Eşimi neden savunayım? Benim de yarın diğer gün bu eşten çocuğum olabilir. Eşimin kendi çocuğuna haksızlık yaptığını ya da iyi bir baba olmadığını en ufak düşünsem evlenmezdim. Benim cocuğuma da aynısını yapar çünkü bunu bilecek kadar akıllı bir kadınım. Kendimi yakmazdım bu konuda, boş hayal meselesi değil çünkü bu. Eski eşine şiddet uygulasa bana da uygulardı aynı onun gibi. Annenin işi var, çalışıyor. bunu nereden çıkarttınız pek anlayamadım. Anne hamileliğin ardından yıllarca antidepresan kullanmış, kendi annesi bile "çocuğum anne olmayı kaldıramadı, psikolojisi bozuldu" demiş. Evlilikte eşimi de bitiren, ve ayrılmaya iten son olay eşime fiziksel olarak saldırıp, intiharla tehdit etmesiydi. Yazılı kanıtları var hepsinin. Anne ailesi tarafından da hem annesi hem babası tarafından terkedilmiş, oradan oraya sürüklenmiş aile nedir bilmeyen bir insan. Eşim sırf erkek olduğundan saldırmak, boşandıysa kesin hatalıdır demek size mantıklı geliyorsa devam edebilirsiniz, bu kadar hakaret etmenizi hala anlayamasam da. Ben size saygılı bir üslupla cevap verdiğim halde tanımadığınız bir insan için bu kadar hakareti ilginç buluyorum.