- 15 Şubat 2013
- 24.953
- 1
- 94.442
- 798
Napsin kiz, elde başka avuntu kalmadı, benim pasam padisah olucak, sultan olucak, havuzlu köşkte ben oturucam, tapuyu bize vereydiler iyiydi vxxhxhSaf desem değilsin cin gibisin, işine gelene inanıyorsun
Adam karısını yalnızca kendisine saklıyor ne güzel çekmiş sınırları maşallah.Yok inandığımdanda değil kayınvalidemle aram iyidir onunla hiç özel görüşmedi eski eşimde istemiyor sanırım isteme dışında tanıştırmamış bile
Olsun fark etmez. Kara kara gözleri olur o çocuğun. Melül melül bakar kalp çalar.Yok inandığımdanda değil kayınvalidemle aram iyidir onunla hiç özel görüşmedi eski eşimde istemiyor sanırım isteme dışında tanıştırmamış bile
Eve geç geliyordu sosyal medyada takılıyordu spora gidiyordu paylaşım yapıyordu telefona çok takılıyordu hep araştırdım aldattığını düşündüm ama hiç yakalamadım belki de aldatmıştır birazda annem bizdeydi çocuktan sonra çocuk için yardım ediyordu bana cinsellik olarakta soğukluk vardı bu yüzden ayıp olacak ama eski eşim biraz düşkündü ben istemiyordum sık sıkAy bi daha soruyorum, siz niye bosandiniz?
E sizde kayinvaldeyle nikahlanin o zamanYok inandığımdanda değil kayınvalidemle aram iyidir onunla hiç özel görüşmedi eski eşimde istemiyor sanırım isteme dışında tanıştırmamış bile
Sen öyle dediklerine bakma her zaman son torun en kıymetli olur ilki sonradan unutulurHiç sanmıyorum bana bile 2.yi doğur ilki bizde farklı olacak demişlerdi oğlum bebekken
Güzel fikir böylece aralarına girip yatabilir yeni bebek de gelemez.Ben sana sorunu kökten çözecek bir yol buldum. Çocuğu gönderme evde kalsın, sen git eski eşin ve onun yeni eşiyle birlikte yaşa. Hem çocuk etkilenmez hem de yapmak istediğin tüm kavgaları doğrudan yapar rahatlarsın. Başka türlü bırakmazsın sen kimsenin peşini.
Yok inandığımdanda değil kayınvalidemle aram iyidir onunla hiç özel görüşmedi eski eşimde istemiyor sanırım isteme dışında tanıştırmamış bile
Senin kayınvaliden yok biliyo musun
Eve geç geliyormuş bununla ilgilenmiyormuş gözü dışırıdaymış insta minsta sen anlıyor? Sora bizim gız kocamdır elinin kiridir yanımda ya çocuğunun tek varisinin anasıyım ya demiş susmuş oturmuş hem aile gecekondusuna dönmeye nanay demiş bura eyi havüz var en azından site daha zozetyik demiş kalmış ama adam tüm çabasını görmemiş yuvasını dağıtmış beni azad ed boşanalım senden kurtulmak için her şeye okeyim demiş ne istersen o olsun yeterki sal demiş .ohoo ben 35 sayfada bunları öğrendim sen 70 sayfada öğrenemedinAy bi daha soruyorum, siz niye bosandiniz?
Allahim herkes çocuk büyütüyor yahu annenizin doğum sonrası ne işi vardi sizin evinizde?Eve geç geliyordu sosyal medyada takılıyordu spora gidiyordu paylaşım yapıyordu telefona çok takılıyordu hep araştırdım aldattığını düşündüm ama hiç yakalamadım belki de aldatmıştır birazda annem bizdeydi çocuktan sonra çocuk için yardım ediyordu bana cinsellik olarakta soğukluk vardı bu yüzden ayıp olacak ama eski eşim biraz düşkündü ben istemiyordum sık sık
Ben aralari 9kumadim ki ortadan daldim jxjxjjxEve geç geliyormuş bununla ilgilenmiyormuş gözü dışırıdaymış insta minsta sen anlıyor? Sora bizim gız kocamdır elinin kiridir yanımda ya çocuğunun tek varisinin anasıyım ya demiş susmuş oturmuş hem aile gecekondusuna dönmeye nanay demiş bura eyi havüz var en azından site daha zozetyik demiş kalmış ama adam tüm çabasını görmemiş yuvasını dağıtmış beni azad ed boşanalım senden kurtulmak için her şeye okeyim demiş ne istersen o olsun yeterki sal demiş .ohoo ben 35 sayfada bunları öğrendim sen 70 sayfada öğrenemedin
Hiçbir şeyi tek başına yapamıyor.Allahim herkes çocuk büyütüyor yahu annenizin doğum sonrası ne işi vardi sizin evinizde?
Yardım da yardım. Çocuğu bile tek başınıza büyütememişsiniz.
Küçüklüğünde zor bir çocuktu kayınvalidem bakmadı annem geldi öyle alıştık bizdeAllahim herkes çocuk büyütüyor yahu annenizin doğum sonrası ne işi vardi sizin evinizde?
Yardım da yardım. Çocuğu bile tek başınıza büyütememişsiniz.
Kız sağlıklı yaşıyordu diye adamı mı boşandınEve geç geliyordu sosyal medyada takılıyordu spora gidiyordu paylaşım yapıyordu telefona çok takılıyordu hep araştırdım aldattığını düşündüm ama hiç yakalamadım belki de aldatmıştır birazda annem bizdeydi çocuktan sonra çocuk için yardım ediyordu bana cinsellik olarakta soğukluk vardı bu yüzden ayıp olacak ama eski eşim biraz düşkündü ben istemiyordum sık sık
E adam da isteyeni bulmuş napsın.Eve geç geliyordu sosyal medyada takılıyordu spora gidiyordu paylaşım yapıyordu telefona çok takılıyordu hep araştırdım aldattığını düşündüm ama hiç yakalamadım belki de aldatmıştır birazda annem bizdeydi çocuktan sonra çocuk için yardım ediyordu bana cinsellik olarakta soğukluk vardı bu yüzden ayıp olacak ama eski eşim biraz düşkündü ben istemiyordum sık sık
Zaten köfte yapmayan kadından ana olmaz. Analığın ön şartı köfte yapmaktır.Güzel fikir böylece aralarına girip yatabilir yeni bebek de gelemez.
Ooo o gün yemediğin hurmalar bugün oğluna nurtopu gibi üvey kardeş olarak geri dönüyorEve geç geliyordu sosyal medyada takılıyordu spora gidiyordu paylaşım yapıyordu telefona çok takılıyordu hep araştırdım aldattığını düşündüm ama hiç yakalamadım belki de aldatmıştır birazda annem bizdeydi çocuktan sonra çocuk için yardım ediyordu bana cinsellik olarakta soğukluk vardı bu yüzden ayıp olacak ama eski eşim biraz düşkündü ben istemiyordum sık sık
Niye bakmadı, büllüğünü tartıyolardı az önce?Küçüklüğünde zor bir çocuktu kayınvalidem bakmadı annem geldi öyle alıştık bizde
Hani cok paşasiydi?Küçüklüğünde zor bir çocuktu kayınvalidem bakmadı annem geldi öyle alıştık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?