- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.870
- 748
Rutin neymiş köfteciye gitmekmiş işte.Peki rutin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rutin neymiş köfteciye gitmekmiş işte.Peki rutin?
Çok değil ya. Üvey anneme gittikçe yiyorum :)Peki rutin?
Sizinki iyiymiş bizdeki yapmıyor küçücük çocuğa kimbilir daha önce neler olduÇok değil ya. Üvey anneme gittikçe yiyorum :)
Ay nerelerdesin geç kaldın 71. sayfaya bekleriz Ne güzel yazmışsın ama simdi gelip köfte yapmamiş, kaynanam da evde oturun dedi diyecek.Ay ne biçim insansınız ya. Adam kurtulmuş resmen sizden. Kendine yeni bir hayat kurmuş ne güzel şimdide onu mahvetmeye çalışıyosunuz. İnsanları rahat bırakın. Çocuğunuzdan o kadın değil babası sorumlu. Ayrıca derdiniz çocuk falan değil kıskançlıktan çocuğunuzu kullanıyorsunuz. Çocuk umurunuzda olsa ısrarla yollamazsınız oraya.
Hem çocuğu babaya verin,hem adamın evinde oturun hem de gününüzü gün edin. Ohh ne ala memleket ya. Pekte akıllısınız maşallah. Yazık çocuğu acıdım ya.
Ahanda altta kıyma reklamı çıkmışBen de köfte aşeriyorum sandım sonra baktım daha aşerme zamanım gelmemiş dümdüz hayvan gibi köfte çekmiş canım agshhsag GİDEYİM DE CİCİ ANNEMDEN İSTEYEYİM
Valla 70 sayfa okuyamam ya. Yorumumu yaptım gidiyorumAy nerelerdesin geç kaldın 71. sayfaya bekleriz Ne güzel yazmışsın ama simdi gelip köfte yapmamiş, kaynanam da evde oturun dedi diyecek.
Benimkinde keanu reeves varAhanda altta kıyma reklamı çıkmış
Bir şey sorcam bacım şurda biz bizeyiz.. troll müsün? Bu kadar sakin ve saf olamazsın çünküSizinki iyiymiş bizdeki yapmıyor küçücük çocuğa kimbilir daha önce neler oldu
Kifte yapmadiysa kesin falakaya da yatirmistirSizinki iyiymiş bizdeki yapmıyor küçücük çocuğa kimbilir daha önce neler oldu
Bi mekdanıs değil ama bende de bu varAhanda altta kıyma reklamı çıkmış
Sizinki iyiymiş bizdeki yapmıyor küçücük çocuğa kimbilir daha önce neler oldu
Okuma zaten bak hâlâ ayni yerdeValla 70 sayfa okuyamam ya. Yorumumu yaptım gidiyorum
Güzelim adın musakkadan 1 harf fazla. Ama taktığın şey köfte. Bu işte bir çelişki var :)Sizinki iyiymiş bizdeki yapmıyor küçücük çocuğa kimbilir daha önce neler oldu
Ben biraz üzüldüm o olaya kusura bakmayın siz yapmak zorunda değil dediniz ama ne bileyim anlatamıyorum hislerimiBir şey sorcam bacım şurda biz bizeyiz.. troll müsün? Bu kadar sakin ve saf olamazsın çünkü
Bi köfte tarifi almadan bırakmayız.Valla 70 sayfa okuyamam ya. Yorumumu yaptım gidiyorum
yat kalk şükret nusrette çıkabilirdiBenimkinde keanu reeves var
Yeminle mutfagı indirdim mideme halen aklımda yiyemediğiö mekdanıs var acıyınBi mekdanıs değil ama bende de bu var
Anladık biz raad ol. Bi daha çocuğunu silah olarak kullanma.Ben biraz üzüldüm o olaya kusura bakmayın siz yapmak zorunda değil dediniz ama ne bileyim anlatamıyorum hislerimi