Çocuğumun mutfak masrafı yemesi içmesi de bendePeki sen ne işe yarıyorsun
Eski eşimin de durumu iyi çocuk kolejde okuyor oturduğum evin elektrik su faturalar otomatik ödemesinde normalde benim telefon numaram eşimin üstündeydi otomatik ödemeydi kadın sorun etmiş baya beni aradı eski eşim üstüne alır mısın özel hattını diye evlenince numaramı değiştirmek zorunda bile kaldım o yüzden ben ödüyorum onu çocuğumun şartları çok iyi ama bunlar kesilecek gibi gün geçtikçe eski eşim şuan bir çocuğu karşılayabiliyor ikiyi bilmiyorum çocuk yapıp diğerinin masraflarını kadın karşılarsa benim oğlumu da babası anca o zaman yaşam kalitesi düşmez
Yok siz anlamıyorsunuz.Ben o kadının yerinde olsam çocuğa bakardım.Açıkça söylüyorum bunu.Ama sizin gibi kötü niyetli bir annesi varsa eşimi ikna eder velayetini de alırdım,sizi de evden gönderip,nafakanızı kestirirdim veya size inat evime almazdım.Neden anlamıyorsunuz?Eşek gibi diyerek şimdi çocuğunuzun da yerini daralttınız.Oyuncak ettiniz.Oturup bundan sonra eski eşinizin mutluluğunu izlersiniz.hep ihtimal var evlenmeseydi o zaman
Yani sen istiyorsun ki sen çocuğuna bakma, eski kocan sadece senin çocuğuna baksın, kadın da kendi çocuğuna baksın. Hele hele seni tanımak isterim yiğidim ya. Sen çocuğu tek başına yapmadın da kadın çocuğu babasının evinden mi getirdi ne zannediyorsun sen kendiniEski eşimin de durumu iyi çocuk kolejde okuyor oturduğum evin elektrik su faturalar otomatik ödemesinde normalde benim telefon numaram eşimin üstündeydi otomatik ödemeydi kadın sorun etmiş baya beni aradı eski eşim üstüne alır mısın özel hattını diye evlenince numaramı değiştirmek zorunda bile kaldım o yüzden ben ödüyorum onu çocuğumun şartları çok iyi ama bunlar kesilecek gibi gün geçtikçe eski eşim şuan bir çocuğu karşılayabiliyor ikiyi bilmiyorum çocuk yapıp diğerinin masraflarını kadın karşılarsa benim oğlumu da babası anca o zaman yaşam kalitesi düşmez
Fitne fesatlık çocuğu doldurma ex kaynanayı fiştekleme yeni gelini stalklama ex kocayi darlama......Peki sen ne işe yarıyorsun
Zahmet olmasınÇocuğumun mutfak masrafı yemesi içmesi de bende
Yok değilEski eşin galiba mobilyacı değil mi? Kadının evinin müşterisi vs dediğine göre öyle galiba.
Gittim evet
Sende derken nafakanda. Nafaka nedir, nafaka budurÇocuğumun mutfak masrafı yemesi içmesi de bende
Çocuğa yemek mi yapıyorsun full onlara atmışsın kadın köfte yapmadı diye paralıyorsun kendini ne mutfak masrafı var çocuğun.Çocuğumun mutfak masrafı yemesi içmesi de bende
Allah kahretmesin seni şimdi fört fört kusucam sgafagsghdhdAma evlendi, bakmiyoda cocuga, eve de sokmuyo, sen de otur ayak tirnaani kemir
Çocuğumun mutfak masrafı yemesi içmesi de bende
Kendi ailesi kalıyor ya,onlara bakıyor.Çocuğa yemek mi yapıyorsun full onlara atmışsın kadın köfte yapmadı diye paralıyorsun kendini ne mutfak masrafı var çocuğun.
+faturaları da ödüyormuş.adam koleje yolluyor
kira almıyor
nafaka ödüyor
sen anca çocuğun lokmalarını say.
E ona da 5 bin nafaka alıyon yaÇocuğumun mutfak masrafı yemesi içmesi de bende
Valla beleş yer kim kalmaz kira yok fatura yok 5 bin tik geliyor ekstradan. Abla bile coluğu çocuğu toplayip kosturuyormuş her hafta eniste de geliyor mu acabaKendi ailesi kalıyor ya,onlara bakıyor.
Hesabı açarsan burada mutlaka paylaş, seni takip ederiz. Sen bu hırsla burada bizlere ve o kadına inanılmaz şekilde laf yetiştirdin. İnluencer olsan 3 güne danla bilic kadar bomba etki yaratırsın.
Havuza girmeye geliyorlardır.Valla beleş yer kim kalmaz kira yok fatura yok 5 bin tik geliyor ekstradan. Abla bile coluğu çocuğu toplayip kosturuyormuş her hafta eniste de geliyor mu acaba
+faturaları da ödüyormuş.
Kendi telefon faturasını ödemiyor artik diye söyleniyor bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?