazdığınız belli değil!
Hani bakamayacaklarını anlayıp geri getireceklerdi ve velayeti siz alacaktınız!

2 yaşındaki bebeğe vuran adam!!! çocuk büyüyünce neler yapar!
Bu kadar tehlikeli birine nasıl kıyıp çocuğunuzu vereceksiniz?

Ne yapın edin o çocuğun velayetini bırakmayın, kocanız olan o adam size bunları yaşatmış kim bilir oğlunuza neler yapar, dayak şiddet hakaret daha el kadar yavrum. Nasıl vicdanınız rahat edecek, nasıl rahat uyuyabileceksiniz çocuğunuz o adamın yanındayken. Olay ayda yılda bir çocuğu görebilmeniz değil ki, çocuk o şiddeti yaşayacak her gün. Sizi ayda bir görse ne görmese ne. Babanıza diyecek laf bulamıyorum, diretin, ağlayın ama evladımı asla bırakmam diyin, sizi kandırmasına izin vermeyin. Gerekirse kadın sığınma evine gidin, onlar sanırım iş ve çocuk için bakım olay sağlarlar, zaten kreşlerin çoğu 2 yaşsonrası alıyor. Eğer çocuğu bırakırsanız ve Allah korusun çocuğa bir şey yaparsa hayat boyu bu vicdan azabıyla yaşarsınız

Ben beş yıllık evliyim zaten çok erken yaşta evlendim kocam eğlendiğim ilk haftadan beri bana hem piskolojik hem ekonomik hem de fiziksel şiddet uyguluyor ilk başlarda düzelir diyodum hiç kimseye soylemiyodum sonra bu askere gitti düzelir dedim olmadı geldi çocuk olunca düzelir dedim çocuğumuz oldu duzelmedi hapse girdi orda aklı başına gelir kıymetimizi anlar dedim olmadi zaten evlendigimden beri onun ailesiyle iç içe yaşıyoruz dişimi kırdı ben hamileyken sonra her sinirlendiğinde bıçağa koşar ve,aevine alost seni öldürmekten korkmuyorum der boğazını sıkarak kanatana kadar bırakmaz artık dayanamıyorum üç kere karakolluk olduk ucundede şikayetini geri çekti baskıyla ama bu sefer yine durmadı sırf ondan izinsiz kola ald diye demedigini bırakmadı beni batircaksin senin yüzünden iflas edecek dedi bıçak çekti vurdu babamı aradım gel kızını götür dedi babam gelecekti ben bırakmadım çünkü kocam ve ailesinde silah var iki sonra barismis gibi yaptım onu işe gönderdim bende cocigumu alıp polise gittik orda şikayetçi oldum hastaneye gittim sonra babam aradı kızdı onların oğlunu niye almışsın ara gelip alsınlar çocuğu dedi bende olmaz bırakamam oğlumu dedim babam da ara gelsinler çocuğu alsınlar yoksa küçücük bebek adam yerine koycaklar annesi çocuğumuzu kaçırdı çiçekler sen çocuğu onlara ver en fazla 20 gün sonra alırız kardan dedi bende aradım biz çocuk burodayken gelip aldılar oğlumu beni de polis arabasına bindirip siginma evine götürdüler oradan bı akrabam beni aldı evine götürdü benim babam ve annem başka sehirdeler çünkü şimdi babam yolda buraya gelecek ve çocuğun velayetini onlara verelim diyo millet beş çocuk birakiyo diyo sende bırak hayatını onların çocuğu için mhvetme diyo şimdi biz çocuğun velayetini alırsak onlar çocuğu görme bahanesiyle her gün kampımıza dayancsklar bırak ver onlara zaten bakmazlar köpek gibi gelip geri verirler o zaman biraz naz yaparız yalandan sonra çocuğu alır kendi soyadimiza da veririz diyobnde TM dedim ama oğlum daha iki yaşına bile girmedi ne yapacak yardım edin bu arada boşanma davası acicaz
Düzelir diye çocuk yaptıysanız lütfen çocuğunuzu kimseye bırakmayın anne çocuğuna nasıl kıyıcaksınız. Aileniz kabul etmese bile evladınız için ayakta durmak zorundasınız. Zaten inanın benim aklım almıyor düzelir diye çocuk yapmak. Ne size ne babasına birşey olmaz hayatlarınızı yaşayacaksınız ama o çocuk arada mahvolacak.

Ne yazdığınız belli değil!
Hani bakamayacaklarını anlayıp geri getireceklerdi ve velayeti siz alacaktınız!

