-Mis gibi evde beş kuruş harcamadan oturuyorsun
-Çalışmıyorsun. Pilatesten komşuya, komşudan kayınvalidenin gününe gezip tozuyorsun
-13000 lira gelirin var (yakında artmak üzere)
-Çocuğunun tüm masrafları karşılanıyor, üstüne evinin alışverişi yapılıyor
Ama bize her şey toz pembe
Teşekkür ederim yorumunuz için ama çocuğum kardeş istemiyor açık söylemek gerekirse
Teşekkür ederim yorumunuz için ama çocuğum kardeş istemiyor açık söylemek gerekirse
Oha ne zeki karısın lan. Bu adam neden bu kadar tepkisiz sorusuna cevap olabilir. Adam kazanmasa karısı o köfte canavarı oğlunu ömrü billah o eve sokmazdı son olaydan sonra.Bu pis herif kesin kriptocu. Musakkayla çocuk büyüyene kadar evli kalmış. Musakka paralarını birikimini alamasın diye parayı kriptoda tutuyor. Kripto paylaşılır mal değil sonuçta. Başka türlü bu kadının tazminat almamadı da adamın başka ev almaması da imkansız.
Sen mi istemiyorsun cocuk mu..musakkak sana o kadar üzüldüm ki hala bixi anlamıyorsunuz ortada kalacaksinTeşekkür ederim yorumunuz için ama çocuğum kardeş istemiyor açık söylemek gerekirse
Benim yavrumun öz kardeşi olabilirdiBana bak sakın ne kadına ne adama kötü bir şey söyleme. Kocana güzel bir tebrik mesajı gönder.
"Annem haber verdi, hayırlı olsun. Allah bahtını açık etsin. Adınıza çok sevindim. Bu çocuk benim için de çok değerli inşallah iki evladımızın güzel günlerini görürür hep beraber. Bundan sonra evlatlarımızı düşünerek davranalım. İyi akşamlar"
Peki bu durum olası Marmara depremini tetikler mi?Ay benim de erkek
Hala kadınla görüşmek istemiyor zaten kadın demiş bir tane torununuz var madem diğer gelininiz geliyor her yere diye kadınla görüşmek istemiyor çocukta pek sallamayabilirler kadınla konuşmamışlar bile
Ondan mi musakkak gerilim yok stres yok çocuğu getir sen git dediler..bak gerçekten içim acıdı sana yazık olacak bunu görHala kadınla görüşmek istemiyor zaten kadın demiş bir tane torununuz var madem diğer gelininiz geliyor her yere diye kadınla görüşmek istemiyor çocukta pek sallamayabilirler kadınla konuşmamışlar bile
Benim yavrumun öz kardeşi olabilirdiben çok istemiştim 2. Çocuk geri çekilme yapıyorduk bilerek kullandırmadım korunma ona belki tutar diye olmadı
Ay Allah muhafazaPeki bu durum olası Marmara depremini tetikler mi?
Benim yavrumun öz kardeşi olabilirdiben çok istemiştim 2. Çocuk geri çekilme yapıyorduk bilerek kullandırmadım korunma ona belki tutar diye olmadı
senin eşinse nasıl başka kadınla evlendiBen de bunu demek istiyorum zaten benim eşim ikinci çocuk yapmak istemiyordu bir tane çocuk var onu iyi Yetiştirelim diyordu bana biz evliyken
adamda hergün yapacak birini bulmuş işte yakında alırlar kucaklarına bebekleriniCanım ben hiç cinsellik yapmadım demiyorum ki haftada bir oluyordu zaten sadece benim eşim biraz düşKündü ben de çok fazla onun kadar istemiyordum haftada bir oluyordu yine
aynen hatta koynundada yat hatta yeni karısıyla birlikte doğum yaparsınBizim çocuğumuz var biz tam Ayrılamayız onunla çocuğun annesinin rahatını düşünmek zorunda bunu sorun yapan bir kadınla evlenmeseydi o zaman sonuçta o kadın hayatımıza girene kadar beni düşünüyordu zaten aslında şu anda da veriyor paramızı ama bundan sonra bitiremez kadın her zamanki gibi susmak zorunda bu konuda yoksa boşansın kaldıramıyorsa
tüh bence sen ikna et gelsin kalsın senle yoksa nasıl tekrar çocuk yapıcan bu büyümüş 11 sene sonra nafaka kesilir yeni çocuk yapki bağınız kuvvetlensinCanım biz boşandık ama eski eşim haftada iki gelirdi Oğluyla kalırdı biz hafta sonları at binmeye giderdik, aktivitelere giderdik, tatile gitmişliğimiz var birlikte çocuğumuz için haftada bir gün dışarıda yemeğe çıkarıyordu bizi yani çocuğumuzla yapılabilecek şeyleri yapıyorduk tamam biz sevgiliyiz diyemem zaten değildik her şey çocuğumuz için yaptık boşandıktan sonra o kadın hayatımıza girince tamamen kesti benimle bu şekilde görüşmeyi aynı aktiviteleri o kadın eşim ve oğlum yapmaya başladılar kadınla sevgili olduğundan itibaren kalmaya gelmedi eve
tabiki bükülmesin hatta o kadın kimki 5 gün musakkada 2 gün o kadında kalmalıSonucta bir rutinleri varmis. Bence haftada 2 gun musakkada kalabilir. Paşamin boynu bükülmesin diyebilir.
Bunu kaldıramayacak biriyle evlenmesi normal mi peki
Bizim ortak bir evladımız olduğu için olabilir mi onun mutluluğu için
İnanmaz ki muskkadan geldiğine:)Sen benim dediğim mesajı eski kocana gönder. Allah için bir kere dediğimi yap ya.
Bak bundan sonra sizin için hayat çok zor. Eski kocanın yüzüne güleceksin başka çaren yok.
Musakkak yine oz kardesi oluyorBenim yavrumun öz kardeşi olabilirdiben çok istemiştim 2. Çocuk geri çekilme yapıyorduk bilerek kullandırmadım korunma ona belki tutar diye olmadı
Oda kız olur kv ismini koyarlar bakarsın ondan sonra sende onlar kısır partisi yaparkenHala kadınla görüşmek istemiyor zaten kadın demiş bir tane torununuz var madem diğer gelininiz geliyor her yere diye kadınla görüşmek istemiyor çocukta pek sallamayabilirler kadınla konuşmamışlar bile
Ara benve hakkını savunSiz bu adamlarla evlenirken hicmi çocukları düşünmediniz evlenirken yazık değilmi bu çocuklara anneleri kimbilir ne halde neler çekti adamları alıp kapıyı kapattınız çocuğumuz hesabımı kim verecek eski eşimi aramamak için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?