EskiEşime yaranmak için başta sesini çıkarmamış olabilir bağırıyor istemiyorum çocuğunu diye şimdi
Öz kardeş yapabilirdi çocuğumuza istemedi çocuğumun içi buruk anne babayla büyümüyor çok üzülüyorum haline veremem ben çocuğumu sinirle öyle dedim zatenO zaman istemiyormuş şimdi ister size mi soracak ne zaman yapacağını.
Çocuklu adamla evlenmeyi kendi tercih etti diye dedim bende bakmazdım başkasının çocuğuna o yüzden ben bekar çocuksuz adamla evlenmiştim alnımın akıylaEşşek gibi bakacak ne demek? Kadın senin çocuğuna bakmak zorunda değil. Üsluba bak hele, çocuğu resmen kullanıyorsun, kıskançlıktan çatlıyorsun bari bu kadar belli etme. Pes doğrusu.
Ben bunları oğluma yansıtmıyorum bu konuşmaları yaparken bile çocuğum yanımda değil şahit olmuyor onu vermek istemiyorum ama bir yandan kafama arkadaşlarım girdi anne kadar baba bakmalı diye yeni eşi çocuk istiyor belliki oda düşünüyorlar çocuğumun dışlanmış hissetmesini istemedim
Babası duyurur. su seviyelere neden iniyorsun? hiç mi çocuğum duysa ne hisseder demedin? ya kadın annen seni istemiyor babannene verecek derse ne hisseder yazık değil miYok değildi duymadı
Haha evet.Zeynep güven gibi hızlı dimi.
Bi bakmışsın kadın meğerse hamileymiş/ stresten hemen erken doğuma girivermiş. Koca da senin yüzünden diye koltuk yakmış fln
Ne işi ne yapacak bir şeyi var evde oturuyor öylece. Ex ailesi hala kadına bakıyor. Demiyor ki bunlar bana ne kadar bakacak kendi başımın çaresine bakayım ama yok KV ve kp gazıyla kocasının ona döneceği günü bekliyorneyi anlamıyorum biliyo musun calci adamı boşamak istemiyorsan niye sürekli blöf yapıyorsun. en son adam boşanmış bu kez de kıymete binmiş önüne bakınca.
belliki adamın durumu da iyi merhametli düzgün bi adam ki evi nafakayi sorun etmemiş.
kadin kendini geleceğe hazırlamak yerine hala herkesin hayatını alt üst ediyor.
ipler artık elinde değil bi farkına varsa
Ben çocuğum küçüktü çok istedim kardeşi olsun yaş farkı az olsun diye eski eşim 2. Çocuk istemedi çok üzüldüm o zamanlar korunmuyordukda başka yöntem oluyordu ama hamile olmadım şimdi çocuğuma kardeş yapmak istiyor üstelik yaş farkları çok fazla olacak oğlum kendini dışlanmış hissedecek belkide ,haklısınız pedagoga götürelim dicem eski eşime
Onu bende yazmıştım.İşe girip çalışıp,kendi hayatını kurmasını ve hatta o evden çıkmasını.Galiba böyle yaşamak daha rahat geliyor kendisine.Oğlum için ben evlenmeyeceğim diyor ama oğlunu babasına vermeyi düşünüyor.
Alnımın akıyla ne ya. Çocuklu adamla evlenen alnının karasıyla mı evleniyor. Kadın sizin yuvanızı yıkmamış bir şey yapmamış. İnsan gibi sevdiği adamla evlenmiş. Siz yarın bir gün birine aşık olursanız benim alnıma kara çalındı boşandım ben evlenemem dersiniz inşallah.Çocuklu adamla evlenmeyi kendi tercih etti diye dedim bende bakmazdım başkasının çocuğuna o yüzden ben bekar çocuksuz adamla evlenmiştim alnımın akıyla
Öz kardeşi oluyor zaten baba bir. Siz bu kafayı degiştirmedikçe çocuğunuzun içi daha çok burulur.Öz kardeş yapabilirdi çocuğumuza istemedi çocuğumun içi buruk anne babayla büyümüyor çok üzülüyorum haline veremem ben çocuğumu sinirle öyle dedim zaten
Aslında çocuğu alınca sizi evden çıkarırlar diye mi korkuyorsunuz? Bu korkunuz olmasa huzurları kaçsın diye verirdiniz çünkü çocuğun velayetini. Zaten konuyu acarken de, çocuğu verirsem nafakam kesilir mi evden çıkarılır mıyım, diye sormuştunuz.Ben vermek istemiyorum haklısınız çocuğumu o kadına vermek iyi fikir değil gözüm açıldı ama eşim anneme vericem babaannede kalacak yarın alıyorum dedi
Cocuklu insanla evlenen alninin akiyla evlenmiyor mu? Seninle bir hata yapip evlenmis cocuk yapmis adam zaten ikinci cocugu yapmayarak cok iyi yapmis. Senden ne anne olur ne esÇocuklu adamla evlenmeyi kendi tercih etti diye dedim bende bakmazdım başkasının çocuğuna o yüzden ben bekar çocuksuz adamla evlenmiştim alnımın akıyla
Ne işi ne yapacak bir şeyi var evde oturuyor öylece. Ex ailesi hala kadına bakıyor. Demiyor ki bunlar bana ne kadar bakacak kendi başımın çaresine bakayım ama yok KV ve kp gazıyla kocasının ona döneceği günü bekliyor
Yaşı genç,çocuğu büyüdükten sonra tekrar evlenmek isteyebilir bu çok normal.O yüzden kendi hayatını kurup o evden taşınmalı.Zaten babası çocuğun masraflarını karşılıyor.Ömür boyu kayınvalide ile gezmeyle vakit geçer mi?şunu düşünmüyor şimdi hazır para tatlı da emeklilik olmayınca yaşlılığında kime dayanacak. su an çalışmamın en büyük motivasyonu emekli olmak ya. kimseye muhtaç olmadan kendi paramla hayatımı idame ettirmek.
biri çocuğun olursa araniz düzelir esin sana daha çok bağlanır dedi diye yaptıysa boşa konuşuyoruz biz zaten.
toksik ilişki kurmaya çok müsait. çocuğa en büyük kötülüğü sen yapıyorsun yazdık sayfalarca yazıldı. hala olmadığı biri gibi görüyo kendini kafasında
Kadin da evli adamla evlenmemiş zaten böyle bir şey mümkün değil alnının akıyla bekar adamla evlenmiş. Çocuk da yapacaklar mis gibi bir aile olmuşlar Allah daim etsinÇocuklu adamla evlenmeyi kendi tercih etti diye dedim bende bakmazdım başkasının çocuğuna o yüzden ben bekar çocuksuz adamla evlenmiştim alnımın akıyla
Yok ben bakamam başka birinin çocuğuna o yüzden temiz sorumluluğu çocuk olmayan biriyle evlendim demek istedimCocuklu insanla evlenen alninin akiyla evlenmiyor mu? Seninle bir hata yapip evlenmis cocuk yapmis adam zaten ikinci cocugu yapmayarak cok iyi yapmis. Senden ne anne olur ne es
Sen kendi cocugunada bakamiyorsunYok ben bakamam başka birinin çocuğuna o yüzden temiz sorumluluğu çocuk olmayan biriyle evlendim demek istedim
Hahah bu bahaneyi buldun He şimdi deEvet konuşucam beraber gitmeliyiz çocuğum hala arada kaçırıyor
Ben ikna oldum şahsenBarısmayacağımızı biliyorum beklentim yok hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?