- 19 Nisan 2022
- 4.188
- 47.144
- 438
Lütfen atmayın çok eğleniyorumBoşa yaşıyorsun üzgünüm. Atalım arkadaşı dışarı
İşin kötüsü cici annem de yok
Biz boşandıktan 1 yıl sonra evlendi koştur koştur
Boşver aşığım dememiştr seviyorum demiştir.. olmuş bitmiş önüne bak o kdının eski eşinin profillerinede bakma.. herkes keyfine bakarken sen yerinde sayarsın geçen giden günlerine ağlarsın sonraBana hiç sana aşığım dememişti 1 yıl sevgili olduk biraz ailesi hemen evlendirmek istedi açıkçası bende sevdim bizim aramzda bazı farklar vardı o düşkündü ben değildim o eğlenmeyi severdi ben evcimenim
e doğrusu bu?
Eeee tabiii her şeyin bir bedeli var ne kadar baba o kadar köfte ayyy pardon ne kadar ekmek o kadar köfteBabamın nikahını da isteyecek misiniz sgsgsgshhd
Zaten anlattığınız kadarıyla siz farklı dünyaların insanıymışsınız.Bana hiç sana aşığım dememişti 1 yıl sevgili olduk biraz ailesi hemen evlendirmek istedi açıkçası bende sevdim bizim aramzda bazı farklar vardı o düşkündü ben değildim o eğlenmeyi severdi ben evcimenim
Havuzlu evi de üstüne gecirtcek, nikah ne ki hihBabamın nikahını da isteyecek misiniz sgsgsgshhd
Boşver aşığım dememiştr seviyorum demiştir.. olmuş bitmiş önüne bak o kdının eski eşinin profillerinede bakma.. herkes keyfine bakarken sen yerinde sayarsın geçen giden günlerine ağlarsın sonra
Şu an kulübün adını bile değiştirebiliriz. Nasıl bir gücü yaşıyoruz farkında değilsin. Köfteci kadınlar kulübüLütfen atmayın çok eğleniyorum
Kız salsana adamı madem ben de sandım ki aşktan gözün dönüyorYani bende ona çok düşkün değildim açıkçası ölüp bitmedim evlenirkende zaten farklıydık ailesi hızlandırdı sevdim ama öyle methiye dizecek kadarda değil birbirimizi seviyorduk ama yoğun aşk durumu değildi
Para herşeyi kapatmıyor mu?Nasıl tanışıp evlendiler? Düğün yaptılar mı? İyiki kızın ailesi bir şey dememiş böyle çocuklu evi olmayan adamla evlenmesine.
Kadın müşterisi eski eşim kiraya cıkmıstı Kasım evini seviyormuş kendi dizayn etmiş ona teklif etmiş ben sana gelmeyeyim sen gel diye ev benim demiş biz konuştuk evlenmeden çocuk gidecek gelecek diye , düğün yaptılar kadının ailesi rahat sanırım çok bağları yok gibi kadının akraba ilişkilerinden çok arkadaşlık ilişkileri çokNasıl tanışıp evlendiler? Düğün yaptılar mı? İyiki kızın ailesi bir şey dememiş böyle çocuklu evi olmayan adamla evlenmesine.
HdjhdjjxhxjjxŞu an kulübün adını bile değiştirebiliriz. Nasıl bir gücü yaşıyoruz farkında değilsin. Köfteci kadınlar kulübü
Yok virgül koymadımkadının eski eşi mi? kadının da mı 2.evliliğiymiş?
Stalk un gücü :)))) size ilkten kızmıştım okuyunca ama stalk kısmı komik geldi ya :) umarım mutlu olursunuzKadın müşterisi eski eşim kiraya cıkmıstı Kasım evini seviyormuş kendi dizayn etmiş ona teklif etmiş ben sana gelmeyeyim sen gel diye ev benim demiş biz konuştuk evlenmeden çocuk gidecek gelecek diye , düğün yaptılar kadının ailesi rahat sanırım çok bağları yok gibi kadının akraba ilişkilerinden çok arkadaşlık ilişkileri çok
Şu an bu konuşmaların bir whatsapp grubunda olduğunu hayal ettim bu kadar yazı yazmak yerine ne ses kayıtları dinlerdik anıra anıra gülen mi dersiniz gece gece çaktırmadan buz dolabından hırsız gibi çalıp şap şup yenen köfte sesi mi dersiniz ayyyŞu an kulübün adını bile değiştirebiliriz. Nasıl bir gücü yaşıyoruz farkında değilsin. Köfteci kadınlar kulübü
Kız adamda para mı varmış eneee 5 bin nafaka alıyorum diyince fukarella sanmıştımPara herşeyi kapatmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?