- 15 Şubat 2013
- 24.953
- 1
- 94.441
- 798
Sesli güldümYazık boniva hanım da konuya yetişicem diye heba oluyo sgsgdhd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sesli güldümYazık boniva hanım da konuya yetişicem diye heba oluyo sgsgdhd
Kurban olurum ben onun köfte dudaklarına :)Ben yeni doğacak çocuğa yaparım köfte. Ayy ne tatlı olur kimbilir teyzeleri sevsin onu
Namus meselesi artıkYazık boniva hanım da konuya yetişicem diye heba oluyo sgsgdhd
Köfteyi ben yapiyosam bana diyinŞimdi biz kime yenge diyeceğüz sonuç itibari ile aklım karıştı?
Daha doğmamış çocuğa kanım ısındı o dereceKurban olurum ben onun köfte dudaklarına :)
Yok niye edeyimki bazı söyledikleriniz çok doğruYalnız konu sahibinin hakkını yemeyelim bu kadar linçlendi yinede kimseye hakaret etmedi
KöfteyeŞimdi biz kime yenge diyeceğüz sonuç itibari ile aklım karıştı?
Yengeye Elif dedin usta asgagahavgaŞimdi biz kime yenge diyeceğüz sonuç itibari ile aklım karıştı?
Merak ediyorum acaba hangi denilenlere hak verdiniz neler kafanıza yatmadı açıkçası?Yok niye edeyimki bazı söyledikleriniz çok doğru
YaaabwvvxhxhhxhxKöfteye
Gittiği sporda ben pilatese gidiyordum hala devam ediyorum sporda çok paylaşım yapıyordu ondan ama yakalayamadım telefonuna hep baktım keşke yakalasaydım
Carlarsa ev gidicek ona kesin akli yatti benceMerak ediyorum acaba hangi denilenlere hak verdiniz neler kafanıza yatmadı açıkçası?
Köfte için dağları ırmakları aşarım anasını satarımKöfteyi ben yapiyosam bana diyin
Yapmazsan veriyom çocuğu kargoya aha verdimKöfteyi ben yapiyosam bana diyin
Bak biz makara yapıyoruz ama çocuğa üzüldük cidden. Onu düşün hirslarina kurban etme çocuğu. Güzel sağlıklı aklı başında yetişsin.Yok niye edeyimki bazı söyledikleriniz çok doğru
Ups ye verme, valla heba olur cocuk bxbxbbxYapmazsan veriyom çocuğu kargoya aha verdim
Ben 3. Eşi bekleyeceğim bu 2si pek tat vermediŞimdi biz kime yenge diyeceğüz sonuç itibari ile aklım karıştı?
Onuda yapabilir ben beklerimBen 3. Eşi bekleyeceğim bu 2si pek tat vermedi
Tabii bekle, hatta git baslarini bekle, sana ne yaw bxbxhhxOnuda yapabilir ben beklerim