- 22 Mayıs 2012
- 10.783
- 29.732
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abartma kiz sende, eski koca sokaga atip musluğu kapasa yeter hxhxhhx
Bana bak musakka, sen fazla kasiniyosun, sana verilen akillar gibi öbür kadina da benim verdiğim akillari veren olur, kendini 5 kurussuz kapinin önünde buldugunla kalirsin. Onun bunun aklina fazla güvenmeBenim ailemde vermemi söyledi ben anneysem o baba değil mi diğer çocuk olunca ne yapacak
O adam buna dönmez dahaCocuk üzerinden yine bela olur bu. Baksana karne gününü bile eski eşle görüşmek için kullanıyor.
Çocuk elde tablet önde bilgisayar abur cubur gitmeyi o yüzden istiyor kadın ilgili değil aksine tüm gün telefonda televizyonda kadın programları izleyen biri birde çocuk yapmayı düşünüyor
Romantik bir gün oldu desenize. Seviyorlar demek ki birbirlerini.Bugün pazar her pazar çocuğu alırdı bugün tek izinli günü eski eşimin almadı karısıyla olmayı seçti bunu onlar yapıyor ben değil
Adam allah bilsin kaç kurban kesti bu kadından kurtuldum diyeO adam buna dönmez daha
O adam buna dönmez daha
Kilo ile ne alaka insanların fiziksel özelliklerini ön plana çıkararak bundan dolayı demek bana fazla çiğ geliyorKonu sahibinin kilo sorunu varmış bakın demiştim kimseyi bulamadığı için eski eşine sarıyor :)
Koca.Hem eski kocamla yemeğe gideyim,hem kaynanamla gezme gezeyim,hem o kadın çocuğuma köfte yapsın,oda açsın,hem ben evlenmek istemiyorum,hem benim çocuğumu onlara vereyim eşek gibi baksınlar,hem nafakam,evim dursun,hem çalışmayayım …Bu kadın ne istiyor?
Bu konu bir tek benim mi midemi bulattı? Yorumları okumadım ama lütfen benden yana olan varsa söylesin yoksa leğene koşup kusacam.
Çok mantıklı geldi bana da.Neyse ben o kadinin yerinde olsam o gariban cocugu yanima alip, kendim büyük eve gecip, evimi kiraya verdiririm, senin oturdugun evi de bosalttiririm, madem cocuga ben bakmaliyim, o zaman nafakani da kestiririm. Sana verilen parayla eve de bi tane bakici, yardimci tutarim ay kiz sabahlar olmasin. Versene sen su kadinin numarasını bana jdjdjd
E seni gömecekler ne olacak başka.Kadın almak zorunda çocukluyla evlenen kendisi ben ölsem nolcak
Neyse ben o kadinin yerinde olsam o gariban cocugu yanima alip, kendim büyük eve gecip, evimi kiraya verdiririm, senin oturdugun evi de bosalttiririm, madem cocuga ben bakmaliyim, o zaman nafakani da kestiririm. Sana verilen parayla eve de bi tane bakici, yardimci tutarim ay kiz sabahlar olmasin. Versene sen su kadinin numarasını bana jdjdjd
Çocuğunuzun zekasını hafife almayın bari. Hiç bir çocuk kendini aşırı huzursuz,mutsuz hissettiği yere tablet abur cubur için gitmezÇocuk elde tablet önde bilgisayar abur cubur gitmeyi o yüzden istiyor kadın ilgili değil aksine tüm gün telefonda televizyonda kadın programları izleyen biri birde çocuk yapmayı düşünüyor
Bu yüzden pazar günleri kudurganlık geliyor, çocuk yapacaklar diye aklı çıkıyor.Iste yakinda tek torun olmicak
7 yaşındaki çocuk babasını yanında başka bir kadınla düğünde görse ne hisseder onu bile düşünmüyor, tamam evde de görecek belki ama düğünde görmesi çocukta daha kötü etki bırakabilir, anlamlandırmak da zorlanır, yani o kadar küçük ki, bu durumu o yaşta çocuğa anlatmak zor. Herşeyi anlıyorum da çocuğu başka bir kadının eline temelli vermesini anlamıyorum, anlayamıyorum..sırf kendinizi düşünüyorsunuz maksadınız rahat etmesinler. düğünlerine çocuğunuz gitmedi diye hırslanmanız bile kendi bencilliğinizden. çocuğunuzu zerre düşünseniz zaten versem mi demezdiniz baştan gözünüz hırstan kıskançlıktan kör olmuş.
küçük bir çocuğun ebeveynlerinden birinin düğününde bulunmasının ne kadar ağır olduğunun bile farkında değilsiniz.
kendi hırsınızda boğulsanız keşke. verin çocuğu alsınlar evi altınızdan nafakayı da kessinler el elde el başta debelenip durun.