- 19 Mayıs 2020
- 46.594
- 208.854
- 548
Yavrum bak aklını başına al. Yarın o kadın da doğurur, onun çocuğunu da poster yapıp duvara asarlar. Üvey ana dediğinin başına bugün atarsın yarın atarsın. Ama o çocuk eninde sonunda senin yanına gelir. O senin çocuğun, yanlış yetiştirmenin acısı sana patlayacak.Çok üzülüyorum ama eşimin ailesinde de suç var ben istemedim kayınpederin adı verildi çocuğa tek suçlu ben değilim çok el üstünde tuttular kayınvalidemin evi poster poster çocuğumun fotoğrafı dolu onlar bebekken de alıştırdı hep kucaklarındaydı
Ama sonucta yapmamış ve paşa oğlu köfte yiyememis. Hiçbir şey bu gerçeği değiştirmiyor.Simarttik tepemize cikardik cocugu demiyo hala yapmadi kofteyi, agladi ogluşum, herkes sanki senin oglunun yoluna kurban, çocuğa kötülük yaptiginin farkina bile varacak halde degil. Hala köfteyi yapmadi. Vdvxvxv
Travma yaptı anneme akşam köfte yaptırdım ben deSimarttik tepemize cikardik cocugu demiyo hala yapmadi kofteyi, agladi ogluşum, herkes sanki senin oglunun yoluna kurban, çocuğa kötülük yaptiginin farkina bile varacak halde degil. Hala köfteyi yapmadi. Vdvxvxv
Ya kabul ederse evide üstüme yapın şartyla derse sen bedavay mı verdin kp ismini cocugaaİşte öyle zihniyetleri var ama kızları olsa sanmıyorum ki o kadın kaynanamın adını versin işte bende patladı biraz sustum ö dönem
Kadin ikiz dogurup birine k.pederin, birine k.valdenin adini vercekmiş diyollaİşte öyle zihniyetleri var ama kızları olsa sanmıyorum ki o kadın kaynanamın adını versin işte bende patladı biraz sustum ö dönem
Felaket. Çocuk dur durak bilmeyecek şekilde yetişiyorsa okulda da arkadaş çevresinde de sorun yaşar, tutunamaz, dışlanır. Zaten kaygılı bir çocuk olmuş, altına yapmaya başlamış durum vahim. Çocuğun canına okuyorsunuz canına. Ondan sonra neden böyle.
Yatak odalarına kadar gelesi var konu sahibinin yemek ne ki... Cüneyt Arkın bir filmde tüfeği koyuyorduya aralarına kadınla, o şekil yatacak bıraksalar aralarında bebe yapmasınlar diye...Ne bekliyodun şekerim, seni de mi davet etsinler ahahahaahahh
Neden versin? Kocasıyla kendi seçtiği bir isme karar verir. İsmini verse de vermese de kaynanasının(onun kaynanasi senin değil) torunu netice de ve senin paşazadeyle ayni haklara sahip bir çocuk olacak.İşte öyle zihniyetleri var ama kızları olsa sanmıyorum ki o kadın kaynanamın adını versin işte bende patladı biraz sustum ö dönem
Köfte köfte olali böyle zulüm böyle dram görmediAma sonucta yapmamış ve paşa oğlu köfte yiyememis. Hiçbir şey bu gerçeği değiştirmiyor.
E yani bir çocuğa anneniz,kayinvalideniz hep beraber bakarsanız olacağı bu. Çocuğunuzu kendiniz büyütecektiniz. Kimseye suç atmayın şimdi.Çok üzülüyorum ama eşimin ailesinde de suç var ben istemedim kayınpederin adı verildi çocuğa tek suçlu ben değilim çok el üstünde tuttular kayınvalidemin evi poster poster çocuğumun fotoğrafı dolu onlar bebekken de alıştırdı hep kucaklarındaydı
Hiç sanmıyorum bana bile 2.yi doğur ilki bizde farklı olacak demişlerdi oğlum bebekkenYavrum bak aklını başına al. Yarın o kadın da doğurur, onun çocuğunu da poster yapıp duvara asarlar. Üvey ana dediğinin başına bugün atarsın yarın atarsın. Ama o çocuk eninde sonunda senin yanına gelir. O senin çocuğun, yanlış yetiştirmenin acısı sana patlayacak.
Geçiştiriyorlar, uğraşmıyorlar, istediğini verip susturuyorlar çocuğu.Kimse sallamıyor cocuğu voleybol topu gibi herkes birbirine atıyor cocuğu, şimdi kıymetli yaptı inanmayalım
He canim heHiç sanmıyorum bana bile 2.yi doğur ilki bizde farklı olacak demişlerdi oğlum bebekken
Saf desem değilsin cin gibisin, işine gelene inanıyorsunHiç sanmıyorum bana bile 2.yi doğur ilki bizde farklı olacak demişlerdi oğlum bebekken
Yok inandığımdanda değil kayınvalidemle aram iyidir onunla hiç özel görüşmedi eski eşimde istemiyor sanırım isteme dışında tanıştırmamış bileSaf desem değilsin cin gibisin, işine gelene inanıyorsun
Hep öyle derler ama herkesin yeri ayrıdır. Senin iki cocuğun olsaydı birini ayrı tutabilir miydin bu da o hesap.Hiç sanmıyorum bana bile 2.yi doğur ilki bizde farklı olacak demişlerdi oğlum bebekken
Hiç sanmıyorum bana bile 2.yi doğur ilki bizde farklı olacak demişlerdi oğlum bebekken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?