- 15 Şubat 2013
- 24.953
- 1
- 94.441
- 798
Gramaji yetmedi zaarNiye bakmadı, büllüğünü tartıyolardı az önce?
Çociğe köfteyi kim yapacakBen sana sorunu kökten çözecek bir yol buldum. Çocuğu gönderme evde kalsın, sen git eski eşin ve onun yeni eşiyle birlikte yaşa. Hem çocuk etkilenmez hem de yapmak istediğin tüm kavgaları doğrudan yapar rahatlarsın. Başka türlü bırakmazsın sen kimsenin peşini.
Eve geç geliyordu sosyal medyada takılıyordu spora gidiyordu paylaşım yapıyordu telefona çok takılıyordu hep araştırdım aldattığını düşündüm ama hiç yakalamadım belki de aldatmıştır birazda annem bizdeydi çocuktan sonra çocuk için yardım ediyordu bana cinsellik olarakta soğukluk vardı bu yüzden ayıp olacak ama eski eşim biraz düşkündü ben istemiyordum sık sık
Köfte gibi topak topak :)Olsun fark etmez. Kara kara gözleri olur o çocuğun. Melül melül bakar kalp çalar.
Ben yaparim napiimÇociğe köfteyi kim yapacak
Herkes kendi pasasının köftesini kendi yapmalı. Kadin doğursun diğer varisi ona ne köfteler yapar.Zaten köfte yapmayan kadından ana olmaz. Analığın ön şartı köfte yapmaktır.
Ben o kadar gözümü kararttım ki paralel okuyorum hem 36 sayfa hem 67Ben aralari 9kumadim ki ortadan daldim jxjxjjx
Çocuk büyüyünce anca kurtarmıştır gramaj hemen kötü düşünmeyelimGramaji yetmedi zaar
Canım her problemi de ben çözecek değilim yani. Biraz da siz sokun elinizi taşın altına.Çociğe köfteyi kim yapacak
Bu yoruma çok güldüm sağolunNiye bakmadı, büllüğünü tartıyolardı az önce?
Niye bakmadı, büllüğünü tartıyolardı az önce?
Hani cok paşasiydi?
Eşşek gibi yapacaksınBen yaparim napiim
Niye baksınlar zaten. Zor mor bir tane çocuğunuz var sonuçta. Anneniz illa gelecekse gündüz gelir yine yardımcı olur akşam evine giderdi.Küçüklüğünde zor bir çocuktu kayınvalidem bakmadı annem geldi öyle alıştık bizde
Ben yeni doğacak çocuğa yaparım köfte. Ayy ne tatlı olur kimbilir teyzeleri sevsin onuCanım her problemi de ben çözecek değilim yani. Biraz da siz sokun elinizi taşın altına.
Essek gibi yiyceksin bxvxvxvEşşek gibi yapacaksın
Yazık boniva hanım da konuya yetişicem diye heba oluyo sgsgdhdBen o kadar gözümü kararttım ki paralel okuyorum hem 36 sayfa hem 67
Gittiği sporda ben pilatese gidiyordum hala devam ediyorum sporda çok paylaşım yapıyordu ondan ama yakalayamadım telefonuna hep baktım keşke yakalasaydımSosyal medyada takılıyorsa sık sık gözü dışardadır.
Evli erkeklerin spora gidip metres bulduğunu daha önce yazmıştım her gün dışarı çıkarmasına eşi izin vermez ama spor olunca gidebilme rahatlığı da var ( hepsi değil ama azımsanmayacak kadar çok böyle evli erkek var spora karı kız ayarlamaya giden )
Libidosu da yüksekmiş aldatılmışsınız ama yakalayamamışsınız demek ki
Zaten boşanıp sizle takılırken de başkasını bulmuş hemen
Ama bunları geçin artık ne olduysa oldu bitti gitti önünüze bakın
I ıh. Bana geçmedi. Çok da aşık değillermiş demek senin çocuğa. Gezmek tozmak daha tatlı gelmiş. Böyle paşa olmaz. Üsgünüm.Bu yoruma çok güldüm sağolunçok haklısınız Kayınvalidem çok geziyor çevresi çok geniş sürekli buluşmalara gider turlara katılırlar eşiyle beraber o yüzden bakmaktan yana olmadı yaşlıyım artık biraz gezecem bir tane büyüttüm dedi zaten annemde bakmak istiyordu çokda önemsemedim annem bizle olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?