- 13 Nisan 2020
- 602
- 2.866
- 43
Ayh senin oğlan çok şımarık belli. Zaten bakmazdım da şımarık çocuğa ben de olsam asla bakmazdım. Al gör el bebek gül bebek diye çocuğuna yaptığın kötülüğü.Ananesi babannesi ne istese hemen yemek olarak yaptılar bende öyle yesin içsin çok el bebek gül bebek iki taraf içinde yavrum içerlemiş kadın köfte yapamam yeni yemek yaptım diyince sebze yemeği yapmış sevmez oğlum onun sevmediği bir yemek yanında tavuk varmış ama köfte çekmiş canı izlediği filmde görmüş yapmamış ağladım dedi bana ben yaptım zaten hemen bana gelince
Demeyin öyle şeyler. Konu sahibinin paşa oğlu da üzülürBu hanıma havuzlu güvenlikli site evi bıraktı diye diğer hanıma da havuzlu villa alırsa sen o zaman gör yangını
Eh siz gitmeyip de kim gidecekYok kilolu değilim normalim pilatese gidiyorum düzenli yıllardır
Sizden gizleyecek değilim cin gibisiniz arada bakıyorum kadın sürekli paylaşıyor zaten alıstık artık kocasını paylaşmasına o yüzden fikrim değişmez vermem çocuğumuKadının mutlu bir paylaşımına bakar aldığı karar çokta şey yapmayalım.
Ananesi babannesi ne istese hemen yemek olarak yaptılar bende öyle yesin içsin çok el bebek gül bebek iki taraf içinde yavrum içerlemiş kadın köfte yapamam yeni yemek yaptım diyince sebze yemeği yapmış sevmez oğlum onun sevmediği bir yemek yanında tavuk varmış ama köfte çekmiş canı izlediği filmde görmüş yapmamış ağladım dedi bana ben yaptım zaten hemen bana gelince
Villaya değil de böyle annem olsa ben de bir miktar üzülürdümDemeyin öyle şeyler. Konu sahibinin paşa oğlu da üzülür
Simarttik tepemize cikardik cocugu demiyo hala yapmadi kofteyi, agladi ogluşum, herkes sanki senin oglunun yoluna kurban, çocuğa kötülük yaptiginin farkina bile varacak halde degil. Hala köfteyi yapmadi. VdvxvxvDemeyin öyle şeyler. Konu sahibinin paşa oğlu da üzülür
Çok üzülüyorum ama eşimin ailesinde de suç var ben istemedim kayınpederin adı verildi çocuğa tek suçlu ben değilim çok el üstünde tuttular kayınvalidemin evi poster poster çocuğumun fotoğrafı dolu onlar bebekken de alıştırdı hep kucaklarındaydıFelaket. Çocuk dur durak bilmeyecek şekilde yetişiyorsa okulda da arkadaş çevresinde de sorun yaşar, tutunamaz, dışlanır. Zaten kaygılı bir çocuk olmuş, altına yapmaya başlamış durum vahim. Çocuğun canına okuyorsunuz canına. Ondan sonra neden böyle.
Alıştık derken kaç kişi stalkliyorsunuz kadını maaile miSizden gizleyecek değilim cin gibisiniz arada bakıyorum kadın sürekli paylaşıyor zaten alıstık artık kocasını paylaşmasına o yüzden fikrim değişmez vermem çocuğumu
Kayinvalideden aldınız tehditi çünkü değil mi,bundan sonrası kendi rahatını riske atmak olur. Yapmazsınız o kadarını.Sizden gizleyecek değilim cin gibisiniz arada bakıyorum kadın sürekli paylaşıyor zaten alıstık artık kocasını paylaşmasına o yüzden fikrim değişmez vermem çocuğumu
Sen de paylasaydin zamanindaSizden gizleyecek değilim cin gibisiniz arada bakıyorum kadın sürekli paylaşıyor zaten alıstık artık kocasını paylaşmasına o yüzden fikrim değişmez vermem çocuğumu
Sizden gizleyecek değilim cin gibisiniz arada bakıyorum kadın sürekli paylaşıyor zaten alıstık artık kocasını paylaşmasına o yüzden fikrim değişmez vermem çocuğumu
İsim verilince saltanat da geçiyor haklisin. Kaçıncı sizin oğlan? IV? V?Çok üzülüyorum ama eşimin ailesinde de suç var ben istemedim kayınpederin adı verildi çocuğa tek suçlu ben değilim çok el üstünde tuttular kayınvalidemin evi poster poster çocuğumun fotoğrafı dolu onlar bebekken de alıştırdı hep kucaklarındaydı
Influencer mış ya,fanı olmuşlardır.Alıştık derken kaç kişi stalkliyorsunuz kadını maaile mi
Çocuğun fotolarindan poster mi yaptiriyosunuz?Çok üzülüyorum ama eşimin ailesinde de suç var ben istemedim kayınpederin adı verildi çocuğa tek suçlu ben değilim çok el üstünde tuttular kayınvalidemin evi poster poster çocuğumun fotoğrafı dolu onlar bebekken de alıştırdı hep kucaklarındaydı
Siz bayıla ayıla verirsiniz de kadın istemiyor oğlunuzu :)Sizden gizleyecek değilim cin gibisiniz arada bakıyorum kadın sürekli paylaşıyor zaten alıstık artık kocasını paylaşmasına o yüzden fikrim değişmez vermem çocuğumu
İşte öyle zihniyetleri var ama kızları olsa sanmıyorum ki o kadın kaynanamın adını versin işte bende patladı biraz sustum ö dönemİsim verilince saltanat da geçiyor haklisin. Kaçıncı sizin oğlan? IV? V?
Rüyamızda biri bize durmadan rutin, köfte ve kayınpederimin adı diyecekRüyamızda kendimizi eski koca ya da yeni eş olarak görüp konu sahibinden kaçıyorken görmezsek iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?