- 22 Mayıs 2012
- 10.779
- 29.725
- 798
Kayseride sünnet düğünü önemli mi? Bursada çok kritik birşey olmazsa olmaz. Cemiyet derler bideKızlar doğumu acıbademde yaptım dedi İstanbul 'u eledik
Ankara
izmir
kayseri
bursa
bodrum
adana
eskişehir
kaldı şimdi.
ev de ev, altınlarım da altınlarım dediğine bakaraktan ben oyumu kayseriden yana kullanıyorum
Olabilir her iki sektörde de para varmobilya şehri olduğu için bana mobilya ticareti yapıyor olabilir gibi geldi. İyi kazanıyorlar eğer tahminlerimiz doğruysa musakkak için verdiği para adamın umrunda değildir kurtulduğuna şükrediyordur.
Evet bana da oyle Bursa ya da Konya vs gibi bi yer geldi. Küçük dükkanım var 8 bin kira geliyor diyor, İstanbul'da aylık 8 bine kümes bile vermiyorlar artık, değil ki dükkan kirası.Valla bana da biraz Bursa gibi geliyor sanki adamda mobilya işi yapıyor gibi... boşanıp bu kadar rahat eski eşi geçindrblmesi için kendi işi olup dış ticaret yapması lazım ve Bursa'da özellikle bir ilçesinde bu mümkün... Bursa'lı olarak ben çevremi bi araştrayım
Ayy kesinlikleKayseride sünnet düğünü önemli mi? Bursada çok kritik birşey olmazsa olmaz. Cemiyet derler bide
Neden eledik İstanbul Acıbadem hastanesinde yapmıştır doğumuKızlar doğumu acıbademde yaptım dedi İstanbul 'u eledik
Bende bendeMerkezdeyim
Bursada dükkan kiraları öyle evet küçük dükkan diyorEvet bana da oyle Bursa ya da Konya vs gibi bi yer geldi. Küçük dükkanım var 8 bin kira geliyor diyor, İstanbul'da aylık 8 bine kümes bile vermiyorlar artık, değil ki dükkan kirası.
Bende bende
Eskişehir Bursa Acıbadem doğum fiyatları öyle çok uçuk değil biliyorum amaBence bursa ama ilçeyi bilemiyorum. Acıbademi ben görmemiştim o son noktayı koydu benceY Yeni ben lazim i bursada de lütfen
Jsjsjsj kısır partisi veririzBiz bu musakkayı buluruk aha Bursada çıkıyormuş çaya gideriz
Yine mi öğle civarında olmuştuKızlar Bolu’da 4.8 deprem olmuş fena sallamış
Bu deprem ağı diye bir uygulama en az 30 saniye önce insanlara uyarı göndermiş haberiniz olsun kızlar. Uygulamayı yükledimKızlar Bolu’da 4.8 deprem olmuş fena sallamış
Jsjsjss ben üye öyle yazınca istanbulda yok sandım bilmiyorum istanbulda var mı yok mu diye ama sanırım varmışEskişehir Bursa Acıbadem doğum fiyatları öyle çok uçuk değil biliyorum ama
Kızlar doğumu acıbademde yaptım dedi İstanbul 'u eledik
Ankara
izmir
kayseri
bursa
bodrum
adana
eskişehir
kaldı şimdi.
ev de ev, altınlarım da altınlarım dediğine bakaraktan ben oyumu kayseriden yana kullanıyorum
İnegöllüler çok iyi insandır eski eşi iyi ama ya hiç mağdur etmemiş kadınıAdam inegöl için fazla medeni değil mi ama ya bence inegöl değil inegolluler beni taşlamasın ama
Boşanmış çocuklu eski eşi olan kocam.beni işten almaya geliyor mesai bitti. Evde devam Allahını izniyle :)
Yok yok paris de evlilik teklifi yokBence bursa ama ilçeyi bilemiyorum. Acıbademi ben görmemiştim o son noktayı koydu benceY Yeni ben lazim i bursada de lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?