- 12 Mart 2023
- 544
- -561
- 11
- 36
Kadının evi yazmak istedim sanırım düzeltmeden göndermişKasım evi neydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının evi yazmak istedim sanırım düzeltmeden göndermişKasım evi neydi?
Yok hastasin sen bxbxvxhh, hayatta hersey sana veya senin cocuguna hizmet etmek icin var olmuyor. Kadin niye kazandığı parayı senin çocuğuna yedirsinÇocuğuma harcasınlar böyle ne kazanıyorlarsa işime gelir çocuğum yesin sefası olsun
Dünya turuna çıkacaklarmış çatla. Hâlâ çocuğu bana atacaklar diyorsun.Kadın orda burda gezen bir tip kötü anlamda demiyorum çocuğu bana atıp gezip duracaklar bu saatten sonra biliyorum hayatlarını yaşayacaklarını zaten kadının çocuğu istemiyorum demesinde bile sustu ne biçim konuşuyorsun demedi
Kolay yoldan para kazandığı için dedim kötü demek istemedimKadının parası neden senin çocuğuna harcansın sen kimsin senin çocuğunun taşşakları altından mı sen nasıl yüzsüzsün
Dizayn etti demişsiniz.Kadın müşterisi eski eşim kiraya cıkmıstı Kasım evini seviyormuş kendi dizayn etmiş ona teklif etmiş ben sana gelmeyeyim sen gel diye ev benim demiş biz konuştuk evlenmeden çocuk gidecek gelecek diye , düğün yaptılar kadının ailesi rahat sanırım çok bağları yok gibi kadının akraba ilişkilerinden çok arkadaşlık ilişkileri çok
Sende kolay yoldan geçiniyorsunKolay yoldan para kazandığı için dedim kötü demek istemedim
iç sesimKadının parası neden senin çocuğuna harcansın sen kimsin senin çocuğunun taşşakları altından mı sen nasıl yüzsüzsün
Tabi evet paylaşıyor sürekli kocasını
Evet kadın kendi evini dizayn etmiş yani kendi istediklerini yaptırmış ordan taşınmak istememiş o yüzden Pinterest evi gibi ev dedikleri gibi fotolarda gördümDizayn etti demişsiniz.
Ablacim kadin ister kolay kazanir ister köfte satar kazanir, niye senin cocuguna yedirsin kazancını? Beni cildirtmaya mi calisiyosun sen?Kolay yoldan para kazandığı için dedim kötü demek istemedim
Hanım ne diyon yine ya. Çocuk sende sende, kim kime atıyor çocuğu, çocuğun velayetini almışsın velayetini almak ne demek biliyor musun çocuğa sen bakacaksın demek.Kadın orda burda gezen bir tip kötü anlamda demiyorum çocuğu bana atıp gezip duracaklar bu saatten sonra biliyorum hayatlarını yaşayacaklarını zaten kadının çocuğu istemiyorum demesinde bile sustu ne biçim konuşuyorsun demedi
Ne oldu çocuğuna kıyamıyordun, yine çocuğu iteleyeyim de gezemesinler saçmalığına geri döndün. Rezilsin.Velayetini neden aldın öyleyse veya adamın evinde neden oturuyorsun çocukla birlikte orada yaşamayacaksan? Neden iştirak nafakası alıyorsun çocuğa bakmayacaksan? Aç bak boşanma kararına müşterek çocuk babasıyla ne zaman görüşür diyor? Ne sandın velayet almayı sen acaba??
Yahu kadın. Pinterst kelimesini kullanma benim evim o . Tövbe bismmilah ya ben cici anne değilimEvet kadın kendi evini dizayn etmiş yani kendi istediklerini yaptırmış ordan taşınmak istememiş o yüzden Pinterest evi gibi ev dedikleri gibi fotolarda gördüm
Çok yanlış düşünüyorsunuz.Kadın niye sizin çocuğunuza yedirsin.Çocuğunuzun annesi değil.Çocuğuma harcasınlar böyle ne kazanıyorlarsa işime gelir çocuğum yesin sefası olsun
Evet kadın kendi evini dizayn etmiş yani kendi istediklerini yaptırmış ordan taşınmak istememiş o yüzden Pinterest evi gibi ev dedikleri gibi fotolarda gördüm
Düşünüyorum aslındaSende açsana hesap kendine. Böyle yalnız, tek başına ayakta durmaya çalışan anne paylaşımları yaparsın. Her sabah farklı bardakta kahve çay fincanı fotoğrafı paylaşırsın. Evini yenilersin. Çocuklarla ilgili öneri ürünler paylaşırsın.
Çocuklu adamla senin çocuğuna dadılık etmek için evlenmedi zaten.Hala şunun arkasındayım çocuklu adamla kendi evlendi yapmasaydı ilgilenmeyecekse bekarların suyu çıkmamıştı neyse linc yiyorum
Sen hangi işte çalışıyorsun??İşte link veren biri evde oturuyor yani çay kahve tarif paylaşan video çeken biri işsiz bir işte çalışmıyor
hep ihtimal var evlenmeseydi o zamanÇocuklu adamla senin çocuğuna dadılık etmek için evlenmedi zaten.
Abla sen çok zorluyon be sınırları lince doymuyon valla. Ben artk bundan garip bi haz aldıgını düşünmeye basladımÇocuğuma harcasınlar böyle ne kazanıyorlarsa işime gelir çocuğum yesin sefası olsun