- 13 Nisan 2020
- 602
- 2.866
- 43
Hala köfte yapmak zorunda değil aşamasındayız zaten bi kamyon insanız şurdan şuraya gidemedik okumayın çok fenayız bizValla 70 sayfa okuyamam ya. Yorumumu yaptım gidiyorum
Kıyamam şarja bağlanmış 16%Bi mekdanıs değil ama bende de bu var
Eski eşinizle bir araya gelme ümidiniz mi vardı?Hala hisleriniz var mı ona karşı?Ben biraz üzüldüm o olaya kusura bakmayın siz yapmak zorunda değil dediniz ama ne bileyim anlatamıyorum hislerimi
Güya şarjım bitince ders çalışmaya başlayacaktım şerefim üzerine söz vermiştim kendime. Bilin bakalım ne yok ahsgsssahshKıyamam şarja bağlanmış 16%
Kızzz ben de artık reklam çıkmıyor. Google benden umudu kesti heraldeAhanda altta kıyma reklamı çıkmış
Yada başka bir etyat kalk şükret nusrette çıkabilirdi
Artık yok eski eşim insyagram gönderisinde tek Aşk ilkim gibi şeyler yazmış kadın için düğün resimlerine dönüsü olmaz belkide hamiledir kadın bu bebek konusu yeni olması bir buçuk iki ay kadar oldu muhabbetiEski eşinizle bir araya gelme ümidiniz mi vardı?Hala hisleriniz var mı ona karşı?
Köften?Güya şarjım bitince ders çalışmaya başlayacaktım şerefim üzerine söz vermiştim kendime. Bilin bakalım ne yok ahsgsssahsh
Yaa yenisiyle evlensin ona da yazar aynısını erkek bu.Artık yok eski eşim insyagram gönderisinde tek Aşk ilkim gibi şeyler yazmış kadın için düğün resimlerine dönüsü olmaz belkide hamiledir kadın bu bebek konusu yeni olması bir buçuk iki ay kadar oldu muhabbeti
İşin kötüsü cici annem de yokKöften?
Zortik o da ne o öyle ilkim sorarlar adama madem ilkin bu çocuk nasıl oldu.. o da az değil uyuz oldmArtık yok eski eşim insyagram gönderisinde tek Aşk ilkim gibi şeyler yazmış kadın için düğün resimlerine dönüsü olmaz belkide hamiledir kadın bu bebek konusu yeni olması bir buçuk iki ay kadar oldu muhabbeti
Sizin onları geride bırakmanız lazım.Yoksa iyileşemezsiz.Bırakın istediklerini yapsınlar.Siz kendinize ve çocuğunuza odaklanın.Yine de onlara bel bağlamayın.Bir şekilde çalışın ki onların merhametine bırakmayın kendinizi.Artık yok eski eşim insyagram gönderisinde tek Aşk ilkim gibi şeyler yazmış kadın için düğün resimlerine dönüsü olmaz belkide hamiledir kadın bu bebek konusu yeni olması bir buçuk iki ay kadar oldu muhabbeti
Doğrudur biz evlenirken sosyal medyası yoktuYaa yenisiyle evlensin ona da yazar aynısını erkek bu.
Biz kesmedikKızzz ben de artık reklam çıkmıyor. Google benden umudu kesti heralde
Bana hiç sana aşığım dememişti 1 yıl sevgili olduk biraz ailesi hemen evlendirmek istedi açıkçası bende sevdim bizim aramzda bazı farklar vardı o düşkündü ben değildim o eğlenmeyi severdi ben evcimenimZortik o da ne o öyle ilkim sorarlar adama madem ilkin bu çocuk nasıl oldu.. o da az değil uyuz oldm
Üsüldüm.. bizde köfte var gelmek istersenİşin kötüsü cici annem de yok
Şimdi bisey demek istemiyorum ama boşandıktan 1 yıl sonra evlendi bu ne hız benim sorun ettiğim rutinlerimizi bozdu Kadın. Biz boşandık ama eski eşim ben oğlum yemeğe gittik gezdik aramızda bisey geçmedi ama oğlum mutlu oluyordu Yanyana olunca kadınla flört etmeye başladılar tamamen beni yoksaydı üçü gitmeye başladı
Boşa yaşıyorsun üzgünüm. Atalım arkadaşı dışarıİşin kötüsü cici annem de yok
Biz boşandıktan 1 yıl sonra evlendi koştur koşture doğrusu bu?
Babamın nikahını da isteyecek misiniz sgsgsgshhdÜsüldüm.. bizde köfte var gelmek istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?