- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
Hayır tanıştırmadı bizi eşim 33 kadın 27 yaşında
Bence var gibi.Ama niye yeni eşinin evine taşındı anlayamadım.Bence adamda pek para yok. Çünkü kendi evi bile yok.
Kadın orda burda gezen bir tip kötü anlamda demiyorum çocuğu bana atıp gezip duracaklar bu saatten sonra biliyorum hayatlarını yaşayacaklarını zaten kadının çocuğu istemiyorum demesinde bile sustu ne biçim konuşuyorsun demediMusakkaciim bu evlilik baştan beri cok aşk meşk degilmiş zaten, salla gitsin, cocugunda yaninda acil durum köftesi bulundur cantasinda. Hayatini zorlastirma kolaylastir, cik sitenin havuzunda annenle kardeşlerinle suda kaydırmaca oynayin, eglenin, gülün. Daha ne gari?
Ya demogoji yapma. Sen buraya çocuğumu tamamen cici annesine versem mi diye konu açmışsın. Ne köftesi den bahsediyorsun. Köfte yapmışmış. Aman ne marifet.Ananesi babannesi ne istese hemen yemek olarak yaptılar bende öyle yesin içsin çok el bebek gül bebek iki taraf içinde yavrum içerlemiş kadın köfte yapamam yeni yemek yaptım diyince sebze yemeği yapmış sevmez oğlum onun sevmediği bir yemek yanında tavuk varmış ama köfte çekmiş canı izlediği filmde görmüş yapmamış ağladım dedi bana ben yaptım zaten hemen bana gelince
Kiraya çıkıp evi dizayn mı ettirmiş eheheheEski eşi evden çıktıktan sonra başka eve taşınmış.O sayede yeni eşi ile tanışmış.
Kadın orda burda gezen bir tip kötü anlamda demiyorum çocuğu bana atıp gezip duracaklar bu saatten sonra biliyorum hayatlarını yaşayacaklarını zaten kadının çocuğu istemiyorum demesinde bile sustu ne biçim konuşuyorsun demedi
Bence musakka değil muhakkak (köfte gitti bari musakka kalsınMusakkaciim bu evlilik baştan beri cok aşk meşk degilmiş zaten, salla gitsin, cocugunda yaninda acil durum köftesi bulundur cantasinda. Hayatini zorlastirma kolaylastir, cik sitenin havuzunda annenle kardeşlerinle suda kaydırmaca oynayin, eglenin, gülün. Daha ne gari?
Hala şunun arkasındayım çocuklu adamla kendi evlendi yapmasaydı ilgilenmeyecekse bekarların suyu çıkmamıştı neyse linc yiyorumYa demogoji yapma. Sen buraya çocuğumu tamamen cici annesine versem mi diye konu açmışsın. Ne köftesi den bahsediyorsun. Köfte yapmışmış. Aman ne marifet.
Eski eşinin durumu iyiyse niye onun yanına taşındı.O kısmı anlamadım.Kadın orda burda gezen bir tip kötü anlamda demiyorum çocuğu bana atıp gezip duracaklar bu saatten sonra biliyorum hayatlarını yaşayacaklarını zaten kadının çocuğu istemiyorum demesinde bile sustu ne biçim konuşuyorsun demedi
Cocugu sana atmayacaklar, bak cildirtma beni, cocuk senin cocugun zaten, elin kadinin basina atmaya calisan sensin. Sardik başa. Sandalya getirin bayilmaya karar verdimKadın orda burda gezen bir tip kötü anlamda demiyorum çocuğu bana atıp gezip duracaklar bu saatten sonra biliyorum hayatlarını yaşayacaklarını zaten kadının çocuğu istemiyorum demesinde bile sustu ne biçim konuşuyorsun demedi
İnfluencer mış.Peki adam da para var mı cidden? Hem nafaka ödüyor,+ çocuğun okulu, yeni ev, düğün vs. Kadın çalışıyor mu acaba?
Kadın orda burda gezen bir tip kötü anlamda demiyorum çocuğu bana atıp gezip duracaklar bu saatten sonra biliyorum hayatlarını yaşayacaklarını zaten kadının çocuğu istemiyorum demesinde bile sustu ne biçim konuşuyorsun demedi
Yok kadın yıllardır kendi evinde yaşayan eski eşim yokken kendi evini kendi yaptırmış Kadın eski eşimle tanışıp evlenme niyeti olunca da evimi seviyorum Burda yaşayalım kiraya gitmeyelim demişKiraya çıkıp evi dizayn mı ettirmiş ehehehekonu sahibi öyle biliyordur kadın evliliği devam ederken girmiştir adamın hayatına
ne alaka canım ya benimki de bana taşındı kendi evini kapatıp,çünkü benim evim daha güzelEski eşinin durumu iyiyse niye onun yanına taşındı.O kısmı anlamadım.
Dedim ama 1-2 sayfa sonra değişir diyeCocugu sana atmayacaklar, bak cildirtma beni, cocuk senin cocugun zaten, elin kadinin basina atmaya calisan sensin. Sardik başa. Sandalya getirin bayilmaya karar verdim
Nasıl tanıştılar o zaman?Yok kadın yıllardır kendi evinde yaşayan eski eşim yokken kendi evini kendi yaptırmış Kadın eski eşimle tanışıp evlenme niyeti olunca da evimi seviyorum Burda yaşayalım kiraya gitmeyelim demiş
İşte link veren biri evde oturuyor yani çay kahve tarif paylaşan video çeken biri işsiz bir işte çalışmıyorkonudan çıkamıyorum çok keyifli. influencer ne ya jsjsjs
Yok kadın yıllardır kendi evinde yaşayan eski eşim yokken kendi evini kendi yaptırmış Kadın eski eşimle tanışıp evlenme niyeti olunca da evimi seviyorum Burda yaşayalım kiraya gitmeyelim demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?