adım Melda değil fikir almak istedim çocuğu verme konusunda çevrem akıl verdiKız Melda sen misin?
eşimin eski eşine sinir oluyorum
Çok sinirlendiğinizi görebiliyorum ama bu kadar hırslanacak ne yaşandı onu tam anlayamadım. Zaman zaman hepimizin gözü dönebiliyor ve deşarj olabilmek için farklı yöntemler kullanıyoruz. Sanırım ki sizin de deşarj yönteminiz içinizi boşaltana kadar biraz üstten bir tonla konuşmak. Bu size iyi...www.kadinlarkulubu.com
Babası akşam 9-10 gibi geliyor işten çocuğun o saatler uyuması gerekiyor eve gelince görüşüyorlar aynı evde olunca yoksa hiç alamaz çocuğumuEvlenen kadın çocuğunuza bakmak zorunda degil ama babasi bakmak zorunda ..Baba kendi ilgileneceği saatler içerisinde almalı.siz sanki gicik olmuşsunuz,gicik etme derdindesiniz.
Sorunuza cevab verecek olursam temelli gönderirseniz size neden nafaka versin yada evi sizden almasın bir düşünürmüsunuz..cocuga surekli sana birsey yaptımi diye sormak da çocuğun psikolojisini bozar yapmayın.. birde kadini arayıp konuşmanız da olmamış kendimi asla bu kadar düşürmeyi istemem Allah da düşürmesin.bir problem varsa eski eşe evdeki sorunları çözdüğun takdirde tekrar cocugumu goturebilirsin derim..hanimefendi yi aramak ne alaka..
İşte bunu söylüyorum.Ömür buyu ya bunu kabullenip kira ödememek,çalışmamak için buna katlanacaksınız yada kendi hayatınızı kendiniz kuracaksınız.Kayınvalidemin bana tek ricası eve bir erkek gelmesin o zaman istediğin kadar senin evin demişti
Ben zaten çocuğum için evlenmeyi düşünmüyorumİşte bunu söylüyorum.Ömür buyu ya bunu kabullenip kira ödememek,çalışmamak için buna katlanacaksınız yada kendi hayatınızı kendiniz kuracaksınız.
O zaman niye onu babasının evine sürekli göndermek istediğinizi yazdınız?Ben zaten çocuğum için evlenmeyi düşünmüyorum
Dedi, çocuğunu üvey anneye yamamaya çalışan kadın.Ben zaten çocuğum için evlenmeyi düşünmüyorum
Cevrenizde pek akilli degilmisadım Melda değil fikir almak istedim çocuğu verme konusunda çevrem akıl verdi
Arkadaşlarımda diyor çocuğu tek yapmadın onlarla yaşayabilir çocuğum sık sık kendi gitmek istiyor kadın rahatsız oluyor çocuğum değilkiO zaman niye onu babasının evine sürekli göndermek istediğinizi yazdınız?
Katip tutarsız yazdıkları.Ben anlayamadım.Dedi, çocuğunu üvey anneye yamamaya çalışan kadın.
O zaman siz bir şey olsun diye bilerek gönderiyorsunuz çocuğuÇocuğuma hep soruyorum bisey yaptımı diye gözüm üstünde hep zaten akşam babası gelince beraber oluyorlar o şekil
Anında boşar çocuğuna bisey yapamaz ben bile kzıdı diye müdahale ettim hele bir vursunO zaman siz bir şey olsun diye bilerek gönderiyorsunuz çocuğu
Es kaza çocuğa bişey yapsa kocanıza şikayet etmeye fırsat doğacak. Size bir haberim var bu durumda o eve giremeyecek olan çocuğunuz olacak
Çünkü o kadın geçici bir heves. Onu bırakıp elbette size dönecek siz beklemeye devam edinBen zaten çocuğum için evlenmeyi düşünmüyorum
Tutarlı. Kocaaaaa diye bağrınıyor görmüyor musunKatip tutarsız yazdıkları.Ben anlayamadım.
Evet çocuğu boşarAnında boşar çocuğuna bisey yapamaz ben bile kzıdı diye müdahale ettim hele bir vursun
Cocugunuz sayesinde o evde oturup nafaka aldiginizi bilmiyor mu arkadaslariniz? Ayrica kadinin degil eski esinizin bakmasi gerektigini bilmiyorlar mi?Arkadaşlarımda diyor çocuğu tek yapmadın onlarla yaşayabilir çocuğum sık sık kendi gitmek istiyor kadın rahatsız oluyor çocuğum değilki
Bana istediğin kadar otur sadece erkek gelmesin dedilerCocugunuz sayesinde o evde oturup nafaka aldiginizi bilmiyor mu arkadaslariniz? Ayrica kadinin degil eski esinizin bakmasi gerektigini bilmiyorlar mi?
Sizde bunu bekliyorsunuz zaten bosasinda bana donsun diyeAnında boşar çocuğuna bisey yapamaz ben bile kzıdı diye müdahale ettim hele bir vursun
Cocuk olmadiktan sonra gercekten oturcaginizi mi saniyorsunuzBana istediğin kadar otur sadece erkek gelmesin dediler
Pazarini ayırsın boşsa..siz kadının başına yollamayın ..çünkü gerek yok..hersey gelir geçer..ama çocuğunuzun hissettikleri yaşadıkları bir omur onunla gider..birde çocuğunuzun iyiliğini istiyorsanız babayla da yeni eşle de ılımlı hoş gorulu bir tavırla konuşup yaklasmaniz gerekiyor orta yolu bulma noktasında..Babası akşam 9-10 gibi geliyor işten çocuğun o saatler uyuması gerekiyor eve gelince görüşüyorlar aynı evde olunca yoksa hiç alamaz çocuğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?