2 yaşındaki bebeğe vuran adam!!! çocuk büyüyünce neler yapar!
Bu kadar tehlikeli birine nasıl kıyıp çocuğunuzu vereceksiniz?
Bende o yüzden bırakmak istemiyorum yine ailemle konuscam ne yapıp Edip oğlumu çekip alcam onlardan

Hicran takibiyle alsam bı daha alamazlar mi zorla yada kapimiza dayanamazlar mi illa çocuğu görmez diye çünkü onlar çok korkunç insanlar benim yüzümden kimse ölsün istemiyorum
Siz boşanma davası açın avukata çocuğumu istiyorum alalım icra ile deyin. Biraz maddi olarak paranız hazır olsun bu arada. Bu arada eşinizin izleyeceği iki yol var. Ya sizin açtığınız boşanma davasını kabul eder ve çocukla kişisel ilişki kurulması için avukatı hakime talimat yazısı yazdırır hakim babanın çocuğu görme günü ve saatini ayarlar ve polis eşliğinde (eşiniz çok sıkıntılı diye diyorum) çocuğu verir alırsınız. Ya da eşiniz davayı kabul etmez benim suçum yok asıl karım suçludur diye karşı dava açar yine görüş günü belirlenir. Korkmayın. Benim eski eşimde baya sıkıntılıydı, annem babam ayrı ve babam annemden boşanınca benimle de boşanmış gibi davrandı. Ona rağmen nolursa olsun dedim avukatımda çok destek oldu ve gözümü karartıp çocuğumu aldım. Görüş günlerinde oğlumu aşağı indirip hiçbir şekilde muhatap olmadan uzaktan bıraktım çocuğum ona gitti. Alırken yine aynı şekilde polise ihtiyaç bile duymadım. Bazı insanlar karakolda bile hallediyor bunu. Zaten icra ile çocuğu almaya gittiğinizde yanınızda poliste oluyor korkacak hiçbir şey yok. Dava görüleceği zaman adliyeden koruma talebinde bulunabilirsiniz ayrıca. Tehlike sıfır bir şekilde çocuğunuzu alabilirsiniz. Yaş itibari ile çocuğunuzu devlet size verir. Öncelik çocuğun menfaati yönünde hareket ediliyor. Ama siz ben istemiyorum derseniz karşı taraf alıyor. Çocuğu almak için icra memurları, pedagog, polis memurları evlerine giriyor. Şimdi gördüm çocuğa şiddet durumu varmış. Çocuğa şiddet benzeri durumları davanın ilgili pedagogu boşanma davasına işliyor ve velayeti almanız kolaylaşır.

Bır an nefes almadım biri bana bırak dedi diye çocuğumu birakacagima ölürüm daha iyi . Bıraktığında cocugada şiddet uygulayıp öldürürse ? Ne kadar çabuk vazgecmissiniz bebeğinizden. Kaç yıl düzelir diye sabırla bekleyip iki dk da çocuğunu vermekte ne bilim herkesin acısı kendisine derler ama siz bile isteye yapmışsınız çocuğu anasının babasının terbiye edemediği ş...f yoksununu sen mi terbiye edeceksin de birde bebek yaptın .dayanamıyorum ya çok şey söyleyebilirim o babayida siler cocugumuda alır kacardim köşe bucak herkesten ..

Madem bu baba cocuga şiddet uyguluyorsa burdan şikayet edelim . Yazık değil mi cocuga ???
Siz boşanma davası açın avukata çocuğumu istiyorum alalım icra ile deyin. Biraz maddi olarak paranız hazır olsun bu arada. Bu arada eşinizin izleyeceği iki yol var. Ya sizin açtığınız boşanma davasını kabul eder ve çocukla kişisel ilişki kurulması için avukatı hakime talimat yazısı yazdırır hakim babanın çocuğu görme günü ve saatini ayarlar ve polis eşliğinde (eşiniz çok sıkıntılı diye diyorum) çocuğu verir alırsınız. Ya da eşiniz davayı kabul etmez benim suçum yok asıl karım suçludur diye karşı dava açar yine görüş günü belirlenir. Korkmayın. Benim eski eşimde baya sıkıntılıydı, annem babam ayrı ve babam annemden boşanınca benimle de boşanmış gibi davrandı. Ona rağmen nolursa olsun dedim avukatımda çok destek oldu ve gözümü karartıp çocuğumu aldım. Görüş günlerinde oğlumu aşağı indirip hiçbir şekilde muhatap olmadan uzaktan bıraktım çocuğum ona gitti. Alırken yine aynı şekilde polise ihtiyaç bile duymadım. Bazı insanlar karakolda bile hallediyor bunu. Zaten icra ile çocuğu almaya gittiğinizde yanınızda poliste oluyor korkacak hiçbir şey yok. Dava görüleceği zaman adliyeden koruma talebinde bulunabilirsiniz ayrıca. Tehlike sıfır bir şekilde çocuğunuzu alabilirsiniz. Yaş itibari ile çocuğunuzu devlet size verir. Öncelik çocuğun menfaati yönünde hareket ediliyor. Ama siz ben istemiyorum derseniz karşı taraf alıyor. Çocuğu almak için icra memurları, pedagog, polis memurları evlerine giriyor. Şimdi gördüm çocuğa şiddet durumu varmış. Çocuğa şiddet benzeri durumları davanın ilgili pedagogu boşanma davasına işliyor ve velayeti almanız kolaylaşır.
Teşekkürler elimden geleni yapacağım

Ben beş yıllık evliyim zaten çok erken yaşta evlendim kocam eğlendiğim ilk haftadan beri bana hem piskolojik hem ekonomik hem de fiziksel şiddet uyguluyor ilk başlarda düzelir diyodum hiç kimseye soylemiyodum sonra bu askere gitti düzelir dedim olmadı geldi çocuk olunca düzelir dedim çocuğumuz oldu duzelmedi hapse girdi orda aklı başına gelir kıymetimizi anlar dedim olmadi zaten evlendigimden beri onun ailesiyle iç içe yaşıyoruz dişimi kırdı ben hamileyken sonra her sinirlendiğinde bıçağa koşar ve,aevine alost seni öldürmekten korkmuyorum der boğazını sıkarak kanatana kadar bırakmaz artık dayanamıyorum üç kere karakolluk olduk ucundede şikayetini geri çekti baskıyla ama bu sefer yine durmadı sırf ondan izinsiz kola ald diye demedigini bırakmadı beni batircaksin senin yüzünden iflas edecek dedi bıçak çekti vurdu babamı aradım gel kızını götür dedi babam gelecekti ben bırakmadım çünkü kocam ve ailesinde silah var iki sonra barismis gibi yaptım onu işe gönderdim bende cocigumu alıp polise gittik orda şikayetçi oldum hastaneye gittim sonra babam aradı kızdı onların oğlunu niye almışsın ara gelip alsınlar çocuğu dedi bende olmaz bırakamam oğlumu dedim babam da ara gelsinler çocuğu alsınlar yoksa küçücük bebek adam yerine koycaklar annesi çocuğumuzu kaçırdı çiçekler sen çocuğu onlara ver en fazla 20 gün sonra alırız kardan dedi bende aradım biz çocuk burodayken gelip aldılar oğlumu beni de polis arabasına bindirip siginma evine götürdüler oradan bı akrabam beni aldı evine götürdü benim babam ve annem başka sehirdeler çünkü şimdi babam yolda buraya gelecek ve çocuğun velayetini onlara verelim diyo millet beş çocuk birakiyo diyo sende bırak hayatını onların çocuğu için mhvetme diyo şimdi biz çocuğun velayetini alırsak onlar çocuğu görme bahanesiyle her gün kampımıza dayancsklar bırak ver onlara zaten bakmazlar köpek gibi gelip geri verirler o zaman biraz naz yaparız yalandan sonra çocuğu alır kendi soyadimiza da veririz diyobnde TM dedim ama oğlum daha iki yaşına bile girmedi ne yapacak yardım edin bu arada boşanma davası acicaz
Af edersin agır konışucam ama öleceğimi bilsem daha 2 yaşına gelmemiş ana kuzusu olan yavrumu böyle manyak cani bir adamın eline bırakmam senin babanın hiç mi vicdanı, aklı yok Allah aşkına millet 5 çocuk bırakıyor ne demek olacak ne söyliyim mi çocugu verdiriyor sonra seni boşandıktan en kısa zamanda başkasını bulup onunla evlendirecekler seni bu kadar küçük yaşta evlendirirken ne düşünüyorlardı daha yeni 18 yaşındasın profilinde öyle yazıyor ve 5 yıllık evliyim diyorsun bu nasıl bişey yaa inanamıyorum senede hangi mantıkla çocuk olur düzelir dedin adam hapse girmiş akıllanmamış agzı var dili yok olan bi çocuk nasıl düzeltsin bu pisliği düzelecek insana kimse gerekmez kendi kendine düzelirdi zaten, çocugu kendin alacak durumda degilse devlete başvur durumu anlat yurda falan alırlar belki ama sakın o evde o adamla bırakma o çocuk da ilerde onun gibi olmasın

Son düzenleme:
X