Çocuklu adamla evlenmeyi kendi tercih etti diye dedim bende bakmazdım başkasının çocuğuna o yüzden ben bekar çocuksuz adamla evlenmiştim alnımın akıyla
Çocuğu olup boşananlar kirli mi?Ee bir dönüp kendinize bakın.Yok ben bakamam başka birinin çocuğuna o yüzden temiz sorumluluğu çocuk olmayan biriyle evlendim demek istedim
Evli barklı adamla evlenmemiş, bekar adamla evlenmiş, alnımın akıyla evlendim ne demek ya, evlendiği kisi çocuklu olunca alnın ak olmuyor mu tövbe estağfurullah.Çocuklu adamla evlenmeyi kendi tercih etti diye dedim bende bakmazdım başkasının çocuğuna o yüzden ben bekar çocuksuz adamla evlenmiştim alnımın akıyla
Kadına metres gibi bakıyor farkında mısınalnının akına
Ne işi ne yapacak bir şeyi var evde oturuyor öylece. Ex ailesi hala kadına bakıyor. Demiyor ki bunlar bana ne kadar bakacak kendi başımın çaresine bakayım ama yok KV ve kp gazıyla kocasının ona döneceği günü bekliyor
Öyle bir şey düşünmüyorum da bizim çocuğumuz var ben niye metres olayım 7 yıl nikahla karısıydım onun zaten bArısmayı düşünmem bende artık köprümün altından sular aktıHahah bu bahaneyi buldun He şimdi de
Ben ikna oldum şahsen
Kızım sen de hiç mi gurur yok? Düşsene adamın yakasından?
Eski eşine metres olmaya çalışıyorsun resmen eski eşinde olsa o artık evli, görüşemezsin artık öyle canının istediği zaman
Kardes kusura bakma çocuk değilde sizin psicolojiniz bozulmuş siz kıskanmissnız olmayan çocuğu.. yav bu adam.bir birey ve sizden ayrıldı hayatlariniz ayrıldı..sizinle ilişkisi bitti aradaki tek bağ evladınız ve onun iyiliği..çocuk yapmak isterse yapar artık boşandıktan sonra ki hayatı onu ilgilendirir siz saygı duymasını öğrenmediginiz sürece 1 arpa boy yol gidemezsiniz..eski eşinizin ne yaptığı yapacağı sizi ilgilendirmez ...sizi alakadar etmez..Öz kardeş yapabilirdi çocuğumuza istemedi çocuğumun içi buruk anne babayla büyümüyor çok üzülüyorum haline veremem ben çocuğumu sinirle öyle dedim zaten
Sen kocanı istiyorsun canım. Ama kocan çoktan gittttiiii. Önce bunu idrak et. Ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar hayırlı olur sizin için.Öz kardeş yapabilirdi çocuğumuza istemedi çocuğumun içi buruk anne babayla büyümüyor çok üzülüyorum haline veremem ben çocuğumu sinirle öyle dedim zaten
Ben çalışıyordum ama çalışmıyorum Suan babamdan kalan dükkanım var gelirim var oradan geçiniyorum nafaka dışındaçalışmıyor muymuş konu sahibesi?
Yaşı genç,çocuğu büyüdükten sonra tekrar evlenmek isteyebilir bu çok normal.O yüzden kendi hayatını kurup o evden taşınmalı.Zaten babası çocuğun masraflarını karşılıyor.Ömür boyu kayınvalide ile gezmeyle vakit geçer mi?
Ben çalışıyordum ama çalışmıyorum Suan babamdan kalan dükkanım var gelirim var oradan geçiniyorum nafaka dışında
Kadının namusuna bisey diyemem biz evliyken tanışmıyorlarmış ona bisey diyememKadına metres gibi bakıyor farkında mısın
Tekrar iş başvurusu yapmaya baslicam bende düşünüyorum çocuğum okula gidiyor zaten tüm gün yokhazıra dağ dayanmaz gir bi ise çalış. çocuğun için birikim yap ya da kendin için yatırım yap.
gelirin de varsa bi seneye kadar seni çıkarırlar ordan boşuna bekleme o evde
Çocuğu hastalanınca ilk işi balayındaki eski eşi arayacağına taksi tutup çocuğu hastaneye götürmeyi bile akıl edemeyen biri işe girip çalışır mı sizce?Evle,nafaka elinden gidecek diye korkuyor,çocuğu değil.kesinlikle terapi alması lazım. hiç sağlıklı bi düşünce yapısı yok.
ben adamın karısı yerinde olsam cikarttiririm
derdi çocuğu olsa elin kadınına eşek gibi bakacak demez. adam bütün gün evde yok kadın adamin çocuğuna bakacak. niye? eski eş öyle buyurdu çünkü.
bu haliyle evlenmesin ama iki sene sonra ben evlenmedim ben evlenemedim diye de konu açar
Size hic zeka testi yapildi mi?Çocuklu adamla evlenmeyi kendi tercih etti diye dedim bende bakmazdım başkasının çocuğuna o yüzden ben bekar çocuksuz adamla evlenmiştim alnımın akıyla
Ben çalışıyordum ama çalışmıyorum Suan babamdan kalan dükkanım var gelirim var oradan geçiniyorum nafaka dışında
Tekrar iş başvurusu yapmaya baslicam bende düşünüyorum çocuğum okula gidiyor zaten tüm gün yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?