- 30 Ekim 2018
- 1.458
- 4.434
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şirketten de alabiliyor da acunun orda avukatı çok iyiydi. Zaten önce kadını ikna ettiler geri çektirip. Sonra tekrar ayni şartlarda acamadi o yüzden. Başka avukatla olsa daha çok alırdı. Kadın zaten şirketin de yarısını talep etmişti.Mesela Acunun herşeyi şirket üzerinedir.Kendi üstüne bir şeyi niye alsın ki?O yüzden kendi verdiği haricinde bir şey alamaz.Üstelik edindiği malları bir sene içinde mi edindi?
Burada kadınlar donuna kadar al yazıyorlar ama malesef öyle bir dünya yok.
91 sayfa olmuş hangisi daha çirkef çözemedim ama bence buradaki olabilir diğeri R yaptı miras hesabı atınca ortaya oltaya geldi aklı oraya gitti :)Diğer konu kapandı bu konunun üyesi kaçtı.
Oyuncaklarımız alındı kızlar şimdi ne yapacağız
Şimdi ben resmi konuları bilmiyorum ama burada konu sahibi aldatma,şiddet gibi nedenlerden dolayı ayrılmamış ki.Yani tazminat gerektirecek bir durum yok.Anlaşmalı boşanmış.Kayınvalidenin burada istediğin kadar otur sözüne güvenmiş.İstese de evi alamazdı zaten çünkü tapu onun üstüne değil.Şirketten de alabiliyor da acunun orda avukatı çok iyiydi. Zaten önce kadını ikna ettiler geri çektirip. Sonra tekrar ayni şartlarda acamadi o yüzden. Başka avukatla olsa daha çok alırdı. Kadın zaten şirketin de yarısını talep etmişti.
Adam
91 sayfa olmuş hangisi daha çirkef çözemedim ama bence buradaki olabilir diğeri R yaptı miras hesabı atınca ortaya oltaya geldi aklı oraya gitti :)
Bence bu da arkadasinin konusuydu ay deminden beri gulmekten karnim agridi ya.
Ağzının payını verdik bozma moralini Gerçek hayatta savunamadıığı yanlışların kavgasını burada yapmaya çalıştı. Arkadaşlarımızı yedirmeyizBence bu daha iyi, o üye durduk yere beni tehdit etti karaktersiz diye hakaret etti.
‘Musallat’ çığımız hiç böyle değildi, hakaret etmezdi bize, hatta neden etmiyorsunuz diyene neden edeyim dedi.
Ama giderken ‘manipüle ettiniz beni’ dedi en son ona bi kırıldık
Acunla şeyma evlilik sözleşmesi yaparak evlenmişti zaten. Bir de şeyma acunu boynuzlamıştı o yüzden çekişmeli davayı göze alamazdı. O dönem çok iyi hatırlıyorum italyan sevgilisiyle dubaide sarmaş dolaş fotoları çıkmıştı bir hafta sonra boşandılarMesela Acunun herşeyi şirket üzerinedir.Kendi üstüne bir şeyi niye alsın ki?O yüzden kendi verdiği haricinde bir şey alamaz.Üstelik edindiği malları bir sene içinde mi edindi?
Burada kadınlar donuna kadar al yazıyorlar ama malesef öyle bir dünya yok.
Aslında başka hap olayları da vardı sanki hatırladığım.Göze alamadı sanki çekişmeli boşanmayı.Acunla şeyma evlilik sözleşmesi yaparak evlenmişti zaten. Bir de şeyma acunu boynuzlamıştı o yüzden çekişmeli davayı göze alamazdı. O dönem çok iyi hatırlıyorum italyan sevgilisiyle dubaide sarmaş dolaş fotoları çıkmıştı bir hafta sonra boşandılar
Tamam işte şartları bilmiyoruz. Ne olduğu önemsiz adamın vermesi lütuf değil. Kadının haklarını kadın olarak biz korumayacaksak kim koruyacak. Adam belki ki iş adamı. Üstüne ev yoktur ama banka hesabında vardır parası. Dişli bir avukatla çekişmeli bosanabilirdi. Veya hiç bosanmayip uzatabilirdi.Şimdi ben resmi konuları bilmiyorum ama burada konu sahibi aldatma,şiddet gibi nedenlerden dolayı ayrılmamış ki.Yani tazminat gerektirecek bir durum yok.Anlaşmalı boşanmış.Kayınvalidenin burada istediğin kadar otur sözüne güvenmiş.İstese de evi alamazdı zaten çünkü tapu onun üstüne değil.
İş adamlari eve yatırım yapmaz. Banka hesaplarıni biliyor musunuz. Bilmiyorsunuz. Yıllık 150 bin kolej parası veren adamın yıllık geliri hiç de düşük değildir. Babasıyla ortak iş olabilir. Arabası vardır araba üzerinde hak iddia edebilirdi. Şartlarını siz de ben de bilmiyoruz. Verdiği 5 bin nafaka ve ev bir lütuf değil.Adamın maddi durumu o kadar da iyi değil, kendine ait evi yok örneğin. Yeni karısının evinde oturuyor, babasının evini konu sahibesine vermiş. Çekişmeli açsa tazminat alırdı derkenki dayanağınız